- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Otrzymane podziękowania: 0
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Coś takiego, aby miał kolorowo
allegro.pl/show_item.php?item=3527601357
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ewelka, ja kilka lat temu przeszłam dość poważną kontuzję kręgosłupa właśnie w dolnej jego części. Już w trakcie leczenia miałam powiedziane, że może być problem w ciąży i przy porodzie. Generalnie muszę mieć konsultację z ortopedą bo głupia zgubiłam wszystkie zdjęcia i mam tylko kartę leczenia. Moja lekarz powiedziała, że jeżeli ortopeda jednoznacznie skieruje do cesarki(nie jest tego pewna), to prawdopodobnie w grę będzie wchodziło tylko znieczulenie ogólne, a jeśli nie to o zzo raczej mam zapomieć. A ta Twoja choroba na czym polega?
Anulka, a jaki macie wózek? I jaki kolor? To łóżeczko bardzo fajne
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Italia ja mam przepukline krążka międzykręgowego. Choruje na to juz od 12 lat. Raz jest lepiej raz gorzej, ale zzo powoduje rozluźnienie kręgów i istnieje ryzyko większego wysunięcia w trakcie. Także mam nadzieje, ze nie będzie wskazań do CC ze wzgledu na dziecko, bo wtedy u mnie taż znieczulenie ogólne. Ale tez mnie czeka konsultacja u neurologa najpierw, bo teraz to takie gdybanie jest.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Megi, to ładnie próbował Cię wkręcić A jak w ogóle zrobiłaś, że Twój lekarz był w trakcie porodu? Miał akurat dyżur, czy od początku byliście tak umówieni? Ja mam plan rodzić w Warszawie w szpitalu, w którym pracuje moja lekarz, ostatnio z nią gadałam to mówiła, że z przyjęciem nie powinno być problemu(jest to dość oblegany szpital) bo nie odsyłają swoich pacjentek, ale o byciu przy porodzie nie pytałam.
Hehe, już jakby mieli mi się pomylić z płcią to chyba bym wolała z chłopca na dziewczynkę, bo o ile dziewczynkę w chłopięce ciuszki da się ubrać, to w drugą stronę już nie bardzo
a w kyorym szpitalu chcesz rodzic?
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zmukam, trzeba kapac dziecko, pozdrawiam was dziewuszki bo ostatnio zadko mam czas czytac....
ah, i witamy nowa mamusie
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i postawiłam na Roan Marita. Siedziałam na allegro i polowałam na dobrą ofertę no i trafiłam Roan Marita : gondola, spacerówka, torba za 350 PLN w doskonałym stanie. Kolor wybrałam zielony ze wstawkami w kratkę, aby pasował i dla chłopczyka i dla dziewczynki.
To ten wózek ( zdjęcia z aukcji allegro na której kupowałam):
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
A ty z Wielkopolski jestes?
mi z tego chinskiego wychodzi ze mój synus jest dziewczynką
Ale chcetnie dowiedzialabym sie co o tym mysli twoja ciotka , ale rozumiem ze nie bedzie chciala obliczyc
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tweety to ja chyba będę pierwsza, bo mam termin na 5, ale na usg wychodzi mi tydzień starsze moje dziecię Chyba, że Renata mnie wyprzedzi
Anulka wózek bardzo podobny do mojego. Ja mam deltim premier ze skręcanymi przednimi kołami, z których jestem bardzo zadowolona. Służył mi ponad rok i teraz też będę z niego korzystała.
A mi wychodzi, ze będzie chłopak, ale ja czuje, że to dziewucha Mam nadzieję, że w poniedziałek mój gin oś dojrzy
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Na Karowej rodziło z 10 lub więcej moich znajomych, większość po 2 razy, żadnej nie wpuszczali do porodu studentów. Myślę, że rodząca musi wyrazić na to zgodę bo trochę byłoby to nie halo gdyby bez pytania tak sobie na to pozwalali.
Anulka, super cenę upolowałaś z tym wózkiem! A powiedz mi, jak się sprawdzają te duże koła? Kiedyś właśnie też o takim myślałam, tylko czytałam, że te skrętne z przodu są lepsze żeby poruszać się tam, gdzie często trzeba wózkiem manewrować. Miałam kiedyś możliwość prowadzenia X-Landera ze skrętnymi z przodu, szłam akurat prostą drogą i to latanie kół trochę mnie wkurzało(podobno można je przyblokować). Kilku znajomych ma właśnie tego X-Landera i raczej sobie chwalą i na razie to w sumie jedyny wózek, który rozpoznaję