- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak czytam i teściowych to co piszecie, moja jest niby OK, w każdym razie jeszcze mi za skórę nie zalazła, ale ona ma synowych 5 sztuk i 3 zięciów, bo 2 córy nie są zamężne jeszcze( jedna pewnie juz rodziny nie załozy, bo ma 38 lat, druga jeszcze , młoda 22 lata).
Ale tak pomyślałam, że mnie też to czeka, bycie tesciową....i zrobiło mi sie bardzo przykro, że będę też przez drugie połowki moich dzieci tak nie lubiana , chociaż moja mama miała teściową SUPER, jak moja mama sama do tych czas ją wspomina i mówi, że była jej przyjaciółka i miała lepszy do niej stosunek niż jej własna matka. I to prawda, babcia po stronie taty, była kobieta-Aniół ( niestety zmarłą gdy miałam 8 lat) babcia po stronie mamy, żyję jeszcze i mimo, że ją kocham, bo to jednak moja babcia, to charakter to ona ma PASKUDNY!
I tak pomyślałam, że może Julianek nasz zostanie księdzem, przynajmniej nie będę miała synowej która mnie nie lubi . No ale to wszystko od woli Bożej zależy, każdy ma swój los i swoje przeznaczenie przychodząc na ten świat.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Asia K. wywołałaś mnie myślami, bo właśnie dziś pisałam z Porto, że muszę w końcu do Was dołączyć chociaż wiesz ja mogę być równie dobrze majówką bo ja mam sam koniec kwietnia ponoć Ale zostaję z Wami Jeśli mnie przyjmiecie oczywiście )
A u mnie z lekarzami w końcu się wyjaśniło po długiej drodze. Z tej babki to daj spokój babeczka po 80 tce ;/ W ogóle krzyki po co tak wcześnie USG itd. i uciekłam z stamtąd. I znalazłam przynajmniej mam taką nadzieję bo najbardziej konkretnie i spokojnie wszystko mi wytłumaczył taki młody sympatyczny doktorek. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.
No to witam jeszcze raz wszystkich )
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
oj domiss 80 letnia eeee moj doktorek to ciacho nie duzo starszy ode mnie , jak bylam z tymciem 1 raz , takiego burakaaaaaaaaaaa zrobilam hehe teraz na luzie gadamy , nie mowiac jak moj S jak kumple, dlatego tu chce rodzic nie u S poza tym tam szpital 25 km jest od S a tu mam na miejscu,
a apropo babci hmm jaj uz nie mam zadnej ale s ma swoja , i ona aniol , bo inaczej nie powiem , kocham ja jak wlasna , ona to mnei rozpieszcza dodam ze ma ponad 80 lat , sama wszystko robi, jeszcze na grzyby do lasu chodzi i jagody
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Zostan z nami bo moze przed terminem sie rozpakujesz i bedziesz kwietniówką jednak
Anulka - ja tez sobie zdaje sprawe ze kiedys bede tesciową , ale przyzeklam sobie ze nie bede taka fałszywa ja moja tesciowa jest. Ja nawet do niej mamo nie mówie bo nie chce mi to przejsc przez gardło , zawsze jak sie zwracam to przez "wy" albo bezosobowo - tzn :" moge prosić o masło?" i na nia patrze to zawsze wie ze do niej mówie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Witajcie Nowe
U mnie nastała pora ubrań ciążowych, na razie nosze leginsy, ale w weekend wybieram się na zakupy. W spodnie z przed ciąży nie mam szans wcisnąć brzucha. Dosyć szybko mnie wywaliło, ale podobno w kolejnych ciążach tak jest....
Asia, tweety - super,że Wasze dzieciaczki mają się dobrze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
edit - nie moge zapisac jednak tych danych do wysyłki
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anulka, Twój mąż ma tyle rodzeństwa? Ale fajnie Pewnie na święta macie dom pełen ludzi
Hehe, ja aż tak daleko w przyszłość nie wychodzę, ale pewnie kiedyś tez będę teściową Ale wiecie, myślę, że wszystko zależy od podejścia samej teściowej no i postawy synowej/zięcia również. My obecnie mieszkamy jeszcze z moimi rodzicami, trochę osobno, ale jednak razem. Moja mama nigdy się w nic nie wtrącała, a czasem jak się przedrzeźniamy na żarty to staje po stronie męża. Nawet mąż mi kiedyś powiedział, że jakbyśmy się pożarli na śmierć i życie to on się od moich rodziców nie wyprowadza, ja będę musiała Ale fakt, że moja mama jest wyluzowaną osobą, myślę, że to też sporo daje. Bo znam z kolei też takie teściowe, które strasznie przestrzegają jakiś niepisanych reguł i np. jak synek z żoną nie przyjadą na obiad w niedzielę to od razu jest obraza i rozkmina, że pewnie coś synowa nagadała. Cóż życie.
Domiś, witaj Zostań już u nas, nigdy nie wiadomo kiedy się rozpakujesz Ja w sumie też na dobrą sprawę mogę być majówką, bo termin mam na 26.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ewelka, pewnie, że zostajesz, nie ma innej opcji
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa