- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
A Igi jutro pozna swoja babcie:) W końcu moja mama wraca po 7 tyg. z Niemiec (z pracy)i zobaczy wnuka na żywo:) Bo my jutro śmigamy do domku, znaczy ja do rodziców a Igi do dziadków:)
Moni powodzenia z kolkami!
Ulisia mały Ci tyle zjada ? wow Igi to na jedno posiedzenie max z butli 60 a i tak z tego nie raz uleje. Aż dziwne, ze tak mało przybiera, ale moze ma takie trawienie dobre! Albo zawsze jest wazony po kupci i siuskach jak zrobi;.
Spokojnej nocy!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
U nas ciężko. Zuzia by tylko na cysiu wisiała a ja nie mam tyle pokarmu więc się dokarmiamy. Dostała teraz 30 i kokosi się w łóżeczku. Domi chyba pytała o mm, więc ja robię tak, że najpierw obie piersi do zera mają być wyssane i dopiero wtedy daję butelkę. Słuchajcie jakie u nas kolki są Zuzik nie może aż oddechu złapać. Robi się bordowa i szybko musimy działać, zeby przywrócić oddech. Wczoraj cały dzień miała podawany Bobotic i Dicoflor raz i już nie było takich akcji. Zobaczymy czy to coś da. Ja już jestem umęczona jak nie wiem.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Porto, okropne jest to jak maluch sie zanosi. Mi polozna mowila zeby malego na brzuszku klasc bo to taki masaz wtedy dlia niego jest, ale watpie zeby na takie kolki pomoglo.
A ja juz wiem kiedy maly sie obudzi godz. 1 w nocy a pozniej miedzy 4 a 5, dzisiaj przy drugiej pobudzce malego przebieralam i oberwalam wystrzalem z pupci, moj maz szczesliwy i zachwycony a ja cala w kupie swojego dziecka... bylo tak blisko bo pielucha juz byla prawie założona...
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
PORTO probowałaś z suszarka?
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja Was podczytuje ale zawsze mi braknie czasu na odpisanie. Co u nas... U Hani zaczynają się kolki. Daje jej 5 razy dziennie kropelki. Noce bywają u nas różne. Dziś ja nie pospałam bo siedziała przy cycu ok 2h. Poza tym cieszymy się sobą, ciągle przyjmujemy gości. Tatuś oszalał na punkcie córeczki. A ja prawie zagojona ale wyszły mi hemoroidy próbuję się leczyć nasiadowkami. Może pomogą.
Pozdrowienia dla Was
Baśka zbieraj się na ip. Ja mialam same skurcze i to był początek porodu. Powodzenia!
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Loca to Ci zrobił psikusa Mikołaj
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Żylaki powiadasz? Mi wyszły tydzień po porodzie..., to od wysiłku i pewnie dieta i siedzący tryb życia zaraz po rozwiązaniu... Teraz pojawiają się gdy korzystam z 2. Jeżeli mogę ci coś polecić, to kup sobie maść albo czopki pt. POSTERISAN koszt około 35zł ale to jedyny środek, który zawsze przepisywal chirurg z którym pracowałam swoim pacjentom, jest skuteczny, a nie tak jak te z reklam.
PORTO w gogle sklep można ściągnąć taką aplikacje gdzie są dźwięki różnego rodzaju suszarek, odkurzacza, wody, bucie serca itp. może to zadziała? A ciepłe okłady z pieluchy tetrowej?
Tak karmię Igiego z poduszka, bo tak to by mi chyba w ogóle kręgosłup odpadł...
BAŚKA jak tam?
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Mi te paskudy hemoroidy wyszly zaraz po porodzie :/ myslalam ze to tylko moj problem. Ete dzieki za napisanie nazwy specyfiku na hemoroidy, lepiej za to wziac sie poki świeże moja mama miala na to operacje i nie wspomina tego dobrze.
ajj widze kolki, koleczki itd. mam nadzieje ze nas to ominie...
Ja poki co malucha karmie na lezaco, bo dalej mam problemy z siedzeniem hehe czekam do wtorku, zeby szwy sciagnac. W ogole myslalam ze mnie szlak trafi, umowe w pracy mialam do dnia porodu, z racji ze pracowalam nalezy mi sie urlop macierzyński wiec ide na rok, dzwonie do przychodni i mowie, ze chce sie umowic do mojej lekarki, ze jestem po porodzie i ze na sciaganie szwow, no i mowie jaka sytuacja, ze teraz jestem na macierzyńskim, a do tej pory chodzilam na firme i czy przyjma mnie z nfz... na co uslyszalam "Nie, prosze pani wizyta bedzie prywatna, koszt 80 zl" noz kur... to po cholere ja place na ten nfz :/ musze isc w pn do zusu po zaświadczenie, ze moge korzystac z uslug nfz... jak tu sie nie denerwowac? nie dosc ze teraz kasa potrzebna to kombinują jak mogą...
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Loca no to ci historia, to rozumiem, ze jak skończy Ci się macierzyński, to jestes bez pracy? Co za dupki, ze nie chcą w ramach nfz sciągnąć szwów i jaki jeszcze koszt takiej procedury, a to raptem potrzebna penseta, jakies narzędzie do trzymania, rękawicki i 2 minuty i po sprawie....eh.
Jeszcze na zylaki odbytu dobra jest maść PROKTOSEDON (PRZEZ C ALBO PRZEZ K APISANE NIE CHCE MI SIE SPRAWDZAC)...
a tak propo to mam faze świstaka;p rety znów dupne sprawy na tapecie, one wracają jak bumerang...