BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #799399 przez SYLWIA
Beaciu zdrówka! Ja też czasem tak mam,że tylko chwilę mogę wytrzymać w sklepie zaraz mi się słabo robi i muszę usiąść. Koszmar.

Co do ruchów ja też od tygodnia już wyraźnie czuję dzidzie. Fajne to uczucie :)

Biedroneczko wysłałam Ci zaproszenie - Sylwia :)

[url=http://www.su

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #799410 przez Uśmiechnięta86
Ja w pracy...

Potem wieczorem pub na krakowskim Kazimierzu i pyszne zapiekanki wybiorę tą z serem żółtym, szpinakiem z cebulką, i pieczareczkami :D Smażone szaleństwo dziś będzie a sosik czosnkowo-jogurtowy koniecznie mmmmniammmm.....
Idę na urodziny do znajomego męża, a myślę tylko o tym że obok jest najlepszy bar z zapiekankami w całym Krakowie :D:P
Myśle o tym przegryzając bułke z kabanosem hehhehe

Ale mam dziś tłusty dzień.
Żarłaczny dzień - po ciężkim poranku chyba się organizm prosi o nadrobienie zaległości

Już mi dobrze :D
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #799429 przez SYLWIA
nati.olsztyn napisał:

Uśmiechnięta Ja w poprzedniej ciąży brałam duphaston, więc nie pomogę w kwestii luteina. Przykro mi że tak się męczysz. A krew to mi z dziąseł szła całą poprzednią ciążę, podobno tak może być, ale pewności nie mam.

yu77777777777777777777777777777777777777777777777777777777777 - To mój kochany Synuś do Was napisał właśnie, jak tylko na sekunde odeszłam od komputera;)

Marcynia Śliczny brzuszek!:)

Kurcze, dziewczyny, dobrze, że nie widzicie moich piersi, rosną szybciej niż brzuch, nawet stanik do karmienia jest za mały, już teraz mnie strasznie męczą, a co dopiero będzie potem to strach się bać... normalnie mam duże a teraz to już totalna porażka...

Beacia Jak się dziś czujesz? Wypuszczą Cię dzisiaj do domku?

My wczoraj wieczorem postanowiliśmy kupić prezenty. W tym roku robimy tylko dla najmłodszych, a że w ostatnich latach narodziło się sporo brzdąców to i tak troszkę tych prezentów wyszło. Ale cieszę się że mamy już to za sobą. Jeszcze tylko dla mężusia muszę coś kupić, ale to już mniej wiecej wiem co zatem mamy w zasadzie z głowy temat prezentow:)hurra!

A teraz czekam na telefon od doktora z terminem drugiego usg w ramach badań prenatalnych, mam nadzieję, że się uda dostać termin przed Świętami. No zobaczymy!

Nati ile kosztuje to drugie badanie prenatalne?

[url=http://www.su

11 lata 1 miesiąc temu #799480 przez nati.olsztyn
sylwia 200 + 50 za nagranie na płycie.

11 lata 1 miesiąc temu #799633 przez sela
Hej dziewczyny nie było mnie przez ostatnie 2 dni mam strasznego doła i problemy z praca juz sama nie wiem co mam robic,nic tylko sie denerwuje i płacze mam dosyc.Jak juz wczesniej pisałam siedze na zwolnieniu a moja firma nie wypłaca mi pesji chyba mysla ze zyje powietrzem ,w poniedziałek chyba musze jechac do ispektoru pracy moze oni mi jakos pomoga bo jak nie to chyba pschicznie sie wykoncze :(
marcynia Kochana brzuszek masz wspaniały chyba ta dzidzia szybko ci rosnie tez juz bym chciała taki :laugh:
beaciaMam nadzieje ze juz czujesz sie lepeij kurcze zmartwiłam sie ze zemdlałas moze przemec\ona jestes dbaj o siebie odpoczywaj duzo
daniusiaporuszłam przykry temat rzepraszam cie bardzo kochana.Co do taty doskonale cie rozumiem bo 2 lata temu w mojej rodzinie tez była taka tragedj mój wujek skonczył 40lat i w cigu 3miesiecy zmar na rka dla nas była to tragedja straszna.Zdrowy człowiek pełen wigoru do tanca i do rózanca a tu nagle cos takiego,nie moge sie z tym pogodzic był dlamnie bardzo bliska oosba bardzo mi go brakuje.Zawsze pytał mnie kiedy zajde w ciazy nawet nie doczekał tego szczescia zycie jest poprostu masakryczne.Dla tego doskonale cie rozumiem co przezywałas ten widok gdy osoba niknie w oczach jest nie do zniesienia nigdy tego nie zapomne

11 lata 1 miesiąc temu #799638 przez sela
wogle to tak mnie boli głowa ze szok codziennie mnie boli jakis koszmar :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #799651 przez nati.olsztyn
Już wiem kiedy badania prenatalne: 30.12. Więc jednak po Świętach.:-) Doktor powiedział ze najlepiej to badanie robić w 21 tyg.:-)

11 lata 1 miesiąc temu #799670 przez biedroneczka39
sela cholender idź do inspekcji sprawy I nie daj się. Jesteś w ciąży. Muszą Ci płacić a wiem że potem ZUS. Jeśli chodzi o ból głowy to mnie też od dwóch dni boli I nic nie pomaga. Po za tym raz mi zimno a raz gorąco. W nocy mam otwarte okno bo inaczej bym nie usnęła.
Nati fajnie że znasz już ten termin tego badania. A to są inne niż te które mieliśmy robione między 12 a 14 tygodniem tak? Na czym ono polega?

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #799694 przez danusia87
sela nic nie szkodzi lepiej o tym mowic niz ukrywac w sobie bol ;) Przynajmniej ja lepiej sie z tym czuje kiedy o tym mówię :*

sela, biedroneczko mnie tez od kilku dni strasznie boli głowa nie moge sobie poradzic bo i oczy strasznie bola!

biedroneczko mnie wydaje sie ze nati bedzie miala organscreening czyli badanie prenatalne sprawdzajace wszystkie organy dzieciatka czy sie dobrze rozwijają bo to badanie jako drugie jest w thm czasie robione. ;)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 1 miesiąc temu #799743 przez sela
biedroneczkaw poniedziałek jade do tego inspektoru pracy mam nadzieje ze tam mi ktos pomoze.Żartòw niech sobie nie sobie nie robia kurcz :angry: e to sa moje pieniadze.
danusia masz racje lepiej sie wygadac wkoncu od tego sa fora i mozna poznac fajne osoby :kiss:
Miałam was sie zapytac co to jest za lek o ktorym pisałyście liko coś tam haha i na co to jest???

11 lata 1 miesiąc temu #799748 przez Gosia27
Melduje sie,ze Was podczytuje nawet z wc,bo tesciowa zostaje do niedzieli! Boze widzisz I nie grzmisz! Czuje sie bardzo dobrze,dobranoc kochane

11 lata 1 miesiąc temu #799749 przez iwonan12
Cześć dziewczyny u nas wszystko dobrze brzusio rośnie jak jutro mąż zrobi fotkę to wkleję
Pogoda paskudna i ciśnienie chyba skacze bo głowa mnie boli że szok :)
Maluszek nie kopie :dry: wczoraj robiłam badania bo w czwartek mam do lekarza a poprzednie badania z moczem nie grały.
Na 3 stycznia zapisałam się na USG 3d już doczekać się nie mogę synkowi obiecałam że go wezmę bo chodzi i wszystkim opowiada że mama ma dziecko w brzuszku :laugh:

[url=http://w

11 lata 1 miesiąc temu #799755 przez biedroneczka39
sela o luteinę chodzi? :) To chyba jeden z leków na podtrzymanie ciąży. Często też piszemy o no-spie która rozkurcza I brzuszek nie boli dzięki niej. Aaa no I idź I walcz o swoje w poniedziałek :blink:
danusia dokładnie z tą głową to oczka też mnie bolą buuu :S
Gosia27 bidna hi hi. Rozśmieszyłaś mnie z tym pisaniem po Wc hi hi. Niech ta Twoja teściowa wraca już na swoje śmieci hi hi :woohoo:
iwonan12 dawno cię u nas nie było. Czekamy na foteczkę.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #799829 przez danusia87
halo Kochaniutkie

Zauwazylam ze ostatnio kazda z nas rzadko sie tu rozpisuje musimy to naprawic mamy FB ale tutaj jest nasza macierzysta stronka hihihi "że tak powiem" .... muskmy to naprawic..

beaciuuuu mqm nadzieje że juz lepiej sie czujesz i wrocisz do nas raz dwa! :kiss:

Gosiu Kochanie wracaj jak tylko Teściowa zniknie z Twojego domku :kiss:

Przede mną dziś kolejna bo 3 juz z rzędu imprezka urodzinowa Olivii dla gosci ktorzy nie mogli wpasc w środę. .. Ja sie chyba zajade mam dosc Olivia non stop hlodna w nocy wola mleko....Dziewczy ratujcie co robicccccccc? Odezwe sie pozniej buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #799839 przez beaciaa
Cześć dziewczyny :)
Wypisali mnie ze szpitala, wszystkie wyniki wyszło dobrze :) Zemdlałam przez uciskanie płodu na tętnice(można tak zemdleć bez powodu stojąc, leżąc, siedząc) więc normalka w ciąży :) Porobili mi wszystkie badania :) Na USG termin przesuną mi się z 5 maja do 28 kwietnia :P No i zalecenie żebym jak najwięcej odpoczywała i unikała długiego siedzenia, stania i leżenia na wznak. Miód malina boki mnie już bolą, ale jak mus to mus :)
Tak w ogóle to była moja pierwsza wizyta w szpitalu więc dłużyło mi się strasznie..:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka