- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do spa, to ja wczoraj na noc umyłam włosy jeeeeee!!! sukces dziś mam zamiar pomalować paznokcie u rąk bo idę "do ludzi", co prawda tylko urodziny babci, no ale jakoś trzeba wyglądać no i w piątek znowu malowanie paznokci na wesele, fuj. Wcześniej zapach lakieru nie był dla mnie tak intensywny, teraz czuję go mocno. Pewnie nie ma dziewczynki w brzuszku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Porto - Ja mam dziewczynkę w brzuszku a zapachu lakierów do paznokci nie toleruje Ja się właśnie zbieram już od 2h do łazienki ,żeby umyć te hery tłustawe... mam nadzieję ,że zdążę to zrobić nim mąż z pracy wróci... no w końcu to nie lada wysiłek hehhe
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Mnie tez cosik mdlilo ale niewymiotowalam na szczescie. Jakos mi sie udalo przetrwac bez wiekszych wymiotow.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Dziewczyny - co do urody to ja musze powiedziec, ze z kacprem wyladalm jak potwor, nie przypominalam w ogole siebie, napuchnieta jak balon, twarz mi sie bardzo zmienila, jak pokazywalam zdjecia kolezanka ze studiow to nie wierzyly ze to ja i ur chlopca, takze nie do konca wierze w ten przesad ze corka odbiera mamie urode bo mi chlopiec odebral calkowicie, pozniej jakos wszytsko wrocilo do normy...
Teraz wszyscy mi mowia ze wygladam korzystnie, wlosy nie wypadaja, skora po witaminkach bardzo sie poprawila i poki co nie powinna narzekac ale z miesiaca na miesiac moze sie to zmienic.
agnesss- ja przez 3 miesiace wcale nie wymiotowalam a wczoraj na zakonczenie 15 tygodnia jak tylko o poranku oczy otworzylam to wymiotowalam, takze uwazam ze to normalne, dzis z kolei juz jest dobrze.
Jeszcze musze napisac o wlosach, piszecie ze macie dlugie lub chociaz za lopatki... ja bardzo bym takie chciala ale jakos nie daje rady bardziej zapuscic, teraz postanowilam ze nie obcinam i nie farbuje do konca ciazy. Mam braz, prawie pod naturalny swoj wiec sie nie odruznia, i mam sciete na takiego boba... ale bardzo chcialabym miec co najmniej juz za ramiona a wy chcecie scinac. Kobiecie sie nie dogodzi
Porto udanego spotkania u babci, najedz sie do syta ciastek
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domi ja miałam zawsze problem pt. nie mam się w co ubrać, a teraz to tylko siąść i płakać, tak jak któraś z Was to pisała a może spróbuj kupić sobie tusz do oczu wrażliwych. Coś mi ostatnio koleżanka pisała, że nawet la roche ma tusze.
A powiem Wam, że mi ostatnio moja teściowa walnęła komplement powiedziała mi, że jeszcze ładnie wyglądam. Na co się wkurzyłam i mówię do niej, a dlaczego mam brzydko wyglądać?!?! No wiesz bo w ciąży to różnie jest. No szlag mnie trafił, staram się przypominać człowieka a ona mi takie rzeczy mówi. Nie powiem podniosła mnie na duchu
Darmag, jak masz krótkie włoski, to może mniej się przetłuszczają
Liczę u babci na szarlotkę, sernik i murzynka ciekawe co upiecze byle by tylko nie poszła i nie kupiła
Kurcze ja to jak się rozpiszę, to nie ma końca sorki Laski
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dzisiaj dostalam takiego kopa, od samego rana biegam w rekawiczkach i sprzatam ciagle maz zas dzisiaj przyszedlby do domu i marudzilby ze nic nie robie caly dzien
Widze, ze zaczal sie temat wlosow ja mam kudelki baaaaardzo dlugie do samej pupy, przed ciaza chcialam sciac i sprzedac wlosy bo mam geste i jest ich duzo, w nocy dochodzi do tego ze placze sie w nich, a politrowy szampon stacza mi na 2 tyg fryzure zmieniam po urodzeniu maluszka, nie bede miala czasu na pielegnacje wlosow, one schna ladnych pare godzin, a zeby sie uczesac spedzam ok 2 h wiec konczy sie na tym, ze te dlugie wlosy spinam w kok gumka i ich w ogole niewidac
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wlasnie przeczytalam ksiazke, jak macie mozliwosc to zapytajcie w bibliotece o "Ballada o ciotce Matyldzie" superowa, troche do smiechu, taka lekka i fajnie sie czyta.
U mnie musi byc wena zebym tak konkretnie sie wziela ze przezucanie w szafach...a terazmi jej bardzo brak
A wczoraj przymierzalam kurtke zimowa, wiec jest oki, nie opina i ma nawet troche luzu, nad brzuszkiem jest wiazana wiec moze troche w niej pochodze a najwyżej pozniej bede sie martwic.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
właśnie robie sobie przerwe na herbate i zupe wiec dorzuce swoje 3 grosze:)
Co do włosów moje tez są długie prawie do pasa, zadnego z nich pozytku bo ciągle je wiaze w kucyk albo w koka na czubku głowy bo mam wrażenie że kompletnie mi się nie układaja a przez pierwsze 3 miesiące wyglądały jak siansko, strasznie sie zniszczyły, musiałam ciąć bez zalu 8 cm i pomyśleć, że czekałam bo ponoc włosy w ciąży robią sie lśniące i piękne lol
Teraz myśle nad podcięciem do łopatek ale strach iść do fryzjera, nie mam takiego do którego mogłabym isc i powiedziec ze jestem w 100% zadowolona.
Co do mycia matko to jakaś zmora tez mi się nie chce i tylko jak ma ktoś przyjść albo mąż wraca do domu coś z nimi robie czyli poprostu myje zeby się z takimi kluchami nie pokazywać i nie straszyc
Co do skóry moja jest ok i wszyscy mówią że ładnie wyglądam (wtedy właśnie przypominam sobie płacze przed szafa i smieje sie sama do siebie)
A dziewczyny ponoć fajne kurtki są w pepco przyjaciółka mi właśnie pisała więc pojde sie rozejrzeć pewnie i jak bedzie coś ciekawego dam wam znać
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co tam...ważne ,że pachną
Jakby nie mój mąż ,to mam już dawno króciutkie ... no ale czego się nie robi dla miłości
Ja ostatnio wypożyczyłam K.Gorocholę '' Trochę większy poniedziałek '' ,i zabieram się powoli do jej przeczytania.