BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #838441 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #838446 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #838518 przez babajaga0087
Cześć Dziewczyny,

jakasse - super, że u lekarza wszystko dobrze, też gdzieś słyszałam, że błędne pomiary mogą powodować właśnie infekcje, więc może coś w tym jest.

Ja dzisiaj od rana miałam jakąś werwę do pracy, zrobiłam już obiad i ciasto, zaraz chwilę poćwiczę a później muszę jechać oddać telefon do naprawy (po raz 3 od 1,5 roku), w maju kończy mi się gwarancja więc to pewnie ostatnia naprawa za free.. jakiś felerny mi wcisnęli ten telefon :angry:

Ja na glukozę idę za równy tydzień, mam się stawić w laboratorium o 7 rano oczywiście wezmę jakąś książkę, bo co tam robić 2h, a i cytrynę kupię, chociaż nie wiadomo czy pozwolą mi ją wcisnąć.

A co do walentynek to my obchodzimy ale jakoś bez szału, w zeszłym roku mąż, znaczy wtedy jeszcze facet zabrał mnie na kolację, nawet udało nam się znaleźć restaurację, w której nie czekało się wieczność na jedzenie. A czy jutro mnie gdzieś zabierze to już ciężko przewidzieć :)

10 lata 10 miesiąc temu #838538 przez Monia2408
A Ja ide spac masakra jestem zmeczona no lepiej dzien wolny bierzcie na glukoze :/ p.s i pamietajcie pol na pol ciepla woda z zimna jest "lepsze " jedna ciezarna ze mna byla i zwymiotowala potem zaslabla :/ Dobranoc

10 lata 10 miesiąc temu #838549 przez Kocica
O kurcze to masakra :dry:
Ech to biore dzien wolny bo jak na weekend brdziemy wyjezdzac to i tak nic z tego a w sumie to chyba wole wolne niz przespac cala sobote :blush:
A co do tych bledow pomiarowych coz mozna sie najesc strachu..
Ale dobrze ze sa a jeszcze lepiej jak sie pozniej wynyki dobre okazuja :cheer:

10 lata 10 miesiąc temu #838581 przez jakasse
Witajcie w ten piękny sloneczny dzień- dla mnie to dopiero jego początek więc biorę się za kawkę.

wczoraj byłam tak padnieta że usnęłam ok 22 i wstalam dziś przed 12 !!!

mmmm shake bananowy !!! Ale mi narobiłaś ochoty, ja chyba zrobię sobie truskawkowy, bo mam truskawki w zamrażarce :D

My walentynek nie obchodzimy, tzn nie kupujemy sobie żadnych prezentów .....
ja jak co roku pewnie zamówie w muffinarni babeczki miłosno/walentynkowe a luby kupi chipsy i obejrzymy jakiś film ;)

10 lata 10 miesiąc temu #838584 przez jakasse
własnie sobie uswiadomilam że za 3 tygodnie zaczniemy 3 trymestr !!!! ale czas zleciał .

10 lata 10 miesiąc temu #838596 przez Kocica
Ech jeszcze jak..czasem mi sie wydaje jak bym dopiero co sie dowiedziala o ciazy :blush:
Kurcze pogoda piękna w sam raz na spacer :cheer:
Jakasse widocznie twoj organizm potrzebowal snu :woohoo: ja widze sama po sobie ze jestem szybciej zmeczona i ciezej mi wstawac rano :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #838600 przez Lizzy
Hej!
A ja mam dziś fazę na jabłka! :)

No i na słodkie.. aż się boję stanąć na wadzę ;)
Monia - dobranoc - dobrze wiedzieć, ze po glukozie to lepiej dzień odpuścić..

Robię dziś po raz pierwszy risotto - zobaczymy czy wyjdzie.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #838602 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #838617 przez babajaga0087
Trzeci trymestr to już poleci... ja na maj nie chcę zostawiać żadnych załatwień ani zakupów, na koniec marca malowanie, przemeblowanie i zakupy, ewentualnie zostaje jeszcze kwiecień. Obiecałam też odwiedzić kilka znajomych, które uprzedziłam, że zjawię się maksymalnie do połowy kwietnia, później też święta jeszcze są.

Katasza - hmm no tak, nie pomyślałam o tym, jak się mogę czuć, ale wezmę - mam nadzieję, że się przyda.

Koleżanka też właśnie wymiotowała zanim wypiła wszystko, musiała powtórzyć badanie następnego dnia.

10 lata 10 miesiąc temu #838620 przez babajaga0087
Trzeci trymestr to już poleci... ja na maj nie chcę zostawiać żadnych załatwień ani zakupów, na koniec marca malowanie, przemeblowanie i zakupy, ewentualnie zostaje jeszcze kwiecień. Obiecałam też odwiedzić kilka znajomych, które uprzedziłam, że zjawię się maksymalnie do połowy kwietnia, później też święta jeszcze są.

Katasza - hmm no tak, nie pomyślałam o tym, jak się mogę czuć, ale wezmę - mam nadzieję, że się przyda.

Koleżanka też właśnie wymiotowała zanim wypiła wszystko, musiała powtórzyć badanie następnego dnia.

Ja już mam 7 kg na plusie, ale co tam, jak tylko wystygnie ciasto jogurtowe ze śliwkami biorę się za krojenie :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #838625 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #838635 przez Kocica
Kurcze lubie slodkie ale to badanie mnie przeraza :ohmy:
I tez mam zamiar wziaść ksiazke i meza jak jedno sie nie przyda to drugie na pewno :laugh:
wiecie co mi w ogole czas szybko leci a jak bedzie blizko porodu to juz sie boje co to bedzie :S teraz jestem wyluzowana ale mysle ze w maju juz tak fajnie nie bedzie B)

10 lata 10 miesiąc temu #838659 przez katasza

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka