- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
w końcu każda ciąza kończy się porodem
to tak dla rozluźnienia bo prawde mówiąc jak was czytam to nabieram wielkiej ochoty aby już urodzić ale mój dzidzia jest jeszcze troszkę mały wiec te 2 tyg niech posiedzi wytrzymałam ponad 8 mies to tyle jeszcze wytrzymam
a wczoraj jak byłam u gin to dowiedziałam się ze remontują u nas porodówke wiec najlepiej by było rodzic w nocy bo jest cisza i spokój a przez cały dzień łaża robotnicy i w ogóle jeden wielki rozpi.... jest, tak mi dziewczyna w poczekalni powiedziała tez ma termin jak ja
noż kur...jeszcze mi tego brakuje żeby rodzic w takiej atmosferze ze świadomością ze wszyscy łążą sobie w samopas a nie daj boże wlezą do pokoju gdzie bedze rodzic och te szpitale szkoda gadac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja widzę jedną zasadniczą przewagę nad karowa - brak studentow jak rodzisz jesteś ty mąż i położna, a na karowej możesz mieć jeszcze 5 studentów w sali, bo to szpital kliniczny.
I robią tu wszystko żeby nie nacisnąć krocza więc komfort po jest duuuzo większy, w zasadzie od razu można na tyłku siedzieć. No i można się tu dostać bez lekarza i położnej..
Jeśli Anielka nie wywali zoltaczki, to wychodzimy jutro. Jest wielkim ssakiem. Noc miałam calutką zarwana bo jadła co godzinę przez godzinę..zasnelysmy porządnie o 6. Ale i tak jest slodziakiem i pachnie najpiękniej na swiecie
Tolad jakie plany na "ostatni" tydzień?
Dziewczyny może jakaś ciepła kąpiel was przed snem zrelaksuje żeby te biodra tak nie zarywaly?
Podobno "głupi ma szczescie" a skoro ciezarne mają połowę mózgu wyłączona, a te co urodziły mają "dziurę laktacyjną" to może mamy większą szansę w lotto
Dziewczyny gramy!!! Podzielę się z wami wygrana..
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do studentów to też myśle że poród przy nich to kiepski pomysł ale jak w każdym szpitalu klinicznym można odmówić ich obecności. Dobrze jest mieć ich PO, ponoć jest to duży plus bo chodzą sprawdzają, pomagają itp, itd. Badania żadnego nie pomina, w opiece pomogą- to słyszalam a propo studentów na położniczych oddziałach/porodówkach ogólem, nie odnośnie konkretnego szpitala.
Mamutek wyzdrowieć, posprzątać i zaliczyć dwie wizyty + KTG Ot taki zajebisty tydzień na wypoczęcie! I po cichu na wypłatę liczę do weekendu bo bym po sklepach pochodziła zanim pesar wyjmą
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mamutek, śliczne imię wybraliście Trzymam kciuki żeby córcia nie dostała żółtaczki i żebyście niebawem były w domku No i żeby dała trochę pospać
Dobrze, że przypomniałyście o lotku, skoro wygrałam pościel to może i 25 baniek mi strzeli
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Wrzucam link do stronki z opisem:
projekt-matka-polka.blogspot.com/2013/07...zyli-wada-ktora.html
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- wawa011
- Wylogowany
- gaworzenie
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
jestem tak zla ze juz nie bede tego otwarzac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Salonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Młody ogląda bajki, stary śpi a ja zamulam...
Powiedzcie mi, czy któraś z Was też ma takie zawroty głowy?? Normalnie chodzę jakbym miałą zaraz wywinąć orła.. Ciśnienie w porządku, tętno też a ja ledwo żyję..
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój szanowny małżonek po powrocie z pracy zaznaczył, że "prosili go w pracy, żebym nie rodziła 10 kwietnia, bo mają jakieś szkolenia czy coś tam" No jasne weź nie ródź konkretnego dnia...cwaniaki
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Salonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Atenka85
- Wylogowany
- gaworzenie
Mój małżonek jeszcze nic w pracy nie powiedział. Zresztą o tym, że nie jest kawalerem też wie raptem 3 osoby (szef, kadrowa, i 1 kolega).
Ale za to mają juz plan wysłać go na delegacje w maju.
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anulka błagam Cię nawet tak nie mów. Dla mnie ten rok nie jest zbyt miły tzn już 2 pogrzeby w rodzinie i 2 wśród znajomych osób. A ja jestem panikara i tylko się modlę żeby przy porodzie nie było komplikacji i żebyśmy z maluchem wrócili cali i zdrowi