BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 tygodni temu #803141 przez moni91
Dziekuje kochane mamusie za wsparcie:) wiem ze to dobrze przybieram na wadze bo wiadomo ze dzidzia jest zdrowa .wiem ze nie widać bo wszystko poszlo w tylek i nogi :( niestety:( ale mam nadzieje ze zrzucę szybko po ciąży:) buziaki serduszka :)z diety nie skorzystam bo bala bym sie ze nie dostarczę wszystkiego maleństwu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #803146 przez moni91
Mi wyszlo ze skacze z waga 73.5 kg:) wiec jeszcze 4-5 kg:)hehe

11 lata 2 tygodni temu #803153 przez Porto1987
Cześć Dziewczynki.

Widzę, że hormony u Was szaleją. Współczuje problemów ze spaniem. Mam nadzieję, że mnie nie dopadną. No ale nic ode mnie nie zależy. Ja dziś nie miałam prądu, a jak się okazało informacja o wyłączeniu została wywieszona w takim miejscu, że mało co ktoś wiedział o co chodzi. A jak nie było prądu, to nie było ogrzewania, cieplej wody i nawet herbaty sobie nie można zrobić, bo kuchenka jest elektryczna, więc dziś byliśmy z mężem w Gnieźnie w restauracji. O jakie pyszne było :) :) Ja już mam ładnych parę kg na plusie, ale oj tam, ważne, że mała sobie rośnie a w sumie idzie mi wszystko w brzuch, bo tak to nie widzę, żeby szło mi w nogi albo w tyłek.

Ale wieje :( u nas aż huczy w mieszkaniu :dry:

11 lata 2 tygodni temu #803201 przez pietruszka
Ten kalkulator to chyba trochę przesadza. Ja przytyłam 6 kilo, przecież nie mało, a wg niego nie osiągnęłam nawet wagi z II trymestru.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 2 tygodni temu #803202 przez pietruszka
O, dzisiaj mam studniówkę - 100 dni do porodu :lol:

11 lata 2 tygodni temu #803216 przez domi2907
Dziewczyny..,nie radze sobie z emocjami..naprawde wszytsko mnie wpienia. Dzis wzielam i rozbilam talerz bo sie zdenerwowalam.
Cos mam dosc ..

11 lata 2 tygodni temu #803227 przez kojka-waw
Domi nie przejmuj się. Poprostu bardzo emocjonalnie reagujesz na ciążę. Na szczęście już bliżej niż dalej.
Ja też mam nieraz ochotę czymś rzucić żeby wyladować złe emocje. Hormony niestety buzują.
Mam nadzieję że szybko Ci przejdzie.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803249 przez moni91
Dobranoc kochane mamusie:)Wiecie co mi tez strasznie hormony szaleją bo najchetniej bym udusiła mojego za jakieś błahostki czasem mam go strasznie dość:(a potem się zastanawiam dlaczego przecież on nic nie zrobil :(masakra

11 lata 2 tygodni temu #803268 przez kachna_28
Witam Mamusie :)

Podobnie jak większość z Was też spać nie mogę. Zasypiam o 2 lub 3 w nocy a później śpię do 10. Wcześniej jeszcze telewizor mnie usypiał, teraz nawet on nie daje rady.
Też mi się przytyło kurde. W nogi i pupę mi idzie, ograniczyłam już z tego powodu słodkości. Przed ciążą prawe w ogóle ich nie jadłam bo pilnowałam wagi a teraz mi się chce i koniec.
W Łodzi wieje że łeb chce urwać i zapitala śnieg. Z domu się nie chce wychodzić, paskudna aura. Dobrze że jutro mój mąż wraca bo samej to nudaaaa że szok.
Mam do Was pytanie, być może ten temat już był, jaką formę porodu będziecie miały ? I czy według Was lepiej rodzić naturalnie czy przez cc ?
Dobrej i wyspanej nocy życzę :)

11 lata 2 tygodni temu #803275 przez moni91
I noc juz mam z głowy tak sie przejęłam jutrzejszym dentystom ze niemoge zasnąć i malutka tez jest nie spokojna :(:(:(

11 lata 2 tygodni temu #803281 przez Porto1987
No to u mnie była burza. Błyskawice, grzmoty i poziomo padający śnieg.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803295 przez moni91
A u nas zimno wietrznie i biało:(brrrr
Normalnie dzisiejsza noc to jakas porażka :(:(wogle nie spałam:( mój juz poleciał do pracy:( do potem mamusie:(

11 lata 2 tygodni temu #803299 przez pala813
Witam mamusie:)
Ja czekam az moj do pracy bezpiecznie dojedzie wiec pomyslalam, ze cos napisze krotkiego:)

Widze, ze u wiekszosci wieje okropnie, u nas tez i na dodatek posypalo sniegiem:) juz w bloku obok odsniezaja chodnik, musze potem auto przeparkowac bo nie na naszym parkingu stoi od niedzieli, wieczorem w wolny ciezko o miejsce.

Moja mala teraz skacze jak najeta, jak maz wstaje do pracy o 5 to wstajemy cala czworka:)

Widzialam, ze temat kg powrocil :laugh: tak sie wczoraj naczytalam ze az ryz z truskawkami sobie zrobilam:) ja mam 9 do przodu ale tak jak wczesniej pisalysmy wszystko w brzuch, nieznacznie w uda poszlo:) zgadzam sie z ktoras z was co do tego kalkatora mi wskazalo optymalna wage 16 kg lol to ptawie drugie tyle do przybrania przez niecale 3 miesiace:)

Reszte postow nadrobie przy sniadaniu tymczasem sprobuje zasnac:)

11 lata 2 tygodni temu #803301 przez kojka-waw
Hej.
Ja znowu pół nocy nie spałam. Teraz jest nieprzytomna.
Idę młodego do szkoły szykować.
Będę później.

11 lata 2 tygodni temu #803317 przez pietruszka
Ja siedzę w przychodni, robię dzisiaj krzywą.Mniam.
Trzeba byc dosyc wczesnie, żeby kurier zdazyl zabrac krew. Przychodzę, kolejka. Wlazlam z jakas młoda babka, ale dupa, nie przepuści, bo sie do pracy spieszy. Ah ta życzliwość dla ciężarnych :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka