- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Cieszę się że wszystko jest w porządku I jesteś już z nami. Wysłam zaproszenieCześć dziewczyny
Wypisali mnie ze szpitala, wszystkie wyniki wyszło dobrze Zemdlałam przez uciskanie płodu na tętnice(można tak zemdleć bez powodu stojąc, leżąc, siedząc) więc normalka w ciąży Porobili mi wszystkie badania Na USG termin przesuną mi się z 5 maja do 28 kwietnia No i zalecenie żebym jak najwięcej odpoczywała i unikała długiego siedzenia, stania i leżenia na wznak. Miód malina boki mnie już bolą, ale jak mus to mus
Tak w ogóle to była moja pierwsza wizyta w szpitalu więc dłużyło mi się strasznie..:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zauwazylam ze ostatnio kazda z nas rzadko sie tu rozpisuje musimy to naprawic mamy FB ale tutaj jest nasza macierzysta stronka hihihi "że tak powiem" .... muskmy to naprawic..
beaciuuuu mqm nadzieje że juz lepiej sie czujesz i wrocisz do nas raz dwa!
Gosiu Kochanie wracaj jak tylko Teściowa zniknie z Twojego domku
Przede mną dziś kolejna bo 3 juz z rzędu imprezka urodzinowa Olivii dla gosci ktorzy nie mogli wpasc w środę. .. Ja sie chyba zajade mam dosc Olivia non stop hlodna w nocy wola mleko....Dziewczy ratujcie co robicccccccc? Odezwe sie pozniej buziaki
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
A tak po za tym sobota mija mi bardzo spionco ta pogoda to masakra ale zaras sobie zafarbuje włoski na poprwaienie nastroju
biedroneczkaCiesze sie ze to nic powaznego trzymaj sie zalecen lekarza i duzo wypoczywaj
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
sela - wiem co czujesz
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
hoho ile do nadrobienia :)ja własnie oglądam kevina, II część kupiłam nawet czekoladę, lecz niestety fasolka nie ma na nią ochotę i w ten sposób zjadłam tylko 4 kawałki, a ja zawsze lubiłam w weekend usiąść i pochłonąć czekoladę dzisiaj pochodziłam po salonach meblowych w poszukiwaniu łóżka, w poniedziałek chciałabym już jakieś zamówić bo póki co śpimy w salonie na rogówce rozkładanej ;p jeszcze półtorej tygodnia i mój będzie w domu, ale się cieszę
Danusia, biedroneczka przeczytałam co naskrobałyście kilka dni temu, przykro mi, współczuję...
Uśmiechniętato tak jest jak się z rodziną takie rzeczy załatwia i tak właśnie dobrze, że im wybaczyliście. Ja po luteinie nie mam żadnych dolegliwości ;/ jaki ładny brzuszek, jak go ładnie widać
beaciaa odpoczywaj, dobrze że z dzidzią wszystko w porządku:)
Marcynia śliczny brzuszek!
Paradise apetyt dopisuje
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny co polecanie na katar? Zaraziłam się od Małego.Trzyma mnie już od kilku dni i nie mam już siły smarkać
mowmimama - my właśnie ostatnio złożyliśmy nasze łóżko sypialniane i stoi w piwnicy. Teraz Mały ma swój pokój i chętniej się tam bawi. Ma więcej miejsca. Teraz śpimy na sofie rozkładanej.
Miłego dnia
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jakos ciężko mi sie oddycha i brzuch pobolewa. ... Jest mi bardzo źle
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
biedroneczko z ta glowa mam tak samo podobno to normalne.... dzisiaj czytalam artykol na ten temat...
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie też szaro buro Wczoraj się nie odzywałam za dużo bo starałam się wyleżeć jak najwięcej tak jak lekarz mi kazał.
danusia87- też mam tak nieraz (chyba po tym jak za dużo siedzę, albo chodzę), że brzuch mi sie robi twardy i ciężko mi się oddycha, ale wystarczy, że położę się na lewym boku podkulę nogi, a później trochę się pogimnastykuje i zazwyczaj pomaga.
Właśnie co tak tu pusto ? Na facebooku też nikt się nie odzywa także w ogóle wszystkie gdzieś wywiało ...
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi