- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja mam kolejny poranek z pobolewaniem podbrzusza i plecow czasem mam wrażenie że z każdym dniem te pobolewania sie nasilaja i łapią jakąś regularnosc... dzisiaj syn mojego brata ma urodziny, jutro moge rodzic, w srode tesc ma urodziny, w czwartek moja bratowa, w pt moja babcia wiec albo jutro albo po piątku.
Wy nie sypiacie bo dzieciaczki was budza, a ja nie spie dla zasady a pozniej dziwota ze w depreche sie łapie
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tez spać nie mogę i chyba coc w tym jest co pisze Loca " dla zasady" nic mi nie jest , a nie mogę spać albo nerwy , od rana pada więc juz smutniej. no nic ide na kolejne słuchanie serduszka i zobaczymy mówiłam lekarce ,ze ni chcę chodzić tydzień po bo mimo że to jeszcze w terminie to boję się o dziecko bo nie mam 20 lat, zobaczymy tyle ,ze nawet jak ona skieruje to szpital i tak ma swoje postępowanie wiec chyba wolę poczekać w domu
LOCA a to masz imprez rodzinnych , nie bedzie nudno
MONI fajnie ,że u Was wszystko gra i milo spędziliście weekend
ETE no myślę,że zasneliście po karmieniu
PIETRUSZKA masz rację co napisałaś o narodzinach, ale mimo wszystko wydaje mi sie ,że z dwojga jak mam wybierać to juz wolałabym mieć małego przy sobie mimo różnych problemów typu :karmienie, spanie itd niż czekać w nie cierpliwości i czytać jak wasze dzieciaczki rosna jaką zrobiły minkę , a nam 2w1 smutno, że nie możemy jeszcze tego zaznać, ale jak weszło to i musi wyjść i tym żyjemy tylko kwestia czasu...
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Dzis pobilam rekordy wstawania na siku... 7 razy..teraz juz nie spie bo dzis wczesnie musze do lekarza na wizyte..i juz nie ma co zasypiac..a tak jak roma i loca nie daje rady dla zasady.
Roma, ja sie z toba zgadzam calkowicie...te przenoszenia to niezawsze dobre ...czasem maluch jest mlodszy niz na to wskazuje miesiaczka i wtedy ok..ale jak nie wychodzi z innych powodow to rozne problemy z lozyskiem przeplywami itp...mam nadzieje ze ci lekarka cos poradzi. I tez mi smutno jak nasze jeszcze w brzuszku a tu niektore juz miesiac za soba tzn ciesze sie za was mamusie, ale melancholia mnie dopada i ryczec sie chce ze to tyle trwa,
Loca, ciekawe czy maly poslucha...
Moni, dobrze ze juz ok. Buziaki dla was,
Ete, byleby do 7
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
ROMA, DOMI czekam na relacje z wizyty!
LOCA dobrze widzę ze masz tylko 2 dni?
MONI super ze weekend się udał!
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale powiem wam ze dzisiaj cholernie brzuch cos mnie boli, kurde maly sie ruszyl i mi w miednicy strzelilo cos...nie wiem co sie dzieje ale naczytalam sie o jakis rozchodzeniach sie spojen lonowych i mam nadzieje ze mnie to nie dotyczy.
Roma, ja bym na Twoim miejscu tez martwila, mnie w ogole zabawa w przenoszenie nie bawi.
Domi, Ty to przynajmnien wiesz ze w srode maluch bedzie z Toba wiec 2 dni stresujesz sie troszke?
A ja zaczynam sie bac tak jak Roma, wszystkie moje kolezanki co przenosily mialy zielone wody i byly komplikacje podczas porodu. Tak jak Domi pisze, mi niby ciaza ciagle na mlodsza wychodzila, ale na ostatnim usg juz malo wod mialam, a maluch dogonil wiek ciazowy...
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Miałam tego nie pisać, ale napisze: A nie mówiłam, ze z tymi przedwczesnymi porodami u osób zagrożonych to ściema....tak czułam od poczatku, ze tak będzie....eh
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasztanowa, a jak tam u Ciebie?
Moj maz sie smieje, ze ja porod moge przeoczyc bo ciagle mowie ze cos mnie tam boli, ale za slabo na porod i ze moge sie zdziwic
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
MONI wierzysz w te historie? tak samo, że po ciąży ma sie bezbolesne miesiączki? Chociaż coś w tym może być, że nadżerka zniknie, bo w końcu, cała śluzówka macicy sie zmieniła...Powodzenia!
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Po pierwsze dziekuje za życzenia !!
MamaMikolaja
Oj mojemu malemu tez sie ulewa czasem. Albo jak mu sie nie odbije albo jak jest zbyt łapczywy i nie nadąża polykac
I moj tez budzi sie o 5 wyspany
Ete
Tez wlasnie zauwazylam ten kryzys u mam. Chyba wszystkie jestesmy zmęczone...
I tez słyszę teksty " trzeba bylo mnie obudzić "
Dobrze ze kikut w koncu odpadł. Mojemu juz po tygodniu odpadł
Pala
Ja ubieram malego w spiochu, koszulke. Na to grubsze spodnie i bluze. Przykrywam kocykiem i ma wtedy ciepłe rączki a nie jest spocony
Loca
Ciagle sprzątasz ! Chyba masz za duzo energii daj jej troche a co do pampersow to nie pomogę bo u nas w szpitalu były zapewnione...
Agness
Super ze sie odezwalas !! Mala jest śliczna i widze ze tez ma takie bujne włoski jak moj Dawcio
A moj maly akurat kocha kąpiel i placze jak wyjmuje go
I na 100% jest super mama !!!
Mamy z depresjami przedporodowymi : TRZYMAJCIE SIE JESZCZE TROSZECZKĘ !!
I te podpisuje sie pod tym ze po porodzie czeka mnóstwo wyzwań !!
Dziekuje tez Roma, Domi za rady !
A ja jednak dostalam kwiatki na imieniny od mojego !
I kupił duza pake pampersow dla malego i pare paczek chusteczek. I powiedział ze to on jest od utrZymania nas i mam mu mowic wprost bo on mi nie odmówi... :o i od razu dał mi pare groszy tak o.... Moze jakos sie unormuje...
A wiecie co
Ostatnio uslyszalam ze to ze sie przeziebilam to moja nieodpowiedzialność i jestem wyrodna matka bo zaraze malego
Jakbym zrobiła to specjalnie... Robilam wszystko aby sie nie przeziebic
A
Dzisiejsza noc byla cudna. Maly spal wtulony we mnie bardzo spokojnie :
I od razu zapomniałam o poprzednich nieprzespanych nocach
Jeny jak ja go Kocham !! ;D
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Super, że Twój facet w końcu co nie co zrozumiał. Mam nadzieję, ze z czasem Wam sie ułoży! Dawidek przeuroczy, a najbardziej zadziwiają mnie jego włoski zawerotna ilość
A Igi ma dziś jakieś problemy ze snem. Dzis wcina tylko z cyca mleczko i cos mi się zdaje, że to przez to nie moze usnąć na dłużej niż godzinkę. nawet jak zaśnie to potem znów się budzi i dziś mamy błedne koło. pieluszka- karmienie- drzemka-pieluszka-karmienie....eh
Pewnie tęskni za tata...