- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Ja niestety dalej średnio sie czuje i faktycznie coraz bardziej odczuwam ze to juz niedługo 34 tc bedzie, ciężko mi oddychać, bardzo szybko sie męcze, boli mnie kręgosłup dalej okropnie, co chwile jest mi niedobrze, denerwuje mnie to ze prawie nic nie mogę zrobić bo zaraz boli albo uwiera, brzuch dalej twardnieje tak, że ciężko mi wstać nieraz, wczoraj doszedł jeszcze ból tak nisko, nawet ciężko mi do łazienki dojść. Dodatkowo mała szaleje na całego. Wczoraj znowu był płacz tak rozciągała mi skóre a na tym twardniejącym brzuchu to jest ból jak cholera. Nawet mąż zauważył, że coraz częściej mnie boli i codziennie najgorzej wieczorem ledwo sie ruszam. Cały czas jestem poddenerwowana, rozdrażniona i cały czas mi żle. Eh widze, że przyszedł kryzys i i ja musialam sie wyżalić, już przestaje.
Umówiłam sie dzisiaj na wizyte do lekarki w tym szpitalu co mój pierwszy lekarz był. Po ty wszystkim co przechodze chce rodzić w przyzwoitych warunkach. Sala dwuosobowa, znieczulenie w razie porodu naturalnego, łazienka w każdym pokoju, mąż pod ręką, cc na życzenie.
Kolejny tasiemiec mam nadzieje, że na wszystko odpisałam ale wiadom o jak jest. Jakbym kogos pomineła to przepraszam. Miłej lektury
Ete bardzo fajny ten wózek taki zgrabny Ja też nie mogę się doczekać aż wyjdziemy na spacer Dzisiaj np znowu jezdziłam sobie po mieszkaniu
Roma praca w Polsce to temat rzeka nie będziemy sie tutaj dołować tym wszystkim. Taka pogoda właśnie jest, że dzieci zaraz lapia te zarazki. Potrzymaj ją troche w domu i miejmy nadzieje, że przejdzie:)
Moni przy małych dzieciach faktycznie trzeba uważać bo sie łatwo mogą zapomnieć i niechcący uderzyć w brzuszek. Co do sprzątania to ja tez cały czas mogłabym chodzić i cos poprawiać A ja sie czuje jak sie czuje, kolorowo nie jest, daje sie odczuć końcówka prawie. U Ciebie już lepiej? Co do picia piwa to mój nie pije w ogóle prawie. Od święta jak go najdzie piwo otworzy.
Loca ja obstawiałam, że moja bedzie miała ze 3 kg jak sie urodzi, ja tyle miałam a ona narazie malutka tez jest więc może akurat ale dokładnie tak jak mówisz czas pokaże jak to bedzie. Myślę, że bedziesz spokojna jak już 2 kg mu minie Co do męża prawdopodobnie udało sie i bedzie na miejscu. Wczesniej to tylko na wekend przyjeżdzał i to w sobote popołudniu dopiero. Loca współczuje bólu wiem co to znaczy, ja wczoraj na wieczór miałam napad kolki właśnie, tyle że lżejszy niz wtedy co byłam w szpitalu. U mnie mala naciskala na moczowód i miałam powiększone miedniczki nerkowe jeszcze. Jeżeli Cie boli pojedz na IP ale możesz wczesniej zadzwonic do lekarki, nie zaszkodzi.
Annlu super, że badania szybko i sprawnie Ci poszły Faktycznie jak taki maluch coś powie to potrafi rozśmieszyć i rozczulić Mam nadzieję, że na wizycie wszystko bedzie tak jak trzeba Ponoć sa takie maści których nie musisz zmywać przed karmieniem z medeli wiem, że jest taka na brodawki właśnie. Na tym z perfecty do biustu ktory ja mam też jest napisane, że nie trzeba zmywać przed karmieniem więc to chyba zależy od kosmetyku jaki używasz.
Domi zdaj relacje z tej szkoły rodzenia:) a co do doła to ja ostatnio też czuje sie tak o, głupie hormoniska, chyba musimy to przejść bo co innego.
Darmag no to doszlo Ci jeszcze troche roboty Dobrze, że przynajmniej nie musisz kupować tych rzeczy pomyśl ile Ci kasy zostaje w kieszeni Ale ślicznie wyglądasz Służy Ci ta ciąża 57 dni wow Dzieki Tobie też sobie policzyłam i 45 zostało Nospe możesz spokojnie brac przeciez ja już ja biore tyle czasu 3 razy dziennie, musze w ogóle lekarzowi powiedzieć bo nie czuje zeby mi jakoś pomagała szczególnie teraz moze coś innego rozkurczowego dozwolonego jest.
Pietruszka co do facetów to wiadomo jak jest, ja mojemu musze pokazać czym sie różni pajac od body itp bo nic nie wie Mu kupimy fotelik maxi cos city albo cabrio fix, jeden ma 3 gwizdki a drugi 4. Też nie chce takiego jakiegoś dodawanego do zestawów. Pietruszka uważaj na siebie.
Baśka ja tez kupiłam jakaś zwykła tania na all bo potem tez mi sie nie przyda więc nie inwestuje, patrzylam tylko żeby 100% bawełny było Zgadzam sie z Darmag jak chcecie coś wyjaśnic to musicie porozmawiać bo inaczej to tak sie bedziecie mijać i fuczeć na sibie i nic z tego nie wyjdzie.
Kojka masz przeboje z tym forum.
Agness biedactwo, kochana trzymaj sie i leż bo teraz każdy dzień jest na wage złota. My trzymamy kciuki żeby było dobrze.
Porto apropo ogórków to ja wczoraj robiła zupe ogórkową pycha
Uciekam robić obiad a wam życze miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
A na jakieś podraznienia do kąpieli mam iolatum.
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Darmag pewnie i masz racje z tą rozmową, ale ile razy można to samo przerabiać:/ nie wiem, może później uda mi sie z nim pogadać, póki co nadal go nie ma, ale widzę ze kurtka wisi, buty są i kluczyki od auta też, także pewnie w piwnicy siedzi i łóżeczko dalej odnawia.
Kojka co do kosmetyków to ja jeszcze nic nie mam, ale do kąpieli myślę żeby kupić Oilatum bo słyszałam dobre opinie, ale jeszcze poczytam i poszperam głebiej przed kupnem
Pala mam podobne dolegliwości, najczęściej na wieczór:/ A mój maluszek jest młodszy od Twojego... Mam nadzieję że się nie urodzi za wczesnie:/
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Przepraszam ale nie odpisze wam po imieniu bo nie pamietam kto co pisal.
Nie poszlam dzis na zajecia bo tragiczna pogoda u nas...leje strasznie i wieje, wyjechalam autem za pierwszy zakret i az mi zarzucalo tylem. Stwierdzilam ze nie warto dzis ryzykowac takze pojade w przyszlym tygodniu.
Co do picia piwa, mnie to nie przeszkadza. Ja nie lubie ani smaku ani alkoholu ale wiem ze moj p. To raczej sobie jedno wypije od czasu do czasu. Nigdy go nie widzialam pijanego przez te wszytskie lata takze luzik.
Co do biustonosza...zapomnialam o nim..musze sobie sprawic jakis. W hm widzialam dwupak bialy i czarny za 19.90 e. Mozliwe ze ten sobie sprawie.
Biedne jestescie z tymi bolami no i agness dalej w szpitalu. Jeszcze z 6 tygodni wytrzymajcie. Musi byc dobrze.
A co do klotni...trzeba rozmawiac az do bolu. Nie ma innego wyjscia. W malzenstwie nietstety tak jest a jak wczoraj mowilysmy..faceci potrafia byc beznadziejni i jak sie im drukowanymi literami nie powie to nie widza nic.
Ide cosik zjesc. Buziaki
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
Baśka ja do tej pory nie mam torby spakowanej ale juz zamówiłam koszule wiec duzo mi juz nie brakuje Mam nadzieję, że te dolegliwości to nie na to że mała sie spieszy, mam nadzieje, że ta luteina bedzie trzymac moja miekka szyjke. Ty tez dużo leż i odpoczywaj bo ten tydzień to zdecydowanie za wcześnie na wychodzenie I może nie forsuj sie tak za dnia. Co do koszuli to ja wzielam L i jest taka lekko opięta na brzuszku ale ja nie chce takiego wora druga jaką zamówilam to L/XL bo boje się zeby mnie nie uciskała tamta. Pare stron wcześniej jest moje zdjęcie więc zobacz jaki mam brzuszek
Domi ja obym jeszcze dwa wytrzymała Co do biustonosza też o nim zapomnialam ale mam nadzije ze jak bede ściągać laktatorem a nie przystawiać malej to nie bedzie mi potrzebny
Ej mamusie jestem w szoku właśnie przeczytałam, że w Strachowicach 12 latka jest w ciąży a ojcem dziecka 13 latek www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AI...POWIAT0111/140119383 Ten świat schodzi na psy. Jak ja miałam 12 lat bawilam sie lalkami a nie sex mi był w głowie Nie chce nawet myśleć o przyszlości mojego dziecka.
A mamusie czy wasze maleństwa też mają czkawke? Moja ma nawet kilka razy dziennie a napewno raz na dzień jej sie zdarzy To takie całkiem inne rytmiczne pukanie, calkiem fajne
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Agness współczuje leżenia w szpitalu ile można, ale co zrobisz to dla zdrowia dzidziusia i twojego miejmy nadzieję ,że niedługo wyjdziesz, dzięki za zdrówko dla małej
Baśka też dzieki za zdrówko ,pewnie spotkaj się z koleżanką a nie siedzisz sama i się zamartwiasz może warto zn kimś pogadać w miłej atmosferze o " pirdołkach"humor Co się poprawi
Moni też nie wiem jakie ciuszki dla marcelka naszykować , a ja zapakuje włożę w fotelik i mąż pozniej przywiezie
Kojka ja chcę zakupić bambino słyszałam,że najmniej uczulają ale zobacze, za to linomag to napewno zakupię
Pala u ciebie faktycznie już prawie 34 tydz jeszcze trochę , a mam pytanie odnośnie szpitala możesz mieć na życzenie c.c? to jest prywatna klinika do której chcesz iść ? bo u mnie nie mana życzenie tylko ze wskazań lekarza z tego co wiem to i ze znieczuleniem będzie problem na NFZ za to mają gaz rozweselający co wogóle mnie nie zadowala , a do inych szpitali musiałabym jechać daleko więc nie wiem jak to będzie
Domi a to macie pogodę , pewnie nie ma co ryzykować to nie uciecze
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
Moni to fajnie bo myślalam, że tylko moja tak trzesie codziennie
Baśka ja kupowałam dwie szt takich siatkowych wielorazowych i 5 szt jednorazowych z canpolu www.smyk.com/canpol-jednorazowe-majtki-p...1,swiat-niemowlaka-p ale chyba tych siatkowatych jeszcze dokupie
No ide jeść mój obiad sie wreszcie zrobił
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
A mam pytanie mamusie czy wy wykupujecie sobie położna w szpitalu. W tym szpitalu mam taka możliwość więc sie zastanawiam nad taka możliwością. Macie jakieś doświadczenia? Albo myślałyście o tym. Moja koleżanka sobie wykupiła i mówiła ze babeczka za nia 80% roboty odwaliła. Kobieta jest z wami cały czas w sali i kieruje porodem.