- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
witam nowe mamy,ileż chłopaków w tym maju przyjdzie na świat, choć ja jakoś po tym usg w pt jestem jak wybita z rytmu...
Jeśli chodzi o owoce sezonowe to ja kupuję mrożone z Lidla i jestem mega zadowolona
Boshe mówicie o wózkach,my musimy kupić jeden dla dwójki...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Oczywiście jeśli kupimy to używany.
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
Gosia My też myślimy o wózku dla dwójki tylko ze u nas inna różnica wieku i zależy mi tylko na tym żeby Dawid ewentualnie miał gdzie sobie usiąść w czasie spaceru, więc te wszystkie stojące dostawki odpadają. Taki mi się podoba: allegro.pl/baby-trend-wozek-duo-dla-rodz...-lx-i3844939620.html
Oczywiście jeśli kupimy to używany.
Ja musze mieć gondole+spacerowke razem
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
Gosia Wiem wiem. Ale jest tego sporo także napewno coś znajdziesz:-)
oczywiście, że są ale ceny....

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

agula1987ja to się boję że zaczną mnie mdłości brać i nie dam radę bez śniadania tyle czasu:P
- marcynia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja dzisiaj to sie tak obiadlam.... zjadlam flaczkow i ciagle mi malo, bylo hehe.
Musze to za niedlugo jakos spalic

Jakos za szybko mi minela ta niedziela, jutro do pracy na rano:/ nie chce mi sie na sama mysl...
Dziewczyny a jak wyglada u was sytuacja z cellulitem? Mi sie pojawil na udach
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A pisałyście ostatnio o wadze.. to ja jestem dokładnie 7,6 kg do przodu. Z tym ze na samym początku schudlam 2 kg od mojej normalnej wagi.
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ale się za Wami stęskniłam ...remont pochłania mnie całkowicie nawet dzisiaj robiliśmy wszystko co tylko mozna w niedziele aby w miare nie zakłócać nikomu niedzielnego spokoju.
U mnie dobrze tylko jak za dużo pomagam Mężowi to strasznie boli brzuch i jakis nerw chyba mam naruszony bo strasznie w prawym pośladku boli i nie moge wstać...:/ brzuch czasem robi się tak twardy że aż strach ale potem jak sie poloze mały zaczyna swoje wiraże

W sobotę udało mi się uniknąć wypadku samochodowego z którego raczej nie uszłabym bez szwanku bo jakiś Pajac zapiepszał na czołowe ze mna chyba ze 150/h kiedy ja skręcałam...za to byłm tak roztrzesiona i jak wjeżdżałam do garażu rozbiłam lusterko w naszym nowiutkim wozie

Ja puki co + 3kg zobaczymy ile dojdzie do wagi końcowej

Ok lalunie moje napisałam aby się przypomnieć że jeszcze żyję ufffff..... i z Wami jestem dzień w dzień tylko nie mam czasu pisać...obiecuję że jak tylko ta budowa sie skończy zacznę regularnie pisać i odpisywać

aaaaaaaaa
i WITAM NASZE NOWE MAMUNIE MAJOWE

- badania.naukowe
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Zwracam się z prośbą o pomoc w badaniach - chętne przyszłe mamy zapraszam do wypełnienia ankiety.
podaję link TU: www.ebadania.pl/eb561fa5d53586df
z góry dziękuję za pomoc
- agula1987
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dziewczyny od kilku dni nachodzą mnie dziwne myśli tyczące porodu. Nie boję się bólu ani zmęczenia ale jedyne co mnie przeraża to nacięcie i szycie. Wiem,że się tego nie czuje podobno ale mimo wszystko aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl.

- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
agula- ja mam za 2 tygodnie glukoze..wiem jak to jest i teraz sie naprawdę brzydzę bo ostatnio cięzko to zniosłam ;/
Ja jak myślę o porodzie to się boje tylko żebyśmy razem z maluszkiem przeszli to bez utraty zdrowia i życia - reszta mnie nie obchodzi niczego sie nie boje więcej.
Cięcie jest w trakcie bóli partych więc go nie czuć i szycie powinno byc w znieczuleniu miejscowym wiec tez nie powinnaś czuć bólu ( u mnie w szpitalu tak mi powiedziała położna).
Nie martw sie kochana ...nie myśl o takich sprawach w tym dniu zupełnie o tym zapomnisz będziesz tylko chciała zobaczyć na zewnątrz i ucałować swoje śliczne maleństwo, i mieć je przy sobie aby wiedzieć że jesteście obydwoje bezpieczni:* Pójdzie dobrze może akurat na znieczulenie zewnątrz oponowe się załapiemy

Gosia- ja tez w lidlu kupuje:D wszystko tam maja oprócz wyboru orzechów to mnie wkurza u nich.
Ja mam używany wózek po jednym dziecku. I tylko kólka wymieniłam na nowe i jest super. Polecam bo ja bez kólek za darmo dostałam a kółka 200 zł tylko

Kuzynka mi powiedziała jednak że bardzo szybko będę chciała spacerówkę (czyli drugi wózek ) po 6 miesiącach ten jest ponoc bez sensu bo to gondola;/
Problem tylko w tym mam że ja żadnego wózka nie zniosę ze schodów;/ Próbowałam nie mam tyle siły (próbowałam przed ciążą z dzieckiem malutkim -żeby nie było że dzwigam

Hmmm...te truskawki dobry pomysł ...ja szukałam anamasa świeżego ostatnio ale wszystkie niedojrzałe :/
marcynia- przestałam ćwiczyc i tez mi sie pojawił. Wygląda jakby mi pupa zwisła bo jak podniose ją do góry to wygląda jak dawniej -, ale sprawdząłm na necie i to cellulit między I a II stopień ;/O ile ten stopień się utrzxyma do porodu i po połogu to spokojnie potem sie nim na siłowni zajmiemy jak dzieciaczki beda juz z nami:D
Oto inspiracja-
danusiu - jejku dobrze że drania zauważyłaś...ja tez widuje takich baranów na codzień !!!
To Mordercy a nie kierowcy czy ludzie!!! Trzeba po malutku jeździć i uważnie zawsze uniknie sie wtedy kilku;/ A powiedz mi zapinasz pasy? Bo ja zapinam zawsze chociaz ponoc nie musimy.
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- marcynia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Kurde już bym chciała 27.01 bo to moja wizyta

Zjadlam niedawno pasztecika..jestem w pracy...ale coś mi się nie przyjął..

Co do tego cellulitu- no to nie że mi go widać gołym okiem ale jak sobię usiądę noga na noge to mnie aż razi bo nigdy nie miałam z nim doczynienia

danusia-... ja cie... n o to dobrze że wszystko ok