- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Moni ja chodzilam do endykrtnologa na samym poczatku ciazy bo mi za wysokie tsh wyszlo, ale pozniej ladnie spadalo i ostatecznie we wrzesniu lekarz powiedzial, ze mam przyjsc na kontrole po ciazy
Ale mnie dzisiaj nosi:) o 11 bigos byl juz gotowy:) mezowi tak tamten zasmakowal ze poprosil o jeszcze:) a ze mialam jeszcze pol glowki kapuchy nie dalam sie prosic:) w ogole wiecie co, jakos w tej ciazy lepiej gotuje:) a jak upieke ciasto to w szoku wszyscy sa:) i nawet ostatnio tesciowa sie meza pytala co ja tak pieke i pieke
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
A i postanowiłam się wam pokazać mam inne zdjęcie w avatarze może też się pokażcie tak długo ze sobą piszemy to po co mamy być anonimowe:) i pod suwaczkiem napisałam jak mam na imię ile mam lat i skąd jestem myślę że to nie głupi pomysł
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W pracy dziewczyny mnie wyśmiały, bo jak stwierdziła jedna ona na początku 6 ms była turlana przez męża, a po mnie nie widać ciąży...i tak jestem dumna z mojego brzuszka, ważne że chociaż troszeczkę urósł.
Ach, właśnie domi, porto dziś 23 tydzień zaczynamy
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
A może smażona rybka ??
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja endo mialam robione juz tez. Wszytsko ok.
No porto, loca blizej niz dalej.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
moni tarczycą w ciąży się nie przejmuj, ja w pierwszej ciąży też brałam leki eutyrox a po ciąży wszystko wróciło do normy teraz na początku ciąży też robiłam badania w kierunku tarczycy ale było ok zobaczymy później
darmag ja za cc też bym tyle nie zapłaciła , a co do porodu i połgu zgadzam się z tobą że każda przechodzi go inaczej. Ja np. też dość długo się męczyłam byłam nacinana ale bardzo szybko do siebie doszłam nawet moja współlokatorka w szpitalu która była po drugim porodzie mówiła mi że jest w szoku że ja już tak dość normalnie funkcjonuje
Loca teraz już faktycznie widać ładnie zaokrąglony brzuszek śliczny
kojka ja mam tak cały czas że mam na coś ochotę a nie wiem na co straszne uczucie
U mnie też brzydka pogoda wczoraj takie śliczne słonko i ciepło a dziś fuj
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Skończyło się na herbacie z sokiem malinowym i cytryną.
Lenistwo wygrało
W ogóle, macie coś takiego jak smaki? bo tu już minęła połowa ciąży i zaczynam wierzyć w fakt, że smaki to mit.
Jak ktoś mnie pyta czy mam smaki, to mówię że takie jak przed ciążą, czyli mogę mieć na coś ochotę, ale nie taką że muszę to koniecznie teraz zjeść. Mnie w ciąży bardziej mięso smakuje, chociaż z tym bardziej bym nie przesadzała, bo zawsze lubiłam chlebek z dobrą wędliną :)Jest jedna różnica jaką zauważyłam, można koło mnie postawić tabliczkę czekolady i zjem kostkę może dwie i na tym koniec, nawet mąż jest w szoku, bo ja to słodyczowy łakomczuch byłam
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
Ja zrobilam dzis na obiad jajecznice i zjadlam z dwoma tostami . Tez mi sie nie chcialo jakiesgo obiadu robic. Na kolacje moze zrobie kurczaka z warzywkami. Albo rybke z salatka. Ale to dopiero wieczorkiem
Buziaki
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Loca super już brzuszek się zaokrąglił
Widzicie dziewczyny a ja jestem w stanie zapłacić jeżeli nie będe miała innej możliwości.
Zrobiłam dzisiaj "wycenę" wyprawki tzn. posprawdzałam ceny poszczególnych rzeczy na all i jak coś w sklepie będzie dużo droższe będę o tym wiedzieć W ogóle to u jednego gościa dużo takiej drobnicy w dobrych cenach można kupić, podkłady, ceratki, pieluszki, butelki itp
Pozdrawiam
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Smakow nie mam zadnych, to co chce jesc tojem a w zasadzie to nie wiem co chce jesc, patrze godzine w lodoke i ....zamykam.
Wczoraj na kolacjeto nie wiedzialam co mam zjesc, brak juz pomyslow, to pierwsza sprawa...albo brak apetytu.
Teraz objadam sie mandarynkami, trafiam na razie na slodkie
Moni wszytsko u ciebie na pewno skonczy sie dobrze i po ciazy minie.
Loca, brzuszek pieknie juz widac, mowilam ze na dniach sie pojawi, teraz bedzie rósł jak szalony.