- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Z Małopolski Przyjechałam do Krakowa na studia uzupełniające, tu poznałam męża i przeprowadziłam się do niego po ślubie Mieszkamy pod Krakowemkasztanowa opowiedz coś o sobie z kąd jesteś???
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Nie calkiem dawno myslalam, czy jeszcze jakas marcoweczkado nas dolaczy, no i dolaczyla, nie opuszczaj nas,my tak sobie razem spedzamy wspolnie czas i jest milo, nie prawda ?
Pietruszka, zaraz bym tesciowa zagarnela, moja tez sie nie wtraca do niczego,co prawda pyta jak sie czuje itd... ale to akurat jest z jej strony mile...ale o dobra tesciowa to ze swieca szukac.
Porto wyniki saoki,wiec nie ma co do zamartwien.
Te wieczory sa koszmarne,juz od 18-30 jestem ogarnieta w pizamce i leze... ide pieski wypuscic na ogrod i zaraz wracam tutaj.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Porto nie przejmuj się za bardzo mało kto ma idealne wyniki z normą , myślę,że nie jest zle
Pietruszka współczuje teściowej , no one jak kiedyś rodziły to zaraz po porodzie szły na pole i dały rade , tak kiedyś słyszała moja koleżanka jak była w ciąż od swojej teściowej, tak więc teściowe już takie są, a sory ,że pytam mieszkasz z teściami?
Ja właśnie po kolacji zrobi lam sałatkę bo nie wiem sama co tu wymyślać do jedzenia
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak tam mija wieczór?
Kasztanowa witamy Ciebie i Twojego maluszka w naszym gronie Fajnie, że dołączyłaś
Ehhhh te teściowe...czasami lepiej jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić to co mówią. Ja tak robię ze swoją i jestem zdrowa
Majeczka jak zwykle niezawodna i z prędkością światła uzupełnia Naszą tabelkę. Tak niebiesko się w niej robi
darmag masz rację, te wieczory są koszmarne! Ja o 18 kąpiel i w piżamce już gotowa do spania jestem.
Mój mąż ostatnio kupił mi gazetkę dla przyszłych mam i tam jest artykuł co zabrać na porodówkę. Postaram się jutro wrzucić. Może się przyda taka mała ściągaweczka. Przez jaki program umieszczałyście zdjęcia? Przez zmniejszasz.pl?
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Faza, pewnie, wrzucaj. Zawsze się przyda.
Mnie niektóre foty wchodziły bez problemu, inne przez zmniejszasz.pl właśnie
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Witaj, Kasztanowa mam nadzieje, ze spodoba sie Tobie tu u nas takze pisz i pisz
Pietruszka, szczerze wspolczuje ja tam sie ciesze ze moja tesciowa mieszka 20 km od nas, lubie ja i nie mam nic do zarzucenia, ale mysle ze gdybysmy mieszkaly w bliskim sasiedztwie to by tak kolorowo nie bylo
A ja dzisiaj na zakupy jechac musiala z mezem bo kryzys w lodowce byl i tak zeszlo nam 2 h w tesco, kurcze te promocje na bodziaki sa super za 20 zl 5 sztuk ....i tak nie kupilam, ale korcilo ojjj korcilo.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Loca a wolałabyś chłopca czy dziewczynkę?
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Też dziś byłam na zakupach, kupiłam dla maleństwa chusteczki nawilżane Pampers i płyn do prania:) Na początku grudnia zmieniamy meble, wiec zacznę wtedy prać ciuszki, prasować i juz układać maleństwu w szafkach:)
Nie znoszę prasowć, ale jakoś nie mogę sie doczekać tych prac
Dziewczyny orientujecie się może które chusteczki są lepsze? Te zwykłe Pampers czy te białe sensitive??
Witaj Kasztanowa:) Blisko siebie mamy termin:) Ja mam na 31:)
Pietruszka nie przejmuj się takimi tekstami Ja od babci słyszałam, że będe miała ciężko, że powinnam wiecej się ruszać, że ona to do samego końca na polu była i jak zaczynała rodzić to zeszła Także olać takie komentarze Kiedyś było inaczej, zresztą każda kobieta inaczej przechodzi ciąże. A lepiej się oszczędzać niż zaszkodzić maleństwu:)
Loca też oglądałam dziś w Tesco body Chciałam coś kupić, ale w końcu stwierdziłam, że poszukam całych takich odpinanych przez długość. Przynajmniej na początek, chyba łatwiej będzie się ubierało takie. Bo się martwie tym ubieraniem i kąpaniem Bo takie maluśkie dzieciątko jest takie delikatne i kruche, że strach, że coś się zrobi :/ Także wolę sobie ułatwić jak jest możliwość