BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #838162 przez jakasse
byłam dziś na echo serca u kardiologa dziecięcego na borowskiej w pracowni badań prenatalncyh ! :ohmy: Ja cie pierdziele miałam wizyte na 8:00 - byłam 7:35 na miejscu i wiecie o której zostałam przyjęta ???? O 11:05 :ohmy: :angry: :angry: :angry:
Myslalam, ze tam nie usiedze na tym krzesełeczku, do tego non stop chcialo mi się siku ! Jak wszystkim w około ( na oko ok 12 cieżarówek było wraz ze mną ) :S ;)

Masakra.

Na szczęscie z dzidzią wszystko OK :kiss: całe serduszko, przepływy, aorta, komory , przedsionki , wszystko jak najbardziej OK . Bardzo się cieszę :)

Wciąż nasuwa się pytanie dlaczego przezierność nam wyszła powiekszona skoro i badania na zespol downa itd i badania serca wykluczyły wady :unsure: :ohmy:
lekarz mowi, ze ciąża rozwija się ksiażkowo, a na pytanie powyżej odpowiada - "czasem tak jest, może przez infekcje." wykluczył błąd pomiaru, bo 2 różnych lekarzy robilo to badanie.... ech

Cały dzien dzis w biegu, ze wzgl. na przedluzenie w szpitalu musialam przesunąć zlecenie, potem wizyta nieteściowej i wspolny obiad , odbior zleceń i podpisanie nowej umowy z pewną przesympatyczną parą i do tego kurier zaatakował mnie z paczką dzidziusiową .

Dobrze, że ten dzień pomału się konczy, jestem od 6 na nogach a spałam może ze 4 godziny ....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #838172 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #838258 przez Klaudeczka
cześć dziewczynki, u lekarza wszystko dobrze, bardzo fajne ma podejście do pacjentek i jest mega dowcipny, poczucie humoru ma niezłe. Tamtych badań od poprzedniego lekarza nie zrobiłam, dzisiaj on mi przepisał nowe i bez tej glukozy uff :)
Ale dzisiaj okropnie się czuję, ciągle mnie brzuch boli :( lekarz powiedział, że nieby wszystko jest dobrze, ale ja się nie najlepiej czuję. Powiedział żebym brała no-spe, ale nie chcę się faszerować tabletkami...

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #838321 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #838327 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #838341 przez Kocica

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #838347 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #838361 przez Kocica
he to u nas podobnie siedzimy ostatnio wieczorem a maz do mnie ze fajnie juz by bylo miec dziecko razem z nami B) nawet sie zaofiarowal ze bedzie rano wstawal zebym sobie pospac mogla.. :silly:
A u nas jak narazie sn choc wiadomo ze wszystko sie moze zdarzyc i cc tez jesy brana pod uwage :blush: na nastepnej wizycie musze sie zapytac o termin bo slubny musi do marca urlop zaplanowac a termin byl 05-06.06..o kurcze jak to malo czasu zostalo :ohmy:

10 lata 10 miesiąc temu #838372 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #838387 przez Kocica
Jest ale chodzi o to zeby nie dublowaly sie urlopy bo jest ich tylko 3 osoby w dzialalnosci (2 dziewczyny ma nacierzynskim)i zeby nie bylo sytuacji ze 1 osoba zostaje na 10h sama
A potem jest boze cialo wiec wolne i chcemy tak zrobic zeby wyszly 3 tyg :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #838394 przez Martyna82
Hej dziewczyny,stukam sie z wami kawka i domowym shake`m bananowym.Dzien dobry :)

10 lata 10 miesiąc temu #838396 przez Monia2408
HEJ DZIEWCZYNY :) Monia zyje Katasza dwa dni chorowalam bol brzucha biegunka ale dzis juz lepiej o wiele i na tyle ze zyje po 75 g glukozy wlasnie czekam na pobranie nastepne. Poczytam zalegle posty :)

10 lata 10 miesiąc temu #838401 przez Kocica
Martyna jak by przez przypadek zostalo ci troche shakea to wiesz ja chętnie :woohoo:

Monia wspolczuje ale dobrze ze juz lepiej :blush: jak po glukozie?

Pytanko do dziewczyn po glukozie..bo nie wiem czy brac dzien wolny czy przyjsc pozniej do pracy? szkoda mi wolnego ale z drugiej strony boje sie ze nie bede sie nadawac do czegokolwiek i i tak wroce do domu..ide w przyszlym tyg i juz sama nie wiem :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #838427 przez anoda89
Dzień dobry. Chyba i mnie dopadają masakryczne sny, już się niech lepiej nie śpią bo cała spocona się co chwilę budziłam :dry:

Klaudeczka nospe możesz śmiało brać a jak nie chcesz to kup sobie magnez, tylko magnez żeby spełniał swoją funkcje to musisz brać cały czas żeby uzupełnić niedobory.

Jakasse cieszę się że badania wyszły pomyślnie, oby tak dalej :)

My chyba jesteśmy z innej planety bo nie obchodzimy walentynek. Jakoś nie lubimy tego święta.

10 lata 10 miesiąc temu #838435 przez Monia2408
Kocica spac mi sie chce bardzo i glowa mnie boli o 10.45 ostatni pomiar :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka