BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #799845 przez biedroneczka39
beaciaa napisał:

Cześć dziewczyny :)
Wypisali mnie ze szpitala, wszystkie wyniki wyszło dobrze :) Zemdlałam przez uciskanie płodu na tętnice(można tak zemdleć bez powodu stojąc, leżąc, siedząc) więc normalka w ciąży :) Porobili mi wszystkie badania :) Na USG termin przesuną mi się z 5 maja do 28 kwietnia :P No i zalecenie żebym jak najwięcej odpoczywała i unikała długiego siedzenia, stania i leżenia na wznak. Miód malina boki mnie już bolą, ale jak mus to mus :)
Tak w ogóle to była moja pierwsza wizyta w szpitalu więc dłużyło mi się strasznie..:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Cieszę się że wszystko jest w porządku I jesteś już z nami. Wysłam zaproszenie

<3 Oliwia i Alicja <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #799988 przez danusia87
halo Kochaniutkie

Zauwazylam ze ostatnio kazda z nas rzadko sie tu rozpisuje musimy to naprawic mamy FB ale tutaj jest nasza macierzysta stronka hihihi "że tak powiem" .... muskmy to naprawic..

beaciuuuu mqm nadzieje że juz lepiej sie czujesz i wrocisz do nas raz dwa! :kiss:

Gosiu Kochanie wracaj jak tylko Teściowa zniknie z Twojego domku :kiss:

Przede mną dziś kolejna bo 3 juz z rzędu imprezka urodzinowa Olivii dla gosci ktorzy nie mogli wpasc w środę. .. Ja sie chyba zajade mam dosc Olivia non stop hlodna w nocy wola mleko....Dziewczy ratujcie co robicccccccc? Odezwe sie pozniej buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 1 miesiąc temu #800037 przez sela
Dziewczyny dzis najpiekniejszy dzien mój maluszek sie poruszył tak jestem szczesliwa ze sie az popłakałam cos nie samowitego. :laugh:
A tak po za tym sobota mija mi bardzo spionco ta pogoda to masakra ale zaras sobie zafarbuje włoski na poprwaienie nastroju
biedroneczkaCiesze sie ze to nic powaznego trzymaj sie zalecen lekarza i duzo wypoczywaj :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #800041 przez marcynia
Hej!! Wczoraj w okolicach godziny 22.30 poczułam mego synusia!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
sela - wiem co czujesz :) :D

11 lata 1 miesiąc temu #800138 przez danusia87
Kochane gdzie sie podziewacie??? :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #800145 przez mowmimama

hoho ile do nadrobienia :)ja własnie oglądam kevina, II część:) kupiłam nawet czekoladę, lecz niestety fasolka nie ma na nią ochotę i w ten sposób zjadłam tylko 4 kawałki, a ja zawsze lubiłam w weekend usiąść i pochłonąć czekoladę :P dzisiaj pochodziłam po salonach meblowych w poszukiwaniu łóżka, w poniedziałek chciałabym już jakieś zamówić :) bo póki co śpimy w salonie na rogówce rozkładanej ;p jeszcze półtorej tygodnia i mój będzie w domu, ale się cieszę :)

Danusia, biedroneczka przeczytałam co naskrobałyście kilka dni temu, przykro mi, współczuję...

Uśmiechniętato tak jest jak się z rodziną takie rzeczy załatwia i tak właśnie dobrze, że im wybaczyliście. Ja po luteinie nie mam żadnych dolegliwości ;/ jaki ładny brzuszek, jak go ładnie widać :)

beaciaa odpoczywaj, dobrze że z dzidzią wszystko w porządku:)

Marcynia śliczny brzuszek! :)

Paradise apetyt dopisuje :P

11 lata 1 miesiąc temu #800206 przez SYLWIA
Witam!

Dziewczyny co polecanie na katar? Zaraziłam się od Małego.Trzyma mnie już od kilku dni i nie mam już siły smarkać :(

mowmimama - my właśnie ostatnio złożyliśmy nasze łóżko sypialniane i stoi w piwnicy. Teraz Mały ma swój pokój i chętniej się tam bawi. Ma więcej miejsca. Teraz śpimy na sofie rozkładanej.

Miłego dnia :)

[url=http://www.su

11 lata 1 miesiąc temu #800229 przez danusia87
Kochane czuję sie dzis beznadziejnie. ... noc przespana ale samopoczucie bleeeeee
Jakos ciężko mi sie oddycha i brzuch pobolewa. ... Jest mi bardzo źle :(

11 lata 1 miesiąc temu #800254 przez marcynia
Dziewczyny gdzie Wy?? czyżby facebook wygrał z forum?

11 lata 1 miesiąc temu #800264 przez biedroneczka39
Hej kochane. Ja od paru dni walczę z bólem głowy. Boli I w dzień I w nocy. Masakra. Dużo odpoczywam, spaceruję codziennie. To takie uporczywe buuu :unsure:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #800291 przez danusia87
marcyniu dla mnie Facebook nigdy z forum nie wygra!!!!! Ja jestem zawsze ale Nasze Kolezanki ostatnio slabo sie wypowiadaja! :( mam nadzieje ze jutro z nastaniem poniedzialku wszytkie wroca po weekendowych imprezkach andrzejkowych na nasze forum ;)

biedroneczko z ta glowa mam tak samo podobno to normalne.... dzisiaj czytalam artykol na ten temat...

11 lata 1 miesiąc temu #800295 przez beaciaa

U mnie też szaro buro :( Wczoraj się nie odzywałam za dużo bo starałam się wyleżeć jak najwięcej tak jak lekarz mi kazał.

danusia87- też mam tak nieraz (chyba po tym jak za dużo siedzę, albo chodzę), że brzuch mi sie robi twardy i ciężko mi się oddycha, ale wystarczy, że położę się na lewym boku podkulę nogi, a później trochę się pogimnastykuje i zazwyczaj pomaga.

Właśnie co tak tu pusto ?:( Na facebooku też nikt się nie odzywa także w ogóle wszystkie gdzieś wywiało ...

11 lata 1 miesiąc temu #800297 przez danusia87
beaciuuuukochanie ja tu wchodze co chwile sprawdzic czy ktos sie odezwal ale od wczoraj jakies ciche chwile nasze forum Przechodzi. ... :)

11 lata 1 miesiąc temu #800316 przez biedroneczka39
No ja się udzielam dziewczynki na tyle ile mogę. Zaglądam często I też widzę że dziewczyn nie ma. Każdy pewnie ma też swoje inne zajęcia. Niektóre dziewczynki mają dzieci inne jakieś zajęcia.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #800322 przez sela
Hej i ja zajrzałam z ciekawosci co u was słychac :laugh: u mnie w sumie ok troche spiaca jestem ale moze przez ta pogode.Zaras idziemy do tesciowej moze bedzie jakis pyszny obiadek :woohoo:.FACEBOOK nie ,a co porównywac z naszym forum jak juz odpalam laptopa zawsze zagladam najpierw na nasza stronkę.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka