- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tam nie mogę się doczekać porodu, chciałabym już mojego smyka poznac.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
100krotka super wieści!
Zuza wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.
Calineczko witaj i opowiadaj o sobie.
Ja cały dzień chodziłam po ścianach. Największy ból dopada mnie jak mam obrócić się z boku na bok gdy leżę, albo jak mam ponieść stopę nad ziemią tak na 15 cm. Dupsko mi pęka. Aaaa i w połowie dnia doszedł jeszcze jeden objaw. Jak Borys porusza się na dole, tzn. rączkami, główką, ramionkami i innymi częściami ciała, które tam się znajdują, to łupie mnie spojenie i ból promieniuje do krzyża. Nosz ku*wa!!!! A wizyta dopiero 18-tego.
Mam nadzieję, że to przejściowe i nie czekają mnie takie ekscesy, o których naczytałam się dziś w necie.
Jutro jadę zrobić badanie moczu, krwi i HBsAg, także muszę jakoś do tego szpitala się dotoczyć.
Już nie mogę się doczekać wtorku. Czeka mnie USG. Zobaczę maluszka. Mąż specjalnie wziął odbiór godzin żeby mi towarzyszyć. Mam nadzieję, że wszystko z Boryskiem w porządku.
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Renata współczuję Ci takich dolegliwości Jeszcze tylko troszkę i juz będzie po wszystkim! Trzymaj się dzielnie, a na wizycie na pewno wszystko będzie ok!
Calineczka a zdradzisz nam co to za imię? I jeśli możesz napisać to poopowiadaj gdzie za granicą mieszkacie i jaka tam jest opieka medyczna. Jakie mialas badania w ciąży, jakie zalecenia. Będziesz rodziła naturalnie czy cc? Chodziłas na szkole rodzenia, jest tam coś takiego praktykowane? Dużo pytań heheh, bo jestem ciekawa jak w innych krajach podchodza do cięzarnych i do opieki okoloporodowej. Jesli oczywiscie nie chcesz ujawniac takich szczegolowo to spoko
Zuza a Ty się nic nie martw na zapas, na pewno wszystko bedzie w idealnym porzadku! Nic przeciez zlego się nie dzieje, wszystko jak na razie jest w normie i pod kontrolą! Zamartwianie więcej szkodzi naszym dzieciaczkom niż to warte! Uśmiechnięta, spokojna, zadowolona mama to najlepsze lekarstwo dla naszych pociech!
Kolorowych mamusie :*
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Calineczka - ja tez jestem ciekawa imienia i kolejny siusiaczek do kwietniówek dołączył
Renata - buziakuje - dasz rade kochana i odpoczywaj ile sie da
Zuza - ja podchodze juz teraz do tego tak ze "co ma byc to bedzie" skoro rosnie to nie jest źle , mysle ze gorzejbyloby gdyby nieprzybieral na wadze co nie
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Tweety ślicznie wyglądacie
Calineczka myślałam, że jakieś gorsze przeżycia miałas z tą ciążą Nie jest źle, nas wszystkie coś boli a i problemów zdrowotnych co nie miara.
Renata trzymaj się, już nie długo... noo u Ciebie to na prawdę nie długo
Ja dziś sama w chacie zostałam, jakiegoś stresa mam zostawać sama teraz. Że jak coś się znów stanie to co zrobie... ehh ale jutro lecimy do szpitala więc dopiero będzie nerwów po drodze.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
promobaby.pl/promocja-17756.html
Nie znam regularnej ceny butelki Aventu ani tym bardziej maści więc same ocenicie czy to okazja.
Zastanawiałam się też nad tym ale nie wiem ile normalnie te chusteczki kosztują:
promobaby.pl/promocja-17738.html
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Mi sie dzis nie chce , mam ochote na makaron z truskawkami to zrobie na deser, ta pogoda mnie dobija
tweety zdrowka oj zeby mysmy od 1 do ostatniego strasznie przechodzili, camilia w ruch i panadol szly on nie plakal ale sie darl.
Ja teraz rez mam podejscie takie co ma byc to bedzie nie mam wplywu na polowe rzeczy, moge tylko dbac o siebie i malego...glowa do gory kobitki bedzie dobrze pozytywne myslenie dziala cuda
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jesli chodzi o butelki to wiem ze na allegro ta wlasnie 270 ml mozna dorwac juz za jakis 18-20 zł z przesylką , a bepanten dodaja widze ten 30 gr wiec maly - moim zdaniem nieoplaca sie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laski, przepraszam, że się wtrące zwróćcie uwagę, że promocja na te chusteczki obowiązuje tylko w hipermarketach ostatnio też była jakaś promocja, pojechałam i się zdziwiłam, mąz w gazetce mi pokazał, że to tylko dot. hipermarketów myślałam, że mam duuuże tesco, najwidoczniej to tylko market i promocji w nim nie było
Agni - wtrącaj sie ile wlezie - dobre rady są wskazane
Ja jednak mam hiper wiec sie wybieram i kupiem se jak bedzie oczywiscie
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a propo maści Bepanthen:
promobaby.pl/promocja-17756.html
Nie znam regularnej ceny butelki Aventu ani tym bardziej maści więc same ocenicie czy to okazja.
Zastanawiałam się też nad tym ale nie wiem ile normalnie te chusteczki kosztują:
promobaby.pl/promocja-17738.html
to najtaniej jak mozesz kupic husteczki. ja zawsze poluje wlasnie na takie promocje. regularna cena to 25 zeta za 4 paczki wiec jak jest 6 to fajna promocja. taniej nigdy nie widzialam
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
A to są dobre chusteczki? Nam na szkole rodzenia mówili, zeby na początek kupować te sensitive, a z tego co widzę to to są te normalne. W sensitive ponoć chodzi o to, że sa mniej nasączone i jest mniejsza szansa że uczulą. Czy ta promocja tyczy się wszystkich chusteczek? AsiaK podejrzyj jak będziesz czy promocją objęte są wszystkie rodzaje chusteczek czy tylko te zielone. Dzięki
Jak Wam minęła noc? Ja jak zwykle zamknęłam oczy wieczorem i obudziłam sie rano. Ja nawet nie wstaje na sikanie w nocy! Zawsze byłam mega śiochem i aż się dziwie, że ciąża tego nie zmieniła hehe
Dziś mnie czeka siedzenie w domu i praca. Pogoda za oknem nie może się zdecydować czy jest wiosną czy zimą eh...
A jutro Walentynki macie jakieś plany?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Agnilla napisał:
Laski, przepraszam, że się wtrące zwróćcie uwagę, że promocja na te chusteczki obowiązuje tylko w hipermarketach ostatnio też była jakaś promocja, pojechałam i się zdziwiłam, mąz w gazetce mi pokazał, że to tylko dot. hipermarketów myślałam, że mam duuuże tesco, najwidoczniej to tylko market i promocji w nim nie było
Agni - wtrącaj sie ile wlezie - dobre rady są wskazane
Ja jednak mam hiper wiec sie wybieram i kupiem se jak bedzie oczywiscie
no i kurde, a ja nie kupie niesprawiedliwe dobrze, ze mam jeszcz czas i bede czatować na inne promocje
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny!
A to są dobre chusteczki? Nam na szkole rodzenia mówili, zeby na początek kupować te sensitive, a z tego co widzę to to są te normalne. W sensitive ponoć chodzi o to, że sa mniej nasączone i jest mniejsza szansa że uczulą. Czy ta promocja tyczy się wszystkich chusteczek? AsiaK podejrzyj jak będziesz czy promocją objęte są wszystkie rodzaje chusteczek czy tylko te zielone. Dzięki
kurcze gabi wam to na tej szkole straszne szczegoly podaja. mnie nie mowili czy pampers lepszyoddady a normalne husteczki gorsze od sensitive. ja wychodze z zalozenia ze dbac bede jak uczulenie sie pojawi. kacper nie mial problemu z tymi husteczkami i nigdy nie dostal uczulenia wiec nie rozumiem o co to halo. a jak sie poajawi uczulenie to zawsze mozna woda myc. bo ja pupa taka wrazliwa to w ogole po co husteczki? waciki i przygotowana woda no i starczy tak z doswiadczenia mowie.
mowilyscie kiedys o tych pampers new born. POLECAM. jednak na poczatek super wchlaniaja kupke, ta luzna niemowlaka. w ogole dla mnie pampres active baby te zielone nie maja konkurencji. teraz przeszlam ana dade ze wzgledow finansowych ale jak nosilam 2 dady to nie bylam zadowolona, dopiero rozmiar 3 i 4 jest naprawde dobryi niewiele odbiega od pampersa. powaga. nie warto na tym etapie przeplacac.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja z synkiem uzywalam tylko takich i jego to nie uczulało mimo ze ma AZS