BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #865881 przez Atenka85
Gratulacje dla kolejnej mamusi Ewelik, i zdrówka dla dzidzi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #865884 przez tolad662
No właśnie też sprawdzałam na tej stronie i się zdziwiłam że pełnia tak późno.
Anulka tak też mówilismy dziś z NieMężem że pewnie na wyjście każe mu kupić do domu 2 a te 1 tylko w szpitalu będą, mam nadzieję że młody sie w nie zmieści :D

11 lata 6 dni temu #865889 przez 100krootka
Hej dziewczynki!
Piszecie, że czujecie napieranie główki dziecka, jakby wypaść moglo… mam tak samo! Już się bałam czy to normalne, ale chyba taki wstęp do porodu… Już mi kilka osób powiedzialo, że brzuch mam niżej, osobiście tego nie czuję, ale ten nacisk główką na nerwy chwilami paraliżuje wręcz, więc chyba blisko… Zobaczymy co lekarz powie we wtorek…
megi23 ja kupiłam biustonosz przez Internet, bardzo tanio, jest ok. ale nie podoba mi się nic a nic, chyba go będę mieć w szpitalu, a potem jako rezerwowy, bo jest praktyczny ale brzydki ;p Ten co Ty podałaś wygląda ładniej! A ja w weekend kupiłam sobie kolejny - ładny, pokryty koronką z wierzchu, z odpinana miseczką biustonosz w H&M, za 59 zl, czarny, były i inne kolory i z gładką całkiem miseczką, są naprawdę ładne i polecam!Mąż mi dokupi jeszcze 1 po porodzie, bo nie chciałam od razu kasy wywalać, no i miseczka może jeszcze chyba podskoczyć ;)
Ewelkaa, piękne imię, niech się Zosieńka dobrze chowa!
agulka901 Kochana ależ pędem to wszystko się wydarzyło!!! Najważniejsze, że z Wami lepiej, trzymam kciuki za Synka, żeby szybko nabierał sił i mogł być już z Wami! Cudny jest 
igamon dawaj truskaaaawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomelo cierplwosć i sex, podoba mi się Twoja opcja! Hehe, ja czekam do wtorku, bo chcę wiedziec jak na usg Maluszek się przedstawia, już się stresuję!!!!!!!!!!!!!!!

Ale z tą pełnią straszycie hehe chociaż to może być wybawienie dla nas, czekających :laugh: ciekawa jestem co noc przyniesie.... U nas zaraz obiadek, potem przyjaciółka z meżem i dzidzią przyjedzie :laugh: wiec zleci do nocki, buziaki i trzymajcie się ksieżyca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 dni temu #865947 przez mamutek
Pełnia nie pełnia, ja zaczynam ;) przyjęli nas na żelazną. Mam 5 cm. Buziak dam znać po.

11 lata 5 dni temu #865949 przez Zuza_204
:) mamutek suuuuuper trzymam kciuki i czekamy na wieści :)
Sezon kwietniówek rozpoczął się na dobre

11 lata 5 dni temu #865950 przez monis90
looo mamutek trzymamy kciuki ;*

ale sie rozkrecilo szok ;)

11 lata 5 dni temu #865953 przez [email protected]
Trzymam kciuki mocno również. Ale emocje :)

11 lata 5 dni temu #865958 przez Salonka
Dziewczyny czy skurcze promieniuja do nóg? Łapie mnie od jakiś 20 min silny ból od kręgosłupa do prawej nogi. Ból jest paralizujacy.

11 lata 5 dni temu #865959 przez Salonka
Mamutek trzymam kciukasy!

11 lata 5 dni temu #865980 przez [email protected]
Salonka ja nie wiem.
Mnie dziś coś wlazło w plecy po prawej stronie. Ale to kuje i utrudnia poruszanie się.
Dziś nie mogłam nałożyć na stopy skarpetki. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Mąż stwierdził, że fajnie mu się ogląda jak jęczę i stękam przy coraz większej ilości czynności. Jeszcze miesiąc.

11 lata 5 dni temu #865981 przez Joasia03.05
Salonka ja mam podobnie od 2 godzin. Też się zastanawiam czy to coś się zaczyna czy młody tak szaleje.

11 lata 5 dni temu #865983 przez Joasia03.05
Mamutek powodzenia! Oby szybko i gładko poszło.

11 lata 5 dni temu #866003 przez megi23
oki mlody spi , ja dzis poszlam na spacer i nawet troche daleko doszlam , ale chce do czwartku wytrzymac do wizyty, a potem niech dzieje sie co chce , jutro mamci kaze te liscie malin kupic , bo juz moge pic :silly: tzn zaczne od czwartku hehe :blink:

dzis Kajtek jakis ospaly , liczylam ruchy no bylo 10 , ale teraz niedawno cos tam szalal , chodz to juz nie to co wczesniej , a jezeli chodzi o napieranie lgowka to on to robi caly czas , az mnie dolem nieraz mocno boliii :P

o jej o jej dzieciaki sie sypia :lol: Mamutek trzymam kciukasy rodz rodzzz :kiss: ;)

11 lata 5 dni temu #866014 przez tweety
Mamutek, dasz rade. Ciekawe na jakiej sali rodzisz, moze na tej co ja w maju? POWODZENIA

11 lata 5 dni temu - 11 lata 5 dni temu #866052 przez wawa011
Salonka ja miewam takie bole od "boczkow" przez tylek aż do łydki i zawsze mnie lapie tylko w lewej nodze. Bol jest paraliżujący, nie można się ruszyć. Moja gin powiedziała, ze maly uciska nerwy.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka