- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dobrze, że ja nigdzie nie musiałam iść, bo spałam do 12-tej Ale cicho, ciemno, dobrze mi było
Miałam do pepco jechać, ale to w przyszłym tygodniu Dziś mam w planach sobotniego sprzątania i prania trochę nadgonić, bo jutro idziemy na imieniny szwagierki, a po zwykłym sobotnim "maratonie" (tak to teraz odczuwam...) nie mam na nic siły.
Wczoraj zamówiliśmy pizzę, dawno sobie tak nie dogodziłam Bo znowu mam problem z jedzeniem ciepłego Na początku ciąży tak miałam, z ciepłych rzeczy tylko budyń jadłam. I teraz też sama przez dzień obiadu nie zjem, więc gotuję dla męża jak przed 20-tą wraca, w towarzystwie czasem skubnę trochę. Ale pizza wchodziła aż miło
basia, śliczne zdjęcia, na tym drugim pięknie rysy twarzy już widać Nasz się zasłaniał rączką i pępowiną, nie mamy takich wyraźnych, a na kolejne 3D już się nie wybieram. No ale miał prawo się wstydzić, bo wtedy siusiaka ujawnił
Co do ubranek - dla chłopców jest więcej możliwości kolorystycznych chyba Na razie mam trzy ciuszki w odcieniach błękitu, ale na pewno szafę na kolorowo zapełnimy
Odnośnie snów jeszcze - dziś miałam bogatą noc Łącznie ze strzelaniną i zderzeniem dwóch autobusów z ciężarówką
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moni, bedzie dobrze niestety tarczyca ma to do siebie, ze trzeba byc pod kontrola jesli tylko cos sie zaczyna dziac.
Ja kombinezonik dostalam od bratowej, super jest bo taki z uszkami i dzieciatko bedzie w nim jak mis wygladac ja tak sobie mysle, ze te maluchy napoczatku nie beda stawiac oporu do obierania sie w takie ciuszki pozniejjuz moze byc klopot
Ja dzisiaj rano mialam rozmowe z muszla i tak mi jakos caly dzien nie za dobrze, wiec herbate pije, bo ciezko mi dzisiaj jedzenie przez gardlo przechodzi i dzwiga mi sie....powrot do kisielu?
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Byłam na toxo, zaraz idę po wyniki.
Szukam jakiegoś lekarza na NFZ, co mi malucha obejrzy i zważy. Bo mam dość wizyt, gdzie jest badana moja szyjka i lekarz tylko zerka na usg czy serce bije. Nic nie wiem jak się dziecko rozwija i mnie to wkurza. Tylko tyle że główką w dół.
A u mnie był sen, że wielkie piłeczki pingpongowe we mnie uderzają
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja się wkurzyłam i po przebojach z usg poszłam na połówkowe badanie prywatnie, do polecanego lekarza. Zbadał i zmierzył różne parametry, dokładnie opisał badanie. Wyszłam stamtąd bardzo spokojna i zadowolona, warto było
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Nie bylo tak tragicznie po tej glikozie. W sumie szybko zlecialo i mi wbila w zyle katerer i zostawila przyplastrowany takze kula tylko raz...ale juz mi sie zdarzylo ze musiala wiecej niz raz poboerac i ...trzeba to przezyc. Dziewczyny my nie mozemy byc panikary ibac sie kazdej igly...jak ten porod przezyjemy.? Do zieczulenia idzie 4 razy taka igla w kreglosup..Takze czas dorosnac ja stwierdzilam ze takie uklucie to nic w porownaniu do bolow porodowych.
Loca czekamy na relacje
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Melduje sie po badaniu, moje malenstwo wazy 444 g i jest oceniane na 21 tydz i 4 dni wiec kruszyna mala
I teraz uwaga, uwaga
Zasilamy w tabeli grono mezczyzn! Moje dziecko obscenicznie do swiata ustawilo sie tylkiem wiec na 6 zdjec 4 sa z klejnotami i pulokiem, kobieca intuicja nie zawodzi
Zdjecia tylka mojego dziecka wrzuce w pn i profil mam jeden z raczkami, ale dupka jest zdecydowanie wyrazniejsza
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Domi mi tez pobierali na glukozie krew z zyly za kazdym razem i jakos to nie bylo dla mnie dziwne. Jak trzeba to trzeba. Oprocz momentu wypicia tej wstretnej zawiesiny, nie wspominam badania jakos bardzo zle:)
Myslalam, ze bedzie duzo gorzej:)
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
P.s jak zwykle jestes niezawodna
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Locamoje gratulacje , no i proszę i chłopak , no i imię ładna....
Ja zaraz też spadam bo mój facet wraca właśnie na weekend
Miłego wieczorku Wam życzę
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam wyniki na toxo, oba ujemne
Loca, jednak przeczucie cię nie zawiodło, fajnie Kolejny chłopiec, nieźle.
Dziewczyny, macie też problemy z koncentracją i takim byciem "ogarniętą"?
Bo u mnie to szwankuje strasznie. Pojechałam kupić kafle, które oglądaliśmy z mężem i wzięłam inny kolor (tzn odcień). Dopiero w domu mąż mnie uświadomił, że to nie te. A ja kompletnie zapomniałam, że miałam wziąć inne.
Miewam też "dziury w głowie", o czymś mówię i nagle się zacinam, bo nie wiem co miałam powiedzieć. No masakra.