BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 4 miesiąc temu #801678 przez Uśmiechnięta86
Danusiu- Bo jak urodziły po czworo dzieci to myślą że wiedzą wszystko. A tu jednak jest tak że każda ciąża jest inna i przede wszystkim każda kobieta inaczej ją czuje i nosi.
Trochę są ograniczone, ale wiem że mnie bardzo kochają - chcą dobrze tylko źle im wychodzi :P

Mam fotke brzuszka wrzucam wam (rano czyli jak jest mniejszy )
Dzisiejszy obwód brzucha o 23 cm większy niż przed ciążą. hehhe
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #801687 przez danusia87
Uśmiechnieta słodki brzusio ale taki maleńki w porównaniu do mojego :) hehehe Ślicznie wyglądasz!

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 4 miesiąc temu #801700 przez Gosia27
Uśmiechnięta ślicznie wyglądasz!

Ja tow ogóle brzucha nie mam,wiem powinnam Wam świecić przykładem ale ja to panikara jestem,i za dużo głupich mysli mam w głowie

11 lata 4 miesiąc temu #801728 przez Paradise1982
Uśmiechnięta - śliczny brzuszek!

Gosia - ja w 13 tc tez nie miałam brzuszka :) niedawno wyskoczył i raz jest raz go nie ma ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #801764 przez nati.olsztyn
To i ja pokażę brzuchol;-) Sorki za jakość zdjęcia i te spodnie:-P Zdjecie z piątku.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #801776 przez nati.olsztyn
O proszę, kwietnióweczka nas podczytuje:-) tolad witaj!:-)

11 lata 4 miesiąc temu #801789 przez marcynia
danusia - gratuluję syna :D:D
gosia - również gratuluję że wszystko jest ok
uśmiechnięta- :) to teraz zdjęcie z wieczora poprosimy hehe, ale super jest brzunio :)
nati - fajne spodnie co sie czepiasz :P A brzusiu fajny pokaźny :D:D

co do szkoły rodzenia- myślałam nad tym, ale nie wiem jeszcze.. jakoś nie jestem przekonana,że w czymś mi pomoże :P bóli na pewno nie zredukują:D

11 lata 4 miesiąc temu #801791 przez sela
nati.olsztynbrzuszek kochana to ty już masz kąkretny rewelacja :) poprostu jestem w szoku ja przy tobie jestem decha haahahha tez juz bym taki chciał.

usmiechnięta sliczna z ciebie dziewczyna zawze sie zastanawiałam czy masz rude włosy :)brzuszek tez słodiutki.A ten chomik kurcze tez bym sie bała podniesc ten domek haha,kiedys kolezanka miała i tez tak sie zastanawiałysmy ze dawno nie wychodził z tego domku ale sie odwazyłysmy i zaczełysmy go ruszac nie stety anirgnoł.

paradise zupka gularzowa uwielbiam mniam mniam tez bym zjadła ja robie własnie kalafiorowa z koperkiem zapaszek czuc juz w domku ciekawa jestem czy bedzie dobra

daniusia ja tez byłam na małych zakupkach ale kurteczki nie kupiłam jeszcze mieszcze sie w stara.Za to kupiłam spodnie takie z wyszysm stanem bym mogła naciagnac na brzuch bo wszystkie mnie uwieraja

Boze dziewczyny jak mnie boli głowa koszmar chyba łykne apap bo juz nie moge :(

11 lata 4 miesiąc temu #801794 przez marcynia
sela - kalafiorowa <3 mmmm ja dziś rosół :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #801797 przez mowmimama
Uśmiechnięta a ja właśnie chcę w państwowym rodzić i chcę wykupić poród prywatny, nie wiem dokładnie czy to się tak nazywa. Ponieważ prywatne kliniki są daleko od miasta (2 godziny w jedną stronę) a nie wiadomo czy nie będę miała jakiś nagłych bóli itp. W państwowych ogólnie za darmo jest położna, no ale różnie z tym wszystkim bywa. Moja przyjaciółka która miała problemy z tym ciśnienie, to jej położna jak ją zobaczyła to zaczęła jej mówić na temat jej wagi, że jest gruba itp. I po cesarce jak była pierwszą już noc z maleństwem to przez całą noc do niej nie zajrzała, a ona biedna nie przespała całą noc ponieważ się bała.
Też by mnie takie gadanie denerwowało;/ u mnie na sZczęście nikt tak nie mówi;/ ale za to moja mama ciągle mi gada że schudłam że źle wyglądam, że pewnie nie jem nic;/
Jaki ładny brzuszek :)))
Ja póki co wyglądam tak...i już się niecierpliwie !:P
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #801801 przez marcynia
mowmimama - ja tak wyglądałam przed ciąża ale mi coś szybko się przybrało , chyba czas na dietę heheehe ;) domek rośnie :P

11 lata 4 miesiąc temu #801809 przez mowmimama
MarcyniaJa póki co tyle samo własnie ważę a jem 400 kalorii więcej odkąd wiem że jestem w ciaży, teraz przy piątym miesiącu będę jadła o dodatkowe 350 kalorii:) i wychodzi na to że jem co 2 - 2,5 godziny:) ale ja mam w biodrach 100cm to może też nie rosnę jeszcze bo macica z fasolką mają dużo miejsca ;p

11 lata 4 miesiąc temu #801812 przez sela
mowmimamaale szczupaczek z ciebie figure masz taka ze tylko pozazdroscic bardzo bym chciała tak wygladac jak juz urodze mam nadzieje ze podpowiesz jaki jest sekret by miec taka figure :) Co prawda brzuszek juz powolutku widac ja to mam jeszcze boczki do tego

11 lata 4 miesiąc temu #801814 przez marcynia
ja przytyłam już dosyć sporo :P 7-8 kilo!! szok :D wczoraj byłam na wizycie i mówie lekarzowi po zważeniu, że jestem w szoku, że to tak dużo ale uświadomił mnie że to przez nmoje ulubione słodycze:P od wczoraj herbaty nawet nie słodze hehe

11 lata 4 miesiąc temu #801822 przez mowmimama
sela założyć sobie aparat na zęby ;p rok temu w wakację zaczęłam już regularnie ćwiczyć, potem w listopadzie założyli mi aparat na zęby i poleciały mi kg ;D i tak stoi, i do 5 tygodnia ciąży ćwiczyłam cały czas.

marcyniaale ja widzę że Ty już jesteś w 18 tygodniu, a ja dopiero w 14, to w sumie nie jest źle :) w drugiem trymestrze zaczyna się większy apetyt i brzuchy rosną jak szalone :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka