- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u mnie ok, nadal siedze u rodzicow i odpoczywam. z tata wychowujemy mojego synka i idzie nam niezle, ladnie spi w dzien i sam zasypia. mam duzo czasu dla siebie. no i nie dzwigam. w weekend mialam duzy bol brzucha, nospa nie pomagala, podejrzewalam juz zapalenie pecherza ale przeszlo.
a jak ja dziewczyny sikam! katorga. 2 razy w nocy, jak maly mnie obudzi to w ogole nie wjem jak sie doczolgac do lazienki.

hehe co wam pochwale mojego synka na forum to sie budzi. chyba przestane.
megi, daj znac jak wyniki
renata, odezwij sie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

super Tweety wiesci

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny jak mnie ostatnio ciągnie na słodkie , to istny KOSZMAR!!! Ja w ogóle jestem słodyczo -żarłokiem, ale teraz to po prostu istna tragedia!!

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jestem, jestem. Nie zapomniałam o Was. Podczytuję od czasu do czasu na telefonie. Ale mam mało czasu, bo w domu remont. Przedwczoraj sufit spadł nam na podłogę

Też się zarejestrowałam i wysłałam zgłoszenie na FP a co!

Nie pamiętam czy Wam już pisałam, że jestem po genetycznym. Wszystko jest w porządku. Maleństwo spało jak mnie lekarz badał i ciężko było mu sprawdzić przezierność, ale poruszałam trochę dupskiem w lewo, potem w prawo i maluszek się obrócił. Wszystko jest ok.
Aaaaaa no i najważniejsze!!!
Wiecie co? Ja chyba już czuję maluszka

POZDRAWIAM!!!
Obiecuję, że będę zaglądać częściej

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

o jejku wpsolczuje z sufitem , mam nadzieje ze szybko sie uporacie z remontem

no wlansie mojak umpela w 1 przytyla 38, teraz jest na koncowce i ma 7 tylko mam taka nadzieje ze nie przytyje 30

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

megi23 ja też eo dziś miałam nadzieję, że nie przytyję za dużo...Ale dziś w to zwątpiłam. Ja dzis mama dzień ŻARŁOKA, dosłownie . Jejku, no non-stop miałabym coś w buzi i przeżywałabym tylko i wkładałam znowu...aby trochę się powstrzymać, robiłam jak durna herbatę i piłam, piłam piłam a potem tylko co 30 min słychać było u mnie napełniająca się spłuczkę w toalecie, bo dziś to ja oddałam z 5 litrów siuśków, jak nie więcej

DOŁĄCZ i TESTUJ :

- Joasia B
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Oj, wiem coś na temat tego obżarstwa. Zjadłam dziecku wszystkie ciasteczka korzenne, przegryzłam prawie całą paczką chipsów, a do tego kanapeczka z tym, kanapeczka z tamtym. Też się boję, że za bardzo utyję. W poprzedniej ciąży przybrałam 8kg (Celina i kilka szklanek wody

Macie już jakieś propozycje na imię dla dzidziusia..? Ja się trochę zastanawiałam... ale chyba poczekam aż będę znała płeć. Wtedy pewnie bardziej mnie to zmotywuje.
Joasia super!!! Trzeba być dobrej myśli

Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mam wyniki mocz nie zaciekawy , ale ja w czerwcu mialam stan zapalny i bralam urofuraginum... reszta wsio ok oprocz hematokrytu bo mam ponizej normy norma u mnei od 37 ja mam 36,1 , nic czekam co gin powie ...
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja tez jem jak glupia. a dzisiaj zostawiam na noc synka z dziadkami i jade do wawy. jutro usg. mam stracha. jak duze jest malenstwo? czy moje oszczedzanie sie pomoglo? no masakra. no i czy wytrzymam noc bez synka...
super dziewczyny ze u was ok na genetycznym, ja chyba bede miala za 2 tygodnie, zobaczymy na ktory tydzien wyglada moja fasolka bo ostatnio pani doktor wywnioskowala 8 wiec bym byla w 10 nie 11. no i nadal nie mam karty ciazy ani zadnych badan
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a apropo imienia na corcie chce KAsia a na chlopca mam dylemat bo Kajetan mi sie podoba i Błażejek

laski jeszcze 10 dni i maz przyjedzie po nas ale ja tesknei za nim

- Italia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja nie mam akcji z objadaniem, nawet sobie się trochę dziwię bo jestem lekkim smakoszem. Jem normalnie, w ogóle nie mam zachcianek. No i znowu mam kilogram do tyłu, niby w przychodni wychodzi, że ważę więcej, ale patrząc po wadze domowej gdzie mam porównanie z poprzednimi ważeniami, to mam jakieś -2 od czasu wakacji. Ale to dopiero początek ciąży, lekarka mówiła, że normalne. Więc na koniec mogę być jeszcze + 30, chociaż wolałabym tego uniknąć

W weekend miałam skurcze, aż sobie nospe zaaplikowałam. Dziś rano tez mnie chwilowo złapało, ale teraz już jest ok.
Co do imion, to przed ciążą mieliśmy kilka typów dla dziewczynki(nie wiem czemu, ale zawsze jak rozmawialiśmy o dziecku to jakoś żeńskie imiona nam przychodziły do głowy, o męskich w ogóle nie rozmawialiśmy). W międzyczasie 2 imiona nam chapnęli znajomi, ale już w sumie teraz to nie wiem czy mi się jeszcze podobają. W ogóle to jak dowiedziałam się o dziecku i zaczęłam myśleć o nim realnie, a nie "że kiedyś", to stwierdziłam, że imię, które kiedyś było dla mnie pewniakiem już nim tak do końca nie jest. Więc nie zastanawiam się jeszcze

W ogóle to ja chyba nie chciałabym znać płci, wolałabym niespodziankę. Tylko mąż się upiera, że sprawdzamy bo on chce wiedzieć jakie rzeczy kupić. I tak wózek kupimy pewnie niebieski(lubimy ten kolor), z ciuszkami trochę gorzej bo tych uniwersalnych aż tyle chyba nie ma

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do imion to my od pierwszej ciąży już mieliśmy wybrane. Julian Piotr ( po moim dziadku i drugie męża) i Helena Anna ( po moje babci i drugie moje ) . Julianka Piotrusia już mamy ( odhaczone

Joasia B , fajnie że wszytko dobrze z maluszkiem

Tweety , nie martw się wszytko będzie dobrze na USG

Italia a jak masz na imię?? Jeśli to nie tajemnica oczywiście

Mój mąż, gdy byłam na początku ciąży z Julinkiem, też mówił, że nie chce znać płci, ja z kolei strasznie ciekawska jestem i baardzo chciałam, ale jemu powiedziałam, że jeśli nie chcę, to gdy dowiem się, jemu nie powiem, ale nie wytrzymał i w końcu sam się zaczął dopytywać kto będzie

Dziewczyny, a co się dzeije z lodzianka82 , nie odzywa się już 11 września

DOŁĄCZ i TESTUJ :

- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
super, że u wszystkich ok

A co do imion t jeszcze z poprzedniej ciąży zostało nam dla dziewczynki Zosia i to się raczej nie zmieni, ale dla chłopca nie mamy. Ja bym chciała Julek, ale mojemu mężowi kojarzy się pingwinami z Madagaskaru i się nie zgadza