BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #817823 przez iwonan12
Biedroneczka gratuluję córci :laugh:

Dziewczyny zaglądam codziennie ale nie wiem co pisać jakoś tak ostatnio nie chce mi się nic.Maleństwo kopie intensywnie jutro mam wizytę we wtorek USG i dowiem sie kto pomieszkuje w brzuszku doczekać się nie mogę ;)
Od kilku dni boli mnie lewe biodro nie wiem czy to maluszek gdzieś uciska czy coś innego :dry: ,w nocy spać nie mogę w dzień zresztą też nie ta ciąża wyjątkowo mi daje się we znaki do tego w nocy jak się kładę na lewym boku to serce mnie kuje miałam już problemy wcześniej ale teraz to już masakra chyba do lekarza będe musiała iść

[url=http://w

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #817840 przez Gosia27
Biedroneczka ale Twoj partner bedzie mial babiniec w domku :lol: super ze juz wiesz kto mieszka pod Twoim serduszkiem :kiss:
U nas bedzie tylko 15m roznicy miedzy dzieciaczkami,juz sie przygotowuje psychicznie na armagedon :silly:

Jeny objadlam sie jak szalona,ale taka mialam ochote na canelloni ze nawet bym dzis nic innego nie wyczarowala :unsure:

10 lata 11 miesiąc temu #817847 przez biedroneczka39
Dziękuję :*
A co to jest canelloni Gosia27 ?

<3 Oliwia i Alicja <3

10 lata 11 miesiąc temu #817873 przez usia
Biedroneczka super wieści i gratuluję córeczki. Witaj w klubie mniejszości na forum :laugh: nasze panny będą miały w czym przebierać hihi :)

10 lata 11 miesiąc temu #817916 przez syla00
Biedroneczka ja również gratuluję córeczki :)

10 lata 11 miesiąc temu #817946 przez Uśmiechnięta86
Biedroneczko- Wspaniale :D No i pomalutku wyrównujemy dysproporcje płci hehehe
Te małe sukieneczki są takie słodkie :o !!!
Będziesz mieć radość kupowania słodkich kokardek i ozdób na włosy:P

Gosia- Ja dziś zjadłam irracjonalnie jak na mnie dużą porcję warzyw z patelni i gotowanych klopsików w sosie baaaardzo koperkowym :P -mąż ugotował :P i pozmywał! hehehe i popiłam sokiem własnoręcznie zrobionym z marchwi i pomarańczy... mniaaaaam To było godzinę temu i już bym coś zjadła;/
Nie wiem co się dzieje ...nie miałam takiego głodu odkąd jestem w ciąży hehhe
teraz zjadam kiwi i dalej pije sok z marchwii jak mi nie przejdzie to nie wiem jabłko zjem...
Nie chce żreć na noc;/ Teraz rozumiem co to znaczy mieć ochotę jeść...:D

10 lata 11 miesiąc temu #817959 przez Gosia27
biedroneczka39 napisał:

To makaronowe rurki,faszerowane miesem mielonym w sosie bolonskim,zapieczone sosem beszamelowym :laugh:
Usmiechnieta ja wlasnie zjadlam kanapki z lososiem i ogorkiem i jakos mi malo. Jeszcze karmi na mnie spoglada :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #817991 przez beaciaa
Gosia27 napisał:

biedroneczka39 napisał:

To makaronowe rurki,faszerowane miesem mielonym w sosie bolonskim,zapieczone sosem beszamelowym :laugh:
Usmiechnieta ja wlasnie zjadlam kanapki z lososiem i ogorkiem i jakos mi malo. Jeszcze karmi na mnie spoglada :lol:

Gosia, ale mi narobiłaś smaka! Kocham canelloni- bo kocham wszystko co włoskie i do tego z sosem beszamelowym :kiss:
Już wiem co jutro na obiad!

U mnie humor do ... przez tą pogodę, kręgosłup, studia.. eh..
Dziewczyny czy zauważyłyście też u siebie w ciąży problemy z pamięcią ?? Ja przez to cholerstwo prawdopodobnie przerywam studia.. nie mogę się na niczym skupić, nic zapamiętać...
Przez to dziś cały wieczór płakałam, bo jednak zapierałam się, że pomimo ciąży dam radę, a jednak nie ma szans. Ani wysiedzieć 12 h pod rząd na wykładach(kręgosłup), ani cokolwiek przyswoic. Nie byłam nigdy jakimś super prymusem, ale takich problemów z przyswajaniem informacji też nie miałam ;(

10 lata 11 miesiąc temu #817995 przez Paradise1982
A ja zjadlam ziemniaki i mielone o 18:00 i wlasnie robie sie glodna, wrrr! I zastanawiam sie - jesc czy nie jesc!!! :angry:
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #817999 przez nati.olsztyn
Beaciaa Ja też mam straszne kłopoty z pamięcią. W dodatku jest coraz gorzej. W poprzedniej ciąży na to narzekałam ale teraz to jest jakaś katastrofa. Przykro mi że i Ciebie dopadło, ale widać takie są uroki ciąży.

10 lata 11 miesiąc temu #818011 przez Paradise1982
Beaciaa - glowa do gory, oczywiscie, ze my rowniez mamy problemy z pamiecia!
Ja sie ledwo skupiam w pracy, boje sie, ze komus zle cos raz zaplace!
Przykro mi z powodu Twojego kregoslupa :( Chcialabym Ci jakos pomoc :(

Ja wlasnie skonczylam joge dla ciezarnych na youtube, fajne! :)

10 lata 11 miesiąc temu #818012 przez moniaW
cześć dziewczyny,też miałam dzisiaj wizytę i doktor powiedział że nie widzi płci męskiej ale kiedy zapytałam czy będzie dziewczynka to na mnie naskoczył że to teraz nie jest najważniejsze bo mam dużą anemię, zapalenie pęcherza :dry: i że tym się trzeba zająć. dostałam kolejną receptę z masą lekarstw i w ogóle się załamałam :( tak mnie wkurza ten doktor jeszcze ani razu nie powiedział mi nic miłego,dzisiaj kiedy wychodziłam dodał że jakby się coś działo to mam jechać od razu do lekarza i co ja mam sobie myśleć.. :(

chyba Paradise wpisze mnie jako ostatnią do tabelki bo tak szybko się nie dowiem kogo noszę w brzuszku :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #818032 przez nati.olsztyn
monia To niezbyt fajnego masz tego lekarza rzeczywiście. A nie masz możliwości zmienić go na kogoś innego?

10 lata 11 miesiąc temu #818049 przez Paradise1982
Ojej Monia to Ty masz niefajnego lekarza :( Ale z drugiej strony dla niego Twoje zdrowie jest wazniejsze nich plec, moze nie chcial Ci nic zlego powiedziec :(

10 lata 11 miesiąc temu #818091 przez Uśmiechnięta86
Monia- Eh...ten lekarz Twój - bez powołania jakiś. Tez mam takiego w przychodni dlatego chodzę do szpitala na wizyty. Wole czekać 1,5h niż rozmawiać w przychodni i wyjść zestresowana. Jedz dbaj o siebie witaminki łykaj , pęcherz lecz a tym sympatycznym "inaczej' Panem doktorem się nie przejmuj. Kupuj na razie ciuszki uni-sex np.zielone, białe i tyle:P Będzie niespodzianka:D Mi powiedzieli że chłopak ale ja tam nie widziałam siurka więc kupuje ostrożnie żeby ewentualnie dziewczynka też ponosiła:D i wózek zielony i beżowe kupiłam i niebieskie ale bez autek itp. Bo też nie jestem przekonana...i lekarka powiedziała ale wyczułam że tez to nie było 100% .
Zobaczymy co dziś powie...może dziś zobaczę tego siurka?
A wy widziałyście tak dokładnie na usg siurka? Czy jajeczka widać ?
Bo jak mi pokazywała to ja tylko nogi rozpoznałam i "chyba jajka";D hehhee

A tutaj usg ewidentne...u mnie takiego wyraźnego nie było;/
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka