- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Jezeli chodzi o badanie na Hiv tez mialam na samym poczatku i z tego co wiem to na samym poczatku ciazy sie je wykonuje.
Staślubania ja tobie tez zycze wszystkiego naj:) ehehhehehe
Ja dzis bylam na badaniach ale narazie tylko na toksoplazmoze i morfologie i mocz a glukoza przedemna:) ciekawa juz jestem jak to bedzie smakowało hehehehe. Podobno kobietom ktore maja miec corki ta glukoza nie jest straszna no ciekawe czy sie sprawdzi:)
Zycze milego dzionka u mnie rano padalo a teraz sloneczko zaczyna sie przebijac buziaki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
wiolcia u mnie się sprawdzilo glukoza nie była straszna ale nie wiem czy to jest jakos skorelowane
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Nooo... Siku nocne tylko dwa razy i jak mąż poszedł do pracy po 6.00 to udało mi się potem jeszcze kimnąć do samej 9.00 Ale super Wczoraj wieczorem to już nie miałąm siły nawet mówić taka byłam wyczerpana, ale - o dziwo - nie ciągnął mnie brzuch! fartło mi się
Ja z odkurzaniem mam o tyle dobrze, że mam małe mieszkanie a poza tym długą rączkę więc nie muszę ściskać brzucha. Gdyby nie to, to gnębiłabym męża, bo ja bym brzuszka nie sciskała. Mój maluch leży na samym jego dnie i jak tylko nawet się lekko przygarbię siedąć, to on już mnie wali z całych sił, że mu ciasno, także dbam i pilnuję, by brzucha nie ściskać Ale mały potrafi o siebie zadbac, prawda? Pilnuje swojego terytorium
Za to podłóg to już nie myję, bo jednak trzeba uzyć siły żeby po tych panelach jechać mopem a to już dla mnie byłby wysiłek, więc oddaję zadanie mężowi
Rewelka, współczuję z poszukiwaniami firanek - ja kilka miesięcy temu kupowałam i nie mogłam sie zdecydować. Tyle ich było, a że kupowalam też zasłonki, to chociaż drogą dedukcji trochę wzorów mi odpadło bo by nie pasowały. Trzymam kciuki, żebyś szybko podjęła decyzję i wybrała jakieś Na pewno będą ładne
HIV tez robiłam na początku ciąży z pierwszymi badaniami. Ponoć mozna sie nie zgodzić to robić, ale nie wiem komu by na tym zależało, w końcu chodzi o dobro dziecka.
Ja tez będę już prała ciuszki! Jak mam segment to już tylko kupię proszki do ubranek dziecięcych i płyn do płukania tkanin i będę szaleć mam gdzie układać Nawet kupiłam nową suszarkę rozkładaną do ubrań, żeby prać więcej w ciągu dnia na pewno sie przyda
Miłego dnia Kobietki!
Ja teraz uciekam po soki i do piekarni po ciasto drożdżowe z owockami - ok 11.00 przyjdzie do mnie koleżanka Też z brzuszkiem, więc musimy mieć coś zdrowego ale i też coś do smaczku Nie za słodkiego
Miłego dnia Wam życzę i dobrych humorków Oby pogoda wszędzie była taka jak się zapowiada u mnie
Buziaki ;****
P.S. Wizyty tez mam co 3 tygodnie a w poniedziałek spotykam się po raz pierwszy z położną. Jak macie jakies pytania, napiszcie, to też zapytam
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja Kropka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ja pożyczyłam druga suszarke od mamy ale cos czuje, że w końcu dam sie namówić na linki na balkonie choć mi się to nie podoba
Odkurzacz mam pionowy, ale odkurzam rzadko bo to nie moja działka
Jeszcze 50 min zaraz się tu położę na drzemkę
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
gabi28 mi moja położna mówiła że od stycznia tego roku wprowadzili że ma sie robić 3 nakłucia może nie wszytskie ośrodki to jeszcze stosują
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
A noc ciezka do spania bo mojego psa cos bralo i sie wsciekal
Literki sa piekne Nawet kiedys patrzylam na allegro po ok 8 zl za literke jest + przesylka
Dziewczyny ktoras z was jest ze zgierza chyba ktoras Marzena ale nie jestem pewna a chcialam spytac czy ma zamiar rodzic w lodzi i jesli tak to gdzie
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Adel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Melduję, że na szkole rodzenia jet fajnie i to niezłe wypełnienie czasu w tygodniu.
W przyszłym tygodniu test glukozowy z cytrynką i kolejna kontrola u gina
Elmirka 20- z tym sprzątaniem, to też słyszałam , że np mycie okien odpada, odkurzanie też się mężowi dostało, zamiatanie i mopowanie jakoś daję radę ( nie wiem czy to też nie wskazane?) I pierzesz już ciuszki ? Ja się zastanawiam kiedy będzie właściwy moment na upranie słodkich ubranek.
Bezsenność w nocy- zwłaszcza jak przysnę na kanapie i budze się ok 1 w nocy to do 4 nie zasne. Plus rozmyślanie jak to będzie i czy ogarnę ten nowy etap ( a mała w nocy bryka jeszcze lepiej niż w dzień).
miłego dnia
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56