- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Ale ona jest ok.
Dzisiaj z grubsza posegregowalam ubranka po małym i te co mam od koleżanek i w sumie nie będę nic kupować.
Zostaną tylko kosmetyki, przescieradlo, ewentualnie przewijak.
Teraz to tylko kupić proszek i zacząć powoli prać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam problem z wysłaniem maila do mojego endo nie wiem czy zły adres podał czy co ale nie chce mi go do niego dostarczyć
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Caa rodzinka w polsce jest na koacji, wysylaja mi zdjecia a ja suedze sama....wiece co.. Czasem mam naprawde dosc wsstkiego
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ja też ryczę. Teraz pokłóciłam się z mężem. Przez poprzednie dwa dni płakałam, bo babci mojej amputowali nogę. Jak ja mam się nie stresować. Ale zauważyłam, że Malutka kochana jak się denerwuję, to siedzi spokojnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Porto nawet nie mysl o takich rzeczach:( bedzie lepiej, wiem to banal ale mi tez bylo ciezko jak na poczatku ciazy dowiedzialam sie, ze mama ma raka a potem kiedy bylam w 15tc to moja siostra w 13t poronila, dzieciatku przestalo bic serduszko. Musisz myslec, ze bedzie lepiej:*
Moni mnie tez kregoslup boli okropnie, teraz poprosilam meza zeby mnie pomasowal bo ciezko mi usiedziec.
Wiecie maz mi dzisiaj chcial zrobic niespodzianke i kupic emu na mikolaja i jak na zlosc nie bylo rozmiaru mojego z zadnych, nawet w innym sklepie:( strasznie zaluje widocznie nie sa mi przeznaczone:p
Poki co bardzo rzadko sie klocimy, akurat u mnie to poszlo w inna strone, czesciej zdarza mi sie byc smutna taka jakas i wtedy maz naprawde mi pomaga, przyjdzie, przytuli, powie cos milego:)
I jeszcze jedno narmalnie potrafie smiac sie sama do siebie do lez, jak glupia bez umiaru, z byle powodu:) Nikt noe wie wtedy o co chodzi a ja sie smieje i placze:) Ten urok hormonow akurat mi sie podoba:)
Trzymajcie sie mamusie:)
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Porto nawet nie myśl o takich głupotach. Ja ze swoim też się kłócę. I też czasem któreś coś palnie głupiego.
Zobaczysz wszystko się ułoży.
Ja do 2oglądałam na TLC porody.
Idę na jakieś sniadanko.
Miłej niedzieli.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ja tez nie calkiem dawno wstalam, moj maz jeszcze dogorywa w lozku, ja zjadlam sniadanie i weszlam do was. Ostatnio cos malo pisze do was, ale czytam i jestem na bierzaco, chyba brak mi weny do pisania.
Domi, widze ze hormony nie zle daja ci popalic, u mnie w pierwszej ciazy bylo to samo, eza wrecz traktowalam jak swojego wroga, mialam o wszystko pretensje z igly robilam widly, dopiero pozniej sobie uswiadomilam gdy on wylecial do Iraku jego brak i o coja mialam pretensje, zostalam sama i wtedy dopiero zrozumialam ze krzywdzilam go a on byl taki cierpliwy. Teraz z kolei jest juz inaczej, na poczatku ciazy mialam takie chwiejne nastroje i maz nazywa mnie placzka, teraz z kolei potrzebuje zwyklego przytulasa, albo jak pomerda mi we wlosach swoja dlonia, co do zblizen intymnych to nie mam ochoty w dalszym ciagu.
Porto, na pewno dzis bedzie lepiej u mnie z ust nie raz takie slowa padly to sa emocje bezwzgledne tym bardziej teraz,mowimy conam przyjdzie na jezyk.
Ja tez czuje sie juz nie atrakcyjnie, cala jestem "okragla" taki korbolek, wszystkie wciecia juz bardzo sie wypelnily
Moni to mi narobilas apetytu na te lody, ja uwielbiam Grycana waniliowe lub smietankowe, mmmm niebo w gebie
Mamuski ...Juz coraz blizej i musimy dac rade.
Milego popoludnia.
Lece ogarnac i lezec,bo wczoraj zrobilam sobie obiad na dzis, wiec chociaz to z glowy.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
widze ,że nastroje podzielone , nie ma sie co smucić to nic nie daję .
rozumiem Domi ,ze tęśkini za rodzina bo ja byłam za granica 6lat i tez widzielismy sie na skype , a nawet terz jak już jestem w polsce to moja rodzina mieszka w kuj.-pomorskim 400km od demnie też się praktycznie nie widujemy , co zrobić takie życie....
Teraz u wielu znas grają hormony u każdej inaczej , ja sie staram panowac nad emocjami z różnym skutkiem....
Przynajmniej mam ładna pogodę ,śnieg leży , jest -2 i swieci sloneczko , wybieramy się z małą na sanki ona juz się nie może doczekać
Miłej niedzieli
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Ja na śniadanie zjadłam kaszę dla dzieci i po niej też mam zgage. Normalnie już nie wiem co mam jeść.
Dzisiaj będziemy choinkę ubierać. Wiem, że trochę wcześnie ale mój do świat codziennie pewnie będzie pracował i nie będziemy mieć później kiedy ja ubrać.
Może uda mi się później fotke wstawić.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Ps. Mamusie stosujecie się do tego??
Produkty pochodzenia mlecznego, takie jak: mleko, jogurt i kefir powinny charakteryzować się niską zawartością tłuszczu od 0% do 2%. A twarogi powinnaś wybierać chude lub półtłuste. To z naszej stronki więc nie wiem czy stosować się do tego czy mogę pić mleko 3,2%????
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa