- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Przylaczam sie do grona koszmarnych nocy... Normalnie moze spalam z godzine...cztery razy sie obudzilam. Nos zatkany jak zwykle...
Glowa mnie zaczyna bolec...
W pt pogoda super jak na ta pore roku...zazwyczaj padalo i to wlasnie jak ktos okreslil na poziomo bo nad oceanem wiatr jest prawiezawsze silny. Ale jakos ostatni tydzien jest w miare spokojnie i bez deszczu.. Chlodnawo ale do zniesienia.
Teraz maz bedzie otwieral sklep w niedziele przez grudzien bo swieta...tzn ze sama bede juz calutki tydzien sie nudzic...z jednej strony rozumiem i jasne ze to wazne a z drugiej moje hormony i wynudzenie sprawiaja ze chce mi sie ryczec...w grudniu nie bedzie mial ani jednej niedzieli wolnej bo akurat w tamiedzy swietami a nowym rokiem musi on byc bo to jego kolej. Wogole jakos mi sie tych swiat odechcialow tym roku. Nie mam kasy na prezenty a zawsze mi to sprawialo przyjemnosc...wybieranie i pakowanie. W tym roku jest tyle wydatkow ze tylko cos dl siostrzenicy ibratanka. A w sumie nic jeszcze nie kupilismy takiego dla malucha...tylko ten wozek. Nie wspominam o pokoiku, lozeczkach, poscieli....jeszcze jak na zlosc maz samochodem wjechal w dziure (takie sa super drogi) i podwozie sie zepsulo i1000 euro w plecy bo costam jeszcze odsilnika i kostki....
Sorry ze wam tak smuce...ide spac, moze zasnejeszcze. Do pozniej.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie też biało za oknem i wieje ...
W przeciwieństwie do Was ja spałam dobrze tyle ,że chodzę pózno...
Moni powodzenia u dentysty ja idę 3.01
Pietruszka miłego siedzenia na krzywej cukrowej , ja tam ostatnio spędziłem 3 godz w sumie
U małej był Mikołaj tak się cieszyła ,że wogóle o niej pomyślał , dla dzieci to radocha takie prezenciki, ale fakt ja też w tym roku mam dużo wydatków , a tu święta ,,,,,,,
MIŁEGO WESOŁEGO MIKOŁAJKA WAM ŻYCZĘ
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie szaro, buro i ponuro, wzglednie cieplo, wiatr wieje ale sniegu jak nie bylo tak nie ma...a tak liczylam na bialy poranek
Dzisiaj moj synek ma pierwsze imieniny co prawda w brzuszku, ale sa wiec od mojego Mikolajka Wesolego Mikolaja.
Lece sniadanko wciac
- mycha670
- Wylogowany
- gaworzenie
A ja znów leże, tym razem nie z powodu przeziębienia a bólu brzucha,przeziębienie na szczescie udalo mi się pokonać nadal nie potrafię sprecyzować bólu brzuszka czy są to kółkiem jelitowe czy ból żołądka, nie mam pojęcia ale nie dają mi spokoju
Ps. Kochane jak zobaczyć ta tabele z terminami produkcji?
Pozdrawiam Was Serdecznie w zimny i wietrzny Mikolajkowy Dzionek
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
To ja do Was też się dołączam. U mnie też sytuacja finansowa nie za ciekawa. Mam nadzieję, że po Nowym Roku będzie lepiej. No ale ja jeszcze nic nie mam kupionego dla malutkiej
Czy macie kupioną już pościel Chodzi mi o wypełnienie. Poszukuję kołderki, która w środku będzie miała wypełnienie z bawełny i póki co nie mogę znaleźć
Ale u mnie wieje
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
No niestety u nas z kasa tez kiepsko do tego ciagle chodzi za mna widmo "co bedzie po macierzynskim" wszyscy mowia, nie martw sie do 2015 roku jest jeszcze kupe czasu itd...ale kurka, szukalam pracy jako mloda mezatka i standardowym pytaniem na rozmowach bylo, czy mam dzieci i czy planuje miec dzieci...to teraz nie bedzie takiego problemu? Umowa konczy mi sie z dniem porodu, ale firma sie rozwija wiec moze uda mi sie zalapac do pracy winnym dziale, w koncu znaja mnie tam od ladnych paru lat.
Przed 30 chcialabym skabinowac drugiego maluszka ale co bedzie to sie okaze
- mycha670
- Wylogowany
- gaworzenie
Tak leże,patrzę w okno i mi się płakać chce po 1 dlatego że że jest taka fatalna pogoda a moja Gabrysia ma w szkole wyjście do kina, jestem tym przerażona, mm nadzieję że panie wychowawczynie będą na tyle inteligentne że odwołają to wyjście, a po 2 to łapę doła tak jak Domi, wkurza mnie mój maz, który tak jak po urodzeniu Gabi (tylko teraz tak jest już w ciazy) zaczyna "uciekać" mi z domu tzn zawsze znajdzie coś do załatwienia, a ją jak na złość zaczynam się coraz gorzej czuć, w domu trzeba ogarnąć, Młoda do szkoły itp itd a on sobie myśli że jak zawiezie Gabi do szkoły to ma wszystko z głowy i może sobie znika na kilka godz. oczywiście jak ma wolne.
Przepraszam ale musiałam się wygadac
- mycha670
- Wylogowany
- gaworzenie
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Sliczny maluch mycha. Az mi przykro ze moja lekarka nie zrobila 3d .. No ale coz, zrobi nastepnym razem w styczniu.
Moje kochanie ostatnio kopie jednoczesnie pod zebrami z lewej strony i na dole...jakas gimnastyke odstawia ze nie powiem..a po prawej pod zebrami go ie czuje ...chyba tem jest lozysko to niweluje
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Moni, ja z nfz mam super dentystke, nawet moj maz sie do niej przekonal w ogole przekonal sie do tego centrum dentystycznego, ja chodze tam od zawsze i zawsze bylam zadowaolona z pracy tamtejszych dentystow.
No z nowym rokiem tez zamierzam na przeglad uzebienia sie wybrac
Domi, widze ze masz te same odczucia co ja, ja tez juz czuje ze maluszek na raz kopie w dwoch miejscach, ostatnio jak siedzialam to otrzymalam kopniaka w zoladek
Dzisiaj na obiad kopytka w taka wichure nie chce mi sie isc na zakupy, strach gdziekolwiek wychodzic, non stop straz pozarna jezdzi.
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już po krzywej. Nie było tak tragicznie, ale po wypiciu musiałam uciec na koniec przychodni, bo przyszedł facet, który prysznica nie widział co najmniej od tygodnia. I wiedziałam, że jak to poczuję już po wypiciu, to paw jak nic.
A, no i znowu trafiłam na tę sadystkę, co żyły na wylot przekłuwa. I stało się tak przy drugim kłuciu, a potem jeszcze trzeci raz w to samo miejsce mi przyładowała. Masakra, ledwo co ręką ruszam i mam już niezłego sińca.
Byłam w końcu u fryzjera
I też już ani złotówki nie mam do wydania na siebie.
Dziś już nie wychodzę, nie chcę wylądować przygnieciona przez jakąś gałąź.
Domi, moja córa też się uparła na lewą stronę pod żebrami. I często tam "szpera". Ale na szczęście żeber jeszcze nie sięga, więc tam nie obrywam. A wczoraj to w ogóle "fale Dunaju" na brzuchu miałam