- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
dziewczyny też jestem za grupą zamkniętą na fb
AAA i wszystkie dzieciaczki piękne i słodkie. Uwielbiam oglądać wasze zdjęcia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65
FC jest super o tyle, że w każdej chwili i szybko każda może napisać czy luknąć, co się dzieje, ale nasze kontakty staną się tylko pobieżne.... Jak czytałam dziś rano w jednym poście wszystko to owszem - ulżyło mi, że wreszcie tylko jedno miejsce do czytania, ale tych komentarzy nagle zrobiło się mnóstwo, każda z nas pisze tylko pobieznie o jednym wątku (kupy - jak ja sama - bądź ile się spało czy ile karminy i o ile wątek: ile dzieci jedzą, jest dla nas pomocny o tyle o której każde dziecko miało pobudki w nocy przy takiej ilości komentarzy jest dla mnie osobiście męczące...). W dodatku jak czytam i słyszę dźwięki że kolejne komentarze właśnie zostają dodane, to mi się nerw włącza że znowu coś do czytania a jeszcze tyle przede mną nieskończonego.....
I powiem szczerze tym, które tu jeszcze zajrzą kiedyś.... o ile w ogóle.... Tutaj na forum każda z Was była przeze mnie odbierana indywidualnie, na fc zrobiła się masówka i nie skupiam się na tym kto co pisał tylko CO PISAŁ a to już takie bezosobowe podejście i na pewno nie poprawi naszych relacji. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy może Wy też się na tym złapalyście, ale mi zależy na tym, byśmy się nadal poznawały i z uwagą czytały co u nas słychać, jaki się pojawił problem, w czym możemy sobie wzajemnie pomóc czy czego po prostu wysłuchać.... Na fc jest za duzo wszystkiego, gubię się, czuję że będę Was tylko tracić......
Tak jak napisała Ali, wolę spędzać czas z synkiem niż na szybkie nadrabianie ogromnej ilości komentarzy w poście, bo i po prostu nie ma na to na tyle czasu... I osobiście dodam - wolę by nasze teksty były konkretniejsze jak tu a na fc jest po prostu luźna romowa, na którą można sobie pozwolić przy mniejszej ilości osób uczestniczących w niej bo potem czytanie wszystkiego, to masa czasu albo strata tego, by wiedzieć, co u Was slychać jak nie przeczytamy wszystkiego.... Nie chcę tak wybierać, wolę jednak forum

Tomuś sie budzi z drzemki, buziaki Kobietki ;**** Trzymajcie sie ciepło ;***
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja chyba jednak wolę na forum pisać, a na fb zawsze można się udać jak jest potrzebna pilna "konsultacja" u ekspertów

Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa...no i że nie zostanę sama na forum

Buzuaki kochane

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Podczas karmień nadrabiałam forum i odpisywałam, a na Facebooku, podobnie jak elmirka, nie wiem co kto pisze, bo nie nadążam. W ostateczności wyłączam, bo szkoda mi czasu...
tak samo tu wiedziałam kto napisał co i każdemu osobiście mogłam coś dorzucić....
Szkoda forum...mimo wszystko, mimo zatwardzeń, znikających postów i częstych errorów, tu się wszystko zaczęło i tęskni mi się za Wami tutaj:(
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Andreasek zasnął mi na ręce i męczę drugą tego posta. Nawet o polskie znaki dbam

buziaki
odezwę się jutro tutaj jak wrócimy

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja musialam dzis wylaczyc fb,bo nie nadazalam z tymi powiadomieniami

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65
Dzisiaj i tak już zrezygnowałam z mycia sterty garów na rzecz spacerku, bo za dlugo doczytywałam fc i obecnie boję się wchodzić do kuchni mimo że jestem głodna, ale TAM WCIĄŻ SĄ TE GARY !!!!!!!!!!! ...Brrrr ....

Kobietki, ja również nie wykluczam, że za jakiś czas na fc emocje opadną i pisanie tam stanie się i dla nas przyjemniejsze (i czytanie:) ), jednak na tą chwilę to dla mnie za szybkie tempo. Nie chcę tracić z Wami kontaktu ani przegapiać tego, co pisałyście (wszystkie Mamusie forumowe), bo za bardzo się z Wami zżyłam i za bardzo mi na Was zależy, żeby ot tak bez emocji móc sobie nie czytać wątków, bo nie mam na nie czasu. Stąd moje zdenerwowanie i sfrustrowanie.... Nie chce tracić żadnej ważnej chwili, kwestii o której chcecie się z resztą z nas podzielić a póki co na fc nie jestem w stanie nadążyć, by nie traciło na tym moje niekomputerowe życie, szczególnie Tomek (i dzisiejsze GARY

FC faktycznie jest świetną sprawą na nagłe wypadki - takie nasze EMERGENCY

Zapewne też duzo więcej zdjęć naszych maluszków możemy teraz zobaczyć i widzieć je na bieżąco skoro jesteśmy już w "znajomych" tyle tylko, że to czytanie tej masy naszych wypowiedzi............

Jesteście ważną częścią mojego życia -tu na forum wiem i czuję, że Was mam a na fc jedyne co czuję to to, że Was tracę, bo nie mam kiedy czytać.....
Ja też tu będę...

Buziaki ;***
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41

Będę i tu i FB także wątek nie zaginie nie pozwolimy na to !

Elmirka boziu tak mi przykro