- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gratuluje mamutek śliczna malutka
zresztą wszystkie śliczne dzieciczki sa
a ja po wizycie na razie cisza spokój malutki nie jest az tak strasznie duzy wiec damy rade urodzić, obrócony jest do porodu już ale jeszcze musi trochę posiedzieć , mam badanie GBS musze zanieść do labolatorium
a mały wazył dziś 3200 na badaniu
i pozostaje czekac podejrzewam to to trochę potrwa
a siara to leci mi już od kilku tygodni a teraz to coraz mocniej! biodra bolą niemiłosiernie spac nie daje już tez wstaje co 1,5-2h w nocy masakra jakas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joasia03.05
- Wylogowany
- gaworzenie
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Co do wózka to zamóiwliśmy go wczoraj na allegro, dokładnie ten co na zdjęciu, co wrzuciłam, a fotelik taki jak teraz wklejam. Niestety nie było w identycznym kolorze, bo to nie jest komplet, ale wybrałam ciemny tez z tego względu, ze może okazać się bardziej praktyczny.
Odebrałam wyniki GBS - nie wyhodowano Podpytałam jeszcze czy za tydzien mam się zgłosić do szpitala na czczo i gdzie. Wszystko już wiem, także pozostało odliczanie
No i kolezanka nie dała mi tych zdjęć!!!! Masakra jakaś Nie wróżę jej firmie spektakularnych wyników skoro tak podchodzi do pracy i obeitnic. No ale cóż, kiedyś w końcu je chyba dostanę...
- Atenka85
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do porodu w wodzie to rozmawiałam z moją ginekolog i pierwszym warunkiem jest GBS ujemny. A po za tym na trakcie porodowym musi być 1 położna tylko do Twojej dyspozycji. Czyli jeśli nie masz swojej, to musisz liczyć, że nie będzie dużo rodzących.
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Super dzieciaki rodzą sie u nas na kwietniówkach
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja alergików nie mam na szczęście w rodzinie, sama nie mam ufff
A czemu Ci nie dała? Jeśli możesz powiedzieć, dziwnie... i masz rację, kariery to raczej nie zrobi.
Joasia trzymaj się tam dzielnie
- pomelo
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja bym pewnie stchórzyła i poprosiła o cc jeśli dają wybór. Im bliżej daty tym bardziej boję się sn, a na początku mówiłam, że tylko sn tak teraz już nie jestem taki chojrak
Trzymaj się dziewczyno i pisz do nas
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak będziesz miała chwilkę, to napisz proszę jak jest z opieką po porodzie na Żelaznej. W sobotę zaczęłam się znopu zastanawiać i jakoś nie jestem do końca przekonana czy rodzić na Karowej, czy nie. Niby w osbotę gadałam z kuzynką i jej bratową co tam rodziły, są zadowolone, ale oczywiście moje ciążowe niezdecydowanie daje się we znaki :/
Trochę się boję bo nie wiem czy będę mogła mieć zzo. Jutro mam jeszcze wizytę u ortopedy, tak dla własnej pewności chcę jeszcze dopytać czy nie mam przeciwskazań do naturalnego, a co do zzo to i tak podejrzewam, że w szpitalu anestezjolog podejmie decyzję. Nie lubię takich "niespodzianek", wolę wiedzieć co mnie czeka.
Ewelka, Zosia jest przepiękna Ale fajnie, że już w domku jesteście
Atenka, a co się stało Twojemu mężowi?
Tolad, ja jak miałam mega infekcję, to robiłam sobie inhalacje z majeranku, trochę pomagało.
Mnie niestety chyba dopada coroczna aleria bo zaczenam kichać. Poza tym nic, ale trochę dziwnie bo zawsze miałam dopiero w okolicy czerwca.
Joasia, fajnie, że dają Ci wybór
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mamutek wielkie gratulacje.
Współczuję przeziębien.
- Atenka85
- Wylogowany
- gaworzenie
Zafundował sobie mega dzień od rana do 14 w szpitalach, najpierw walka z alergią, potem okulistyka. A ja musiałam jeździć autem po mieście, czego nie lubię ostatnio.
Dzidzie śliczne.
Ja się już martwiłam, że moja Mała ma długie nogi. Bo moja Ginekolog przy USG,już któryś z kolei raz mówiła, że ma bardzo długie nóżki. Ale dziewczynki po prostu mogą być długo nogie i to norma.
- Joasia03.05
- Wylogowany
- gaworzenie
Ryczę cały czas bo mam córcie chorą i muszę ją zostawić. Z jednej strony wiem że będzie pod dobrą opieką mojej mamy i męża ale i tak jest mi ciężko.
Boję się o jedno i drugie dziecko. Mam mega doła.
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Niezły pomysł z tym leżeniu „na brzuchu” :D:D
tolad662 sól fizjologiczną stosuję i polecam, pomaga oczyścić nochala
Joasia03.05 ja się też naczytałam na temat rozejścia spojenia ;/ mam nadzieję, ze mnie to nie dotyczy, bo bol dziwaczny… jutro wizyta, więc zaczekam
Będziesz tęsknić za córcia na pewno, ale lepiej, zebyś była w szpitalu… Skoro taka sytuacja, mama da radę, a Ty musisz wytrzymać! Dla dobra drugiego Maleństwa, Głowa do góry!
Mi ciut lepiej na wieczór, ale wole poleżeć sobie spokojnie, tylko czekam na męża, bo mu klucze zabrałam, a muszę go wpuścic, bo się nie dostanie przez garaż Na razie nafaszerowalam sie pomarańczami i czosnkiem Bo miałam akurat ochotę na szpinak, a ten bez czosnku ani rusz! Jeszcze mleczko z miodem i do łóżeczka Synek się wieerci, do tej pory nieboleśnie, a na wieczór "drogę sprawdza"
Gabi przykro mi z powodu zdjęć, miałam ochotę zobaczyć, wiec wyobrażam sobie, jak bardzo Ty czekałaś... Co do koleżanki, to no cóż... każdy pracuje na swoją markę...
Zmykam na dzisiaj dobrych snów
- pomelo
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ktos urodzil jak mnei nie bylo ??
Asia wytrwałosci jesuuu tyle skurcze znosic , wspolczuje..
a mi sie udalo doturlac do sklepu i nie urodzic , zajelo nam to z Tymciem ponad godzinke , z przystankiem na oddech , a mam blisko , moim tempem byloby z 20 min , ale tym starym , ale za to mamy w koncu 2 kurtki wiatrowki jedna z next-a druga fila sportowa i czapeczke , jutro jedziemy do galerii , oczywiscie autobusem , bo piechota odpada , mlody pojdzie do bawialni z babcia a ja bede szalec i kaske wydawac