- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja jak zwykle cierpię na brak wolnego czasu.. We wtorek mam wizytę u gina, ale to tylko idę z wynikami i tyle .. Pewnie mnie umówi już na połówkowe usg a od następnego poniedziałku zaczynam zajęcia w szkole rodzenia trwają całe dwa miesiące więc najwyższy czas było się zapisać
te kosze o których pisałyście są cudne.. ale ja nie mam miejsca na taki w domu.. mamy tylko dwa niezbyt duże pokoje i musiałby chyba stać na środku pokoju..
zakupiliśmy księgę imion, gdyż ten nasz Michał to takie nie do końca wybrane imię, ale póki co nie ma czasu jej poczytać
ostatnio przez kilka dni brzuch mnie mocno bolał, twardniał- za dużo chodzenia i załatwiania różnych spraw, teraz jak pójdę do lekarza to wezmę już l4.
pisałyście o wózkach.. ja nie wybieram- jak dla mnie to zdecydowanie za wcześnie. Oczywiście rzeczy dla małego kupuje, ale uważam, że jakby ktoś przyszedł do mnie i zobaczył wózek już to wyglądałoby to komicznie zresztą tego nie braknie, więc na spokojnie za jakieś 2 miesiące wrócę do tematu. ale oczywiście wszystkie wasze rady na ten temat przyjmuję otwarcie
ja do prawie, że skończonego 23 tc jestem +3 kg
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Jeśli chodzi o ucisk na klatkę piersiową to u mnie ciężko jak leżę na plecach.
Co do wózka to ja też jeszcze nie kupuję ale oglądam I zbieram opinie.
Gosiu śliczny przewijak. Też myślę nad takim I dokładnie białym bo mebelki I łóżeczko będą białe z racji tego że komodę kupiłam już w tym kolorze.
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja dla małego kupuję tylko łóżeczko i przewijak kładziony na łóżeczko, na więcej nie mam miejsca.. ubranka to w naszej szafie mały będzie miał.. mamy w szafę wstawioną komodę na bieliznę więc zwolnimy w niej szuflady
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Biedroneczka39- taki nasz los, nasz kochane dzieciaczki na wszystko uciskają i stąd te bóle U mnie trochę ból kręgosłupa przeszedł, ale co się dziwić jak 4 dni z rzędu leżę plackiem
agnieszka_23- nie można pewnie samej gondoli kupić do tego wózka ? Nam właśnie też średnio odpowiada spacerówka, ale na szczęście w Galeonie można sobie wszystko kupować oddzielnie więc najpierw samą gondolę i się okaże ze spacerówką później Szkoda wydawac kasę na coś co od początku nam się nie podoba...
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny a myślicie, że taki przewijak kładziony na łóżeczko jest wygodny? zawsze mogę małego przewijać na moim łóżku.. bo będzie stało obok łóżeczka
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
Musze wam powiedziec ze ostatnio złapałam strasznego doła przez 2 dni płakałam mój maz sie namnie zdenerwował ze tak sie zachowuje chyba nie potrfił zrozumiec ze czasem kobiety w ciazy maja róze obawy i nastroje .Bylismy u znajomych którzy maja dziecko tez chłopczyka urodził sie w kwietniu a miał byc majowy:)Gdy tak obserwowałam ile to obowiazków i czynnosci przy takim malenstwie ,poprostu pekłam.Boje sie ze nie podołam zadaniu ze nie bede umiała sie zajac własnym dzieckiem
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Paradise, beacia szkoda mi was biedaki moje
Danusia super przewijak, ale ja kupuje taki na łóżeczko bo nie mamy miejsca...
Co do wózków to my sie rozglądamy i podoba mi się:
www.google.pl/search?q=wozek+verdi+sonic...oAQ&biw=1093&bih=489
www.google.pl/search?q=w%C3%B3zek+atlant...oAQ&biw=1093&bih=489
www.google.pl/search?q=lucky+maked&clien...oAQ&biw=1093&bih=489 wszystkie 3 w 1
Mnie mały uciska na pęcherz jak już pisałam wcześniej, dzwoniłam do swojej lekarki i mówiłam ze mam ucisk na podbrzusze to kazała wziasc 2 nospy i paracetamol ale to nie pomogło czyli nie miałam żadnych skurczy tylko pewnie malutki leży i uciska. Miałam iść do niej na wizytę dziś ale chyba nie idę i już nie panikuje tak musi być...
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak leci? Pogoda sie u mnie popsula,nad radem lalo,wieje strASZnie, w koncu stefy niestety idzie zima. Musze wygrzebac kurtke typowo zimowa .
Ja dzisiaj jakos wszystko szybko ogarnelam jak nie ja, obiad o 11mialam juz gotowy hmmm cos tu nie tak o tej godzinie to powinnam cwiczyc drugie oko w lozku
z moim znowu jakies klutnie...masakra poprostu, ciagle cos...
Wybieracie sie na Wośp?
Moj maly nie daje o sobie znac bolesnie, muska mnie od czasu, moja mama juz rltwierdzila ze bedzie grzeczny po babci hehe
Co do wozkow juz jest w sumoe wybrany , moj tato bedzie robil dla wnuka kolyske ♡
Milego dnia
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
nati mnie jeszcze klatka piersiowa nie uciska także nie wiem co ci poradzić jedynie mogę współczuć..
Paradise, beacia szkoda mi was biedaki moje
Danusia super przewijak, ale ja kupuje taki na łóżeczko bo nie mamy miejsca...
Co do wózków to my sie rozglądamy i podoba mi się:
www.google.pl/search?q=wozek+verdi+sonic...oAQ&biw=1093&bih=489
www.google.pl/search?q=w%C3%B3zek+atlant...oAQ&biw=1093&bih=489
www.google.pl/search?q=lucky+maked&clien...oAQ&biw=1093&bih=489 wszystkie 3 w 1
Mnie mały uciska na pęcherz jak już pisałam wcześniej, dzwoniłam do swojej lekarki i mówiłam ze mam ucisk na podbrzusze to kazała wziasc 2 nospy i paracetamol ale to nie pomogło czyli nie miałam żadnych skurczy tylko pewnie malutki leży i uciska. Miałam iść do niej na wizytę dziś ale chyba nie idę i już nie panikuje tak musi być...
Ten drugi mi się widzi bardzo. Atlantic.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja z wyprawka czekam,bo wszystko mam po Zosi,jedynie bedziemy kupowac wozek spacerowy+gondola polaczone,tylko ceny kosmiczne. Wiecie ja wielu rzeczy takich jak przewijak,jakies sterylizatory i inne cuda nie mialam bo Zosie mialam dwa miesiace po porodzie mialam w szpitalu...zaczelam kupowac dopiero jak bylysmy w domu i praktycznie wszystko uzywane....i nie uwazam ze jestem gorsza itd,bo i mnie stac by bylo ale takie maluszki tak szybko rosna ze tylko sie pozniej odklada do szafy a zapotrzebowanie jest znowu na co innego. Mialam upatrzony wozek Tako Captiva i lozeczko itd,ale zycie chcialo dla nas inaczej.....
Rozpisalam sie....
Ja czuje sie srednio,po wczorajszych przytulankach boli mnie brzuch,jest napiety,maluch nadal rusza sie sporadycznie...
Mam dzis kiepski dzien,wiec nie bede smecila
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja tez sie nie bede rozpisywać. Przeczytałam wszystko, ale mam grypę żołądkową i od wczoraj umieram z bólu żołądka, oczywiście na okrągło jestem w wc. Piję duzo płynów i cały czas śpię, mam 37.8C. Czytałam, że to nie zagraża ciąży o ile się nie odwodnię. Jutro oczywiście nie idę do pracy, bo bym chyba umarła.
Napiszę do Was jak się lepiej poczuję.
Buziaki.
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wiecie co bylam u tego lekarza zeby sie upewnic, szyjka w normie maly zdrow juz wazy 435g rusza sie jak blyskawica:) ulzylo mi. juto musze zrobic wyniki mocz krew bo byc moze mam bakterie i od tego te bole podbrzusza. mam brac nospe i luteine a na pecherz jedna saszetke monural.. jestem spokojniejsza:)