- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wlasnie pije kawe bo przyznam sie ze nie pamietam kiedy bylam w toalecie ostatnio. i czuje ze dziala juhu!!!!
ja do 4 oliwka potem stosowalam rozne kremy, najpierw te drozsze a potem kupilam perfecta mama w rpssmanie i tez bylo dobrze. wazne jest zeby byc regularnym. zobacze jak mi teraz wyjdzie smarowanie przymalym ale z poprzedniej ciazy nie mam jednego nawet rozstepu.ale jak ktos ma je miec to mysle ze zaden krem nie pomoze, ale napewno zlagodzi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a chyba skusze sie na pieluchy w smyk.com. jest promocja 64 za 99 sztuk 4 moze mlode maly sa zainteresowane?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
odnośnie grzechotek to do 3 tyg nawet mogą iść wiem bo kumpela dostała po 3 tyg
a odnośnie wizyty możne najpierw co z dzidziolem - wszystko wsio ok ma 60 milimetrów , długo go badał , aż się bałam ze coś nie tak , ale nie był chętny do współpracy , nie chciał nam się pokazać , to drapał się po główce , to kciuka ssał i leżał albo nam nogi wyprostował , pomiary wszystkie ok serduszko jak dzwon i jest podejrzenie ze będzie 2 chłop , a nie mówiłam , no ale to nie na 100% bo wyżej pępowina była ja tam widziałam siusiaka jak nic, ale kolejna wizyta 8 listopada , to wtedy możne będzie widać , leniwy na potęgę, nie to co Tymcio
a teraz ja - mam podwyższona tarczyce , mam skierowanie do endokrynologa na usg , eutyrox 50 mg raz dziennie... ale jak do piątku tu nie znajdę , szukam w Stalowej Woli , bo ja tu dłużej nie zostanę!!!!
zapomniałam z tego wszystkiego zapytać o baraszkowanie , ale skoro wszystko ok myślę ze mamy zielone światło co ?? taka byłam zachwycona ze wszystko ok
aa i mam za niski cukier aż sobie podkreślił mam jeść o 19 jeszcze coś lekkiego przytyłam 1.5 kg wiec tez mowi ok
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziś mam lataninę , rano do MOPS-u zgłosić ze idę na L4 a potem do pracy L4 zanieść i aneks do umowy podpisać , jakaś podwyżkę dostane
miłego dnia
i na pewno zadziałamy w sypialni
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Przepraszam, przepraszam, przepraszam, że tak rzadko zaglądam. Ale koniec remontu już za pasem. Teraz tylko sprzątanko mi zostało. Biję się w piersi
U mnie ok, tylko zmęczenie daje znać o sobie. Mogę kłaść się spać każdego dnia o 19:00
Ale to chyba przez to, że udzielam się w remoncie i córcia ostatnio w nocy coś się rozbudzać zaczęła Więc to pewnie dla tego.
Z dolegliwości ciążowych... bolą mnie cycki i mam zaparcia Na to drugie polecam wafle ryżowe i kiwi...
Od jakiegoś czasu maluszek daje znać o sobie. Rzadko bo rzadko, ale wczoraj wieczorem, to chyba jakiegoś kopniaczka dostałam... i z radochy aż banan na twarzy mi sie pojawił. Nie mogę się doczekać, kiedy poznam płeć.
Aaaaaa? Miałam Was zapytać. Wierzycie w ten chiński kalendarz płci? Mnie się z córką sprawdził. Jak leżałam w pierwszej ciąży na ginekologi, to sprawdzałam sobie z dziewczynami z sali. Potem okazało się, że każdej się sprawdziło. Moim znajomym, których pytałam też... więc może coś w tym jest??? Taka trochę bajka nie, ale może, może... Jak tym razem mi się sprawdzi to chyba w to uwierzę
A tu link, dla tych, które pokuszą się o sprawdzenie.
dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania...lanowac-plec-dziecka
Pozdrawiam
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Wiedzialam ze wsio bedzie git - ty o siebie tez zadbasz i bedzie superowo
Renata - ale obowiązkowo tu foty nam pokazesz po remoncie ????
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiedys sprawdzałam w tym chinskim tez i mi wyszlo ze dziewczynka - a mam chlopca, ale w tym podanym linku mi wychodzi ze chlopiec - wiec sie zgadza
Teraźniejsza ciaza mi wrózy dziewczynke - zobaczymy jak bedzie
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Renata, ty juz 16 tydzien? wow, zazdroszcze ruchow aczkolwiek jak sobie pomysle ze Kacper ma mnie kopac z zewnatrz a malenstwo od srodka o brrrr....
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Wg tego kalendarza pierwszy wychodzi chłopak i to się sprawdziło 7 lat temu
Teraz ma być dziewczynka - pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że już w poniedziałek mój lekarz coś dojrzy
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alez jestem ciekawa czy wszystkim sie sprawdzi
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, a może te z was którym się nie zgadza, po prostu błędnie patrzycie, bo tam chodzi o miesiąc poczęcia i ile w tym miesiącu miałyście lat.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb