BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #756631 przez Aga77
dziewczyny jeszcze ta promocja trwa z tą zabawką na fp zapisałam się i to wystarczy czy jeszcze trzeba coś wypełnić ????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #756733 przez Anulka
Aga77 trwa i będzie pewnie jescze trwała, bo to dla dzieciu które urodzą się w 2013 i 2014 roku. Tak, wystarczy zapisac sie tylko.

Tak czytam i teściowych to co piszecie, moja jest niby OK, w każdym razie jeszcze mi za skórę nie zalazła, ale ona ma synowych 5 sztuk i 3 zięciów, bo 2 córy nie są zamężne jeszcze( jedna pewnie juz rodziny nie załozy, bo ma 38 lat, druga jeszcze , młoda 22 lata).
Ale tak pomyślałam, że mnie też to czeka, bycie tesciową....i zrobiło mi sie bardzo przykro, :( że będę też przez drugie połowki moich dzieci tak nie lubiana :(, chociaż moja mama miała teściową SUPER, jak moja mama sama do tych czas ją wspomina i mówi, że była jej przyjaciółka i miała lepszy do niej stosunek niż jej własna matka. I to prawda, babcia po stronie taty, była kobieta-Aniół ( niestety zmarłą gdy miałam 8 lat) babcia po stronie mamy, żyję jeszcze i mimo, że ją kocham, bo to jednak moja babcia, to charakter to ona ma PASKUDNY!
I tak pomyślałam, że może Julianek nasz zostanie księdzem, przynajmniej nie będę miała synowej która mnie nie lubi :( . No ale to wszystko od woli Bożej zależy, każdy ma swój los i swoje przeznaczenie przychodząc na ten świat.

11 lata 2 miesiąc temu #756772 przez Domiśśś
Cześć Wszystkim :)

Asia K. wywołałaś mnie myślami, bo właśnie dziś pisałam z Porto, że muszę w końcu do Was dołączyć :) chociaż wiesz ja mogę być równie dobrze majówką bo ja mam sam koniec kwietnia ponoć ;) Ale zostaję z Wami :) Jeśli mnie przyjmiecie oczywiście :))

A u mnie z lekarzami w końcu się wyjaśniło po długiej drodze. Z tej babki to daj spokój babeczka po 80 tce ;/ W ogóle krzyki po co tak wcześnie USG itd. i uciekłam z stamtąd. I znalazłam przynajmniej mam taką nadzieję bo najbardziej konkretnie i spokojnie wszystko mi wytłumaczył taki młody sympatyczny doktorek. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

No to witam jeszcze raz wszystkich :))

11 lata 2 miesiąc temu #756795 przez megi23
oj temat rzeka tesciowa ja w sumei tez nie moge narzekac na swoja mieszkamy razem narazie... mamy dzialke naszai S planuje zaczac budowe domu :silly: moze kiedys sie go doczekam :blink: za moj S moja mamusie kocha on by z checia ja tam wzial , ostantio jej powiedzial " mamo o nic cie nie prosze tylko jedz z nami i gotuj nam. nic wiecej nie bedziesz musiala robic " hehehehe woli moja mame od swojej :P , faktm oja go bardziej rozpieszcza niz mnie jak ma przyechac , zawszem u upiecze cos obiadki takie wymyslne , ze takich nie jadl :lol:

oj domiss 80 letnia eeee moj doktorek to ciacho nie duzo starszy ode mnie , jak bylam z tymciem 1 raz , takiego burakaaaaaaaaaaa zrobilam hehe teraz na luzie gadamy , nie mowiac jak moj S jak kumple, dlatego tu chce rodzic nie u S poza tym tam szpital 25 km jest od S a tu mam na miejscu, ;)

a apropo babci hmm jaj uz nie mam zadnej ale s ma swoja , i ona aniol :lol: , bo inaczej nie powiem , kocham ja jak wlasna , ona to mnei rozpieszcza :silly: dodam ze ma ponad 80 lat , sama wszystko robi, jeszcze na grzyby do lasu chodzi i jagody :)

11 lata 2 miesiąc temu #756913 przez tweety
Asia, jak usg?

11 lata 2 miesiąc temu #757036 przez Asia K
Domis widzialam cie :P

Zostan z nami bo moze przed terminem sie rozpakujesz i bedziesz kwietniówką jednak :)

Anulka - ja tez sobie zdaje sprawe ze kiedys bede tesciową , ale przyzeklam sobie ze nie bede taka fałszywa ja moja tesciowa jest. Ja nawet do niej mamo nie mówie bo nie chce mi to przejsc przez gardło , zawsze jak sie zwracam to przez "wy" albo bezosobowo - tzn :" moge prosić o masło?" i na nia patrze to zawsze wie ze do niej mówie :p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #757076 przez Ewelkaa
Hej Dziewczyny :)

Witajcie Nowe ;)

U mnie nastała pora ubrań ciążowych, na razie nosze leginsy, ale w weekend wybieram się na zakupy. W spodnie z przed ciąży nie mam szans wcisnąć brzucha. Dosyć szybko mnie wywaliło, ale podobno w kolejnych ciążach tak jest....

Asia, tweety - super,że Wasze dzieciaczki mają się dobrze :) :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #757089 przez Asia K
Anulka - zapisałam sie do test me too - napisałam adres do wysylki i teraz co? Czekam czy musze jeszcze cos zrobic? Help

edit - nie moge zapisac jednak tych danych do wysyłki :(

11 lata 2 miesiąc temu #757125 przez Anulka
Asia K będą na twoim koncie na test me too pojawiać się testy i musisz je wypełniać. To są testy dot. produktów, muszą wiedzieć co chcesz testować a co nie. Wypełniaj je i musisz uzbierać min. 5 osób audytorium ( z tobą włącznie, czyli jeszcze 4 osoby, ktoś np. z twoich znajomych), tam w zakładce audytorium jest napisane jak to zrobić. Wtedy zostaniesz kandydatem a potem gdy wypełnisz wszystkie testy które oni ci przyślą zostaniesz testerem i będziesz dostawała produkty do testowania. Tylko zaglądać tam częściej aby testów nie przegapić.

11 lata 2 miesiąc temu #757143 przez Asia K
najtrudniej bedzie ludzi namówic do tego ehhhh :(

11 lata 2 miesiąc temu #757156 przez Italia
Asia, super, że wszystko w porządku :)
Anulka, Twój mąż ma tyle rodzeństwa? Ale fajnie :) Pewnie na święta macie dom pełen ludzi ;)
Hehe, ja aż tak daleko w przyszłość nie wychodzę, ale pewnie kiedyś tez będę teściową ;) Ale wiecie, myślę, że wszystko zależy od podejścia samej teściowej no i postawy synowej/zięcia również. My obecnie mieszkamy jeszcze z moimi rodzicami, trochę osobno, ale jednak razem. Moja mama nigdy się w nic nie wtrącała, a czasem jak się przedrzeźniamy na żarty to staje po stronie męża. Nawet mąż mi kiedyś powiedział, że jakbyśmy się pożarli na śmierć i życie to on się od moich rodziców nie wyprowadza, ja będę musiała :P Ale fakt, że moja mama jest wyluzowaną osobą, myślę, że to też sporo daje. Bo znam z kolei też takie teściowe, które strasznie przestrzegają jakiś niepisanych reguł i np. jak synek z żoną nie przyjadą na obiad w niedzielę to od razu jest obraza i rozkmina, że pewnie coś synowa nagadała. Cóż życie.
Domiś, witaj :) Zostań już u nas, nigdy nie wiadomo kiedy się rozpakujesz ;) Ja w sumie też na dobrą sprawę mogę być majówką, bo termin mam na 26.

11 lata 2 miesiąc temu #757174 przez Anulka
Italia ależ ty masz poczucie humoru :lol: :lol: :lol: . Coś Ty, w życiu bym się na coś takiego nie zgodziłam, aby cała ta wataha przylazła do nas. :lol: :lol: U teściów wszyscy są,a le też nie wszyscy odrazu, tylko kiedy kto przyjedzie. W sumie większość mieszka gdzieś nie daleko teściów, my też. Jedna córka w Białowieży, jedna w Rumii i jedna w Gdyni, ale one to prawie zawsze na święta do teściów przyjeżdżają. A ja wolę jednak jechać do swojej rodzinki do Siedlec, bo też tam mam dużo. No i przy garach nie muszę stać. Ja przed ślubem uwielbiałam coś upichcić od czasu do czasu, coś wymyślnego, fajnego. A teraz gdy muszę codziennie gotować, nie znoszę tego :S. Pierwsze i drugie święta byliśmy u siebie i naharowałam jak głupia robiąc 12 dań, bo mąż tak chciał. Ale teraz koniec, będę na Boże Narodzenie jeździła do rodziców, do swojej rodzinki :laugh: , a mąż jak chcę to może ze swoimi zostać. Mój mąż jak się okazało teraz nie przepada za moja mamą, bo ona u mnie jest kobitka światowa, aktywna, wyluzowana, nowoczesna. A jego mama całe życie w krowach i świniach siedziała i siedzi nadal. Więc wiadomo..... :laugh: .

11 lata 2 miesiąc temu #757178 przez Ewelkaa
no faktycznie z tym rozpakowywaniem się różnie bywa :) Podobno pierwsze dzieci rodzi się z reguły po terminie, a ja młodego urodziłam 10 dni przed czasem. Teraz termin mam na 5 kwietnia, wg wielkości dziecka na USG na 28 marca, więc myślę, że raczej będę marcówką, ale nie chce mi się od Was przeprowadzać :)

11 lata 2 miesiąc temu #757239 przez Italia
Hehe, aż takiego poczucia humoru nie mam żeby wymyślać u Was święta dla całej takiej gigantycznej rodzinki :D Ale u rodziców męża pewnie jest wesoło jak wszyscy się zjadą ;)
Ewelka, pewnie, że zostajesz, nie ma innej opcji :)

11 lata 2 miesiąc temu #757247 przez Asia K
no wesoło i głośno :D

Anulka ale u was widze dwa różne światy :ohmy:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka