- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
DZIEŃ DOBRY Mamuśki
mamuteksuper!!! gładko poszłoMnie tez macica bardo boli, ale mówią, ze po kolejnych porodach szybciej się obkurcza i ten ból intensywny to dobry objaw.
GRATULUJĘ!!! ŚLICZNA CÓRCIA
a WIDOK TATY Z DZIECKIEM - bezcenny:) Małż oszalał na jej punkcie. Nosi ją i uśmiech nie znika mu z twarzy nawet na moment :
Salonka mnie w środę, która okazała się być dniem porodu, jak miałam jechać na ktg strasznie bolały nogi całe
Moja mała nadal aktywna całe noceciekawe jak długo dam radę znosić to uśmiechem na ustach
Ale jeszcze w brzuszku w ciągu dnia była raczej ospała, a zaczynała tance jak ja szlam do łóżka
Nie martwcie się dziewczyny, ze nie macie siary, ja nie miałam do narodzin Zosi, a na brak pokarmu ni mogę narzekać. Mam nadzieje, ze tak juz pozostanie.
Dziewczynki, czy piłyście kawę karmiąc piersią??? Ja zabiłabym za filiżankę, ale w szpitalu zabroniliZ młodym piłam, ale on miał kolki, może to przez to.... Zgłupiałam normalni
I Jeszcze jedno, obje moich dzieci urodziło się 10 dni przed terminemchyba tylko na tyle jestem zaprogramowana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też wiem, że jak się karmi to nie pije kawę, bo dziecko się męczy z brzuszkiem potem i tak jak Tolad piszę że ew. zbożowa, ale ja jej nie znoszę, a kawoszem jestem STRASZNYM, przez niskie ciśnienie, wieć nie wiem jak sobie z tym poradzie. Zobaczymy.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Atenka85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja właśnie wróciłam z SOR, Mąż leży z reakcją anafilaktyczną od rana. Niby mu podali leki ale ja nie zauważyłam poprawy.
- pomelo
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

A to, że teraz nie leci wcale nie znaczy, że nie będziesz miała pokarmu! Nic się nie martw. Tym razem będzie pokarm, a ja nie będzie to martwić się będziesz dopiero wtedy, teraz nie ma co na zapas

mamutku piękny poród! Gratuluję! Śliczna Śliczna Śliczna!!! Do schrupania! :*
Ewelkaa tak się cieszę, że Mała zdrowa! i taka piękna! Kruszynka kochana!
Kurcze to mamy już 4 dzieci? Dobrze myślę?
W końcu wszystkie dzieci nasze są więc...

Gabi bardzo ładny ten wózeczek, w sumie podobny do mojego

Margolec ja myślę, że ten szpital Cię tak uspokoił bo mimo wszystko co się działo byłaś opanowana, posmakowałaś sytuacji itp, i teraz się nie denerwujesz bo znasz temat. Nie wiem czy udało mi się ubrać w odpowiedni słowa moje myśli, mózg ma pewne braki

Uważaj na siebie i oczekuj Tosi

Tolad współczuję kataru, też tak mam że w nocy płaczę z bezsilności. Żeby człowiek jak człowiek nie mógł się w spokoju przekręcić z boku n bok do cholerki

Już niedługo!
100krotka podam Ci to co mi pomagało w każdym przeziębieniu w ciąży - zagotować wodę z kilkoma plasterkami imbiru świeżego, do tego dodać miód, i jak przestygnie z pół cytryny! Nie wolno cytryny do wrzątku bo zabija wit C. Pomaga na 100%
Ja wczoraj skonstruowałam sobie poduszkowca do leżenia na brzuchu. Rany jak było bosko! Poduszkę ciążową ułożyłam w formę koła co dało mi dziurę na brzuch - oczywiście musiałam ją położyć na kilku innych poduszkach żeby brzucholem nie dotykać dna, do tego kilka poduch pod głowę i nogi i tak leżałam w bezruchu zachwycona jak młody pelikan

Noc też miała paskudną. Wstawanie na siku co półtorej godziny - no kurcze lekka przesada! i ten piekielny ból bioder!! wrrrr
Z dobrych aspektów to mi cycki urosły z b do sporego c a słyszałam, że po porodzie jeszcze urosną! Koleżanka co niedawno rodziła mówiła, że przed porodem nic nie urosły ale za to po to jak arbuzy :d Więc dziewuszki, nic straconego

Buziaki i miłego dnia, ciekawe czy dziś któraś urodzi ;P
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kurcze Atenka jakich ran?!
Ja tocze bitwę z katarem, inhalacja z sody jakiejś tam dała efekt na 15 min. Maść majerankowa na 1 min. Naszykowałam syrop z cebuli i czosnku ale to na wieczór nada się dopiero do picia a już mi temperatura rośnie

Znacie coś poza aptecznymi lekami? Ja z reguły katar olewam i czekam aż sam przejdzie ale to co teraz się w moim nosie dzieje to jakaś masakra

- Atenka85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Margolec
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja wyszłam z synem na chwilę do sklepu, bo maluch wyrósł ze wszystkiego. I chyba zaraz urodzę

- igamon
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [email protected]
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mamutek wielkie gratulacje.
Współczuję przeziębien.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a ja tak usypialam i tulilam tymka ze sie niedawno obudzilam a poslzismy do lozka przed 12, no i co ja bede w nocy robic ??

Eweelka szczypiorek przekochany

eee to jak licze jest 2:2 dwoch chopcow i 2 dziewczynki to teraz jakis chlopiec by pasowal nie ??

- Joasia03.05
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mi na katar w aptece poleciła babka nasiwin dla dzieci (taki dla niemowląt). Pomogło szybciutko więc też polecam.
Jeśli chodzi o choróbska to dziewczyny które mają mieć cc ostrzegam. Kurujcie się szybko bo po porodzie kaszel to najgorsza rzecz na świecie tak samo kichanie. Wiem z własnego doświadczenia że ból przy tych czynnościach to koszmar. Wiec albo do lekarza albo do apteki szybko żeby do cc było już ok.
Dzisiaj mam wizytę u gin. Jestem ciekawa co mi powie i czy coś pomoże na ból. Od wczoraj już nie mogę chodzić. Piekący ból spojenia pachwin i lewa noga nie chce mi działać. Czucie mam ale jak próbuje na niej stanąć to się składa i czuje klubie od tyłka aż do stopy. Najbardziej boje się tego bólu spojenia bo się głupia na czytałam o rozejściu. Może któraś z was też tak ma? Albo wie jakie bóle są przy takim cholerstwie?
- Zuza_204
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ciekawe czy Renatka nam się dziś rozkręci
Tolad współczuję kataru oby jak najszybciej Cię opuścił
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- wawa011
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
wawa011 w szpitalu w Miedzylesiu jest mozliwy porod w wodzie
www.mssw.pl/1/index.php?option=com_conte...=view&id=58&Itemid=8
i chyba na Zelaznej.
ja rodzilam na ul. Inflanckiej sa tam w pokojach wanny, mozna siedziec w wodzie tylko w I i II fazie.
A jak wspominasz poród na inflanckiej? Najprawdopodobniej tam się wybiorę.
A na katar polecam wam roztwór wody morskiej w sprayu

- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

O te rozejście kiedyś pytałam gin bo też panikowałam to powiedziała że to taki ból że bym się w ogóle ruszyc nie mogła, nic a nic.