- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- michaskowa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202

O tych balsamach, oliwkach jeszcze nie myślę, tak jak któraś z Was tu pisała, też na razie troszczę się o to co w środku

Miłego

- ilona88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- helenne
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Bronie bo używam i znam i Tyle. Nie twierdzę że zawsze mam rację ale nie zgadzam się z Twoją opinią bo gdzieś wyczytałaś coś czego nie ma ... zdjęcie jest z dwóch części i jest z kremu a nie z internetu znajdz mi ten składnik...to sprawdzimy czy umiem czytać bo może faktycznie na wzrok mi hormony padły. I skończmy tą głupią dyskusję bo fakt jest taki jak wierzysz wszystkiemu co czytasz to nic Cię nie przekona, a używaj tego co chcesz mi to Rybka byle Ci pomogły tylko nie oczerniaj i nie oceniaj czegoś czego nie znasz...i złośliwości nie są tu na miejscu.Bo na pewno nie chciałam Cię urazić ani obrazić.
https://lh6.googleusercontent.com/eqiBJSzyEDWRfCdikUv2cytrSXSG36CdUZRic55Ucis=w634-h357-no
https://lh4.googleusercontent.com/-IeoE8mNd488/UozW7bilmdI/AAAAAAAABkc/84Oo19ECdLM/w634-h357-no/2013
https://lh3.googleusercontent.com/-z5BG3goOKa0/UozXAYsewCI/AAAAAAAABkk/7rof83zGM2k/w634-h357-no/2013
https://lh6.googleusercontent.com/-ZuW5Zdi2rcA/UozYB96NZ6I/AAAAAAAABlU/sQrncGgBdfs/w634-h357-no/2013
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- helenne
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Każda używa to co zna i lubi

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...

Czy któraś z Was ma może zaparcia? Jeśli tak to jakie macie sposoby na radzenie sobie z nimi? Ja wcinam śliwki, piję wodę z cytryną omijam czekolade kakao (choć tu mi trudno nie przekąsić czegoś czekoladowego) no i średnio mi to pomaga

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

odnośnie anty tpo...to badanie stwierdzające hashimoto...i niestety ono nawet dzięki lekom nie spanie już, wrecz na odwrót będzie rosło...ale tym sie nie ma co przejmować.
U mnie hashimoto z niedoczynnością zdiagnozowano ponad 5 lat temu no i biorę euthyrox..w ciąży te dawki musza się zwiększyć bo dzidzius ma zwiększone zapotrzebowanie na hormonki tarczycy...natomiast nie macie się czym przejmować, co 4 tygodnie powinnyście wykonywać badanie tsh, które powinno wynosić do 1,5...
Przez to, że rano na czczo musiałam zażywać euthyrox (ja miałam dawkę 175, jak i 200) i odczekiwać pół godziny to dopadały mnie straszne mdłości...bleee..
Gosiaczku, jeśli mogę odnośnie zaparć...jedz śliwki kalifornijskie...a najlepiej jakbyś na noc zalała ze 3,4 śliwki wodą, a rano wypiła ten wywar...do tego jedz dużo błonnika, jogurty tez pomagają

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- ilona88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
gosiak Ty masz zaparcia a ja biegunki i to też zawsze rano jak na złość i nie wiem co najpierw:( Woda z cytryną bardzo mi pomagała na nudności ale wczoraj niestety po niej zwymiotowałam i już ma wstręt do niej a tak bardzo lubiłam ją pić.
A czy bolą Was uda? Bo mnie bolą i spać nie mogę w nocy:(
Jutro idę na badania tarczycy FT4, TSH i Progesteron oraz całe mnóstwo innych, które przepisał mi gin.
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

ja kupilam mustele z polecenia znajomej z testow owulacyjnych i dlatego ja uzywam

ktora to pytala o moje wyniki? dzis je odebralam, a jutro na 8:30 jade do gina i on mi powie co dalej, zapewne jakies koksy da na te nidobory

a co do cytomegalii to jutro zbadam igm, i wtedy bede wiedziala, czy chorowalam, czy choruje aktualnie, co mnie dobije totalnie

jezu, czy Wy tez macie taki dziwny posmak w ustach? bleeeee
co to sa zaparcia?

mnie tam bola jedynie plecy w nocy, lepiej mi sie spi na kanapie wieczorem i rano, jak maz juz opusci lozko

nie wim kto pytal o prace, ja od samego poczatku ciazy jestem na zwolnieniu
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...

Ja nie pracuję więc tak czy siak siedzę w domu

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

no ja wlasnie przed ciaza mialam problemy z kupa

jutro to mi chyba juz karte ciazy zaloza i bedzie wazenie, ale w butach sie nie liczy

- Anna1807
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Ja jestem na zwolnieniu od kwietnia, więc powiem szczerze mam dość siedzenia w domu, ale dla Kruszynki się poświęcę.
Agnilla trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, ja dopiero mam ją o 20.50 więc cały dzień będę nie do zniesienia

Co do kłopotów trawiennych to na razie nie mam problemów, ale za to waga w górę strzela jak opętana, ale to niestety przez leki jakie biorę, nie wiem jak ja wrócę do normy po ciąży, bo będę miała duuuużo pracy!
Moje Najukochansze Skarby
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007
Moje Aniołki[*][*][*]
Emilka 19 tydzień (*29.12.2011)
Gabriel 15 tydzień (*19.07.2013)
Kruszynka 9 tydzień (*5.12.2013)