- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem! Byłam strasznie zajęta w weekend, robiliśmy zakupy świąteczne, stroilismy dom, byliśmy u Johna rodziców. Teraz jestem w pracy.
Nie wiem kiedy mi minął ten weekend, masakra!
Gosia - cieszę sie ze teściowa juz pojechała!
Ja mam położna w ten czwartek, ale USG dopiero 30 grudnia.
Buziaki kochane !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
marcynia- Ah...też bym chciała już zobaczyć dzidzie. A jeszcze 10 dni muszę poczekać!
usia- odpoczywaj dziś w takim razie :*
Gosia 27- Podziwiam Cię. Ciężko Ci napewno z dzidzią w brzuchu i Zosią do opieki:D Powodzenia kochana Buziaki dla Ciebie:*:*
Też mam luteinę do końca grudnia;/ ale brzuch mnie mniej boli więc jestem w sumie szczęśliwa gdyby nie dyskomfort. Ja cały "zestaw odświeżający" do pracy noszę i jakoś daje radę ;/
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
Ja ostatnio mam problemy ze snem w ciagu dnia strasznie jestem zmeczona i che mi sie spc.Znowu w nocy nie moge wogole spac krece sie i ciagle budze .
Ja ide do lekarza 10.12 na usg tez sie juz nie mogę doczekać strasznie jestem ciekawa jak tam moje malenstwo sie rozwija i czy bedzie widac juz płec.Chciałabym juz powoli cos kupowac dla dziecka chyba po sw zaczne sie zaopatrywac
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Zdjęcie wyślę dziś jak wrócę z pracy, bo wczoraj zasnęłam zanim mogłam wysłać fote brzuszka.
marcynia- Ah...też bym chciała już zobaczyć dzidzie. A jeszcze 10 dni muszę poczekać!
usia- odpoczywaj dziś w takim razie :*
Gosia 27- Podziwiam Cię. Ciężko Ci napewno z dzidzią w brzuchu i Zosią do opieki:D Powodzenia kochana Buziaki dla Ciebie:*:*
Też mam luteinę do końca grudnia;/ ale brzuch mnie mniej boli więc jestem w sumie szczęśliwa gdyby nie dyskomfort. Ja cały "zestaw odświeżający" do pracy noszę i jakoś daje radę ;/
czy ciężko??? Jak jest marudna bo coś jej dolega to wtedy tak,chwile mam dla sibie tylko wtedy kiedy śpi czy mąż się nią zajmuje, a tak to jestem dla niej na wyłączność.
Jeśli chodzi o branie luteiny, to mnie też nie boli brzuch,plamienie ustało zaraz na drugi dzień ale samopoczucie ta na "dole" fatalne
Wiecie co ja w ogóle nie przytyłam,waga stoi w miejscu 55kg...ale z Zojką przytyłam dopiero ok 20hbd. Apetyt raz mam raz nie mam. Fakt faktem jak była teściowa to gotowała ale za dużo dziobem kłapała i trochę przykrości sprawiła, jej uroda taka, że najpierw powie a potem pomyśli, i jak mój R chciał żeby już wracała to musiało być lipnie. Sam zadecyodwał że wigilię i 25.12 spędzamy u mojej mamy.
Od jakiegoś czasu szukamy dla nas swojego kąta, na własność. Chcemy skorzystać z tego nowego kredytu dla rodziny na swoim. Byliśmy zobaczyć kilka mieszkań w sobotę i jeszcze w tym tygodniu mam jedną nieruchomośc pojechać zobaczyć i będziemy się decydować na kupno. choć ja się już praktycznie zdecydowałam na mieszkanie 75m2+poddasze25m2 no piękne,u podnóża gór, oczywiście do wykończenia więc będziemy się starali przed przyjściem na świat drugiego maluszka wyrobić, chyba damy radę. Oby tylko Zojka radziła sobie i ja się dobrze czułam
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
MoniaW nie przejmuj się tym co mówią ludzie ja też miałam być matką chrzestną we wrześniu ale nie zostałam bo z Austrii troszkę mi ciężko zjechać w tedy jak komus pasuje bo mąż nie ma tyle urlopu , a tak w ogóle wszyscy truli mi tak jak Tobie PRZECIEŻ JESTEŚ W CIĄŻY NIE MOŻESZ!!! BEZNADZIEJA TOTALNA!
U mnie jak to u mnie wstałam rano z jakąś infekcją...:/ niestety pognałam do lekarza na szczęście to dopiero początek i nie mam się czym martwić ale....lekarz spytał czy chcę znać płeć i wiecie co BĘDĘ MIAŁA SYNUSIA a wczoraj przed spaniem jeszcze rozmawiałam z mężem że to na 100% dziewczynka ale on nie dawał za wygraną i mówił że to na 100% Chłopak no to więc noszę pod sercem Marcelka hihihi
Poniżej przesyłam wam zdjęcie z Wczoraj z Naszego Weihnachtsmarktu gdzie popijamy grzane winko i zajadamy się co roku tłustymi przekąskami Ja oczywiście piłam bezalkoholowy Punch
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Danusia87- cudownie kochana Syneczek ! Ciekawe czy na naszym forum będzie przewaga syneczków?? No po nowym roku wszystkie już powinnyśmy wiedzieć
Oh doczekać sie nie mogę wieści od mojego lekarza i od waszych lekarzy! Ciekawe czy wszystkie sie sprawdzą
Kraków zaczyna przybierać świąteczne barwy. Już niedługo wszędzie będą choinki, lampki,aniołki, a rynek główny to będzie jeden wielki bożonarodzeniowy targ.
Lubie te święta są takie urocze. Marzy mi się mała choineczka w doniczce z niebieskimi bombkami i srebrnymi kokardami (oczywiście światełka też) i taka duża ręcznie malor=wana bombka na komodzie eh...
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Gosia 27- Mieszkanie Woow takie wielkie To wspaniałe wieści:D Dobrze jak dzieci mają swój stały kąt. Ja zawsze mieszkałam w jednym mieszkaniu z mamą i to było super. Do dzis to taki dom rodzinnych zjazdów. Ja marzę o swoim, narazie jednak z 3-4 lata muszę poczekać. Spłacimy długi to będziemy planować/kombinować
Danusia87- cudownie kochana Syneczek ! Ciekawe czy na naszym forum będzie przewaga syneczków?? No po nowym roku wszystkie już powinnyśmy wiedzieć
Oh doczekać sie nie mogę wieści od mojego lekarza i od waszych lekarzy! Ciekawe czy wszystkie sie sprawdzą
Kraków zaczyna przybierać świąteczne barwy. Już niedługo wszędzie będą choinki, lampki,aniołki, a rynek główny to będzie jeden wielki bożonarodzeniowy targ.
Lubie te święta są takie urocze. Marzy mi się mała choineczka w doniczce z niebieskimi bombkami i srebrnymi kokardami (oczywiście światełka też) i taka duża ręcznie malor=wana bombka na komodzie eh...
Mieliśmy kupić dom,ale wiesz jak to jest kiedy kupujesz już gotowy to nie jest tak całkiem do końca taki jakbyśmy chcieli. Z pewnością za parę lat zaczniemy i tak się budować a mieszkanie to kapitał.
Dla mnie te święta będą wyjątkowe bo to pierwsze święta Zojki już się nie mogę doczekac. Mam dla niej 4 różne sukienusie na każde święto,opaski na główkę z kwiatuszkami itd
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie dzisiaj fajny dzionek, piękna pogoda. Samopoczucie dobre i powiem wam kochane ze wczoraj poczułam pierwszy raz tak jakby dzidzia się ruszała, ale nie jestem pewna na 100 procent...
Gosia super że teściowa odjechała już cie męczyć nie będzie....A te wasze mieszkanko to spore będzie, super
Paradise też mam usg 30 grudnia te 4d ciekawe czy drugi raz potwierdzi ze będzie synek;)))
Monia szkoda gadać z tymi zabobonami, ja tam w żadne nie wierze dla mnie to głupota ludzka;))
Danusia gratulacje synalka...
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Gosia - już sobie wyobrażam tą twoją małą wystrojona. Będzie wyglądać jak mała księżniczka. Będziemy czekać na zdjęcia.
Mi się marzy właśnie dziewczynka. Nie mówię głośno bo przede wszystkim ważne żeby było zdrowe. Zobaczymy choć szanse są nikłe. U męża to juz 3 pokolenie facetów i on też mówił mi że fajnie by było jakby to była dziewczynka.
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosia- troszkę spokoju będziesz miała i też chcę zobaczyc zdjęcia Zojki w tych wszystkich kreacjach Super z mieszkaniem, zazdroszczę
Usia- mi też marzy się dziewczynka, mojemu za to chłopiec, ale przeczucie moje to jednak, że dziewczynka będzie no, ale się okaże !
Danusia- gratuluje synka !
Uśmiechnięta- Właśnie w tym roku też zamarzyła nam się choinka i wystrój na niebiesko srebrno i wszystko już kupione tylko przystroic i się już nie mogę doczekac, bo też kocham ten nastrój ...
karla- gratuluję wyczucia ruchów ! Ja jak na razie wyczuwam, ale baaardzo słabiutko i to jak przyłożę rękę i pomiziam trochę brzuch
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Czytam Was regularnie ale jakoś brakuje mi weny na pisanie.
Synek nadal kaszle, dziś bylismy u pediatry. Okazuje się ze po zapaleniu oskrzeli ma prawo kaszlec w ciągu dnia do dwóch miesięcy. Póki nie kaszle w nocy i nie gorączkuje to jest ok. Tak czy siak postanowiliśmy odpuścić żłobek póki.
Ruchy Maleństwa czuję już coraz wyraźniej chociaż na konkretniejsze muszę jeszcze poczekać, ale i tak jest milusio:-) 10.12 mam wizytę i usg:-)
A tak się mój Słodziak uśmiecha do zdjec;-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.