BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #867253 przez Ali
Agnilla dzięki za linka do tej apteki. No to mam rozwiązanie - tam też jest ten laktator ręczny to z tej apteki zamówię.
Elmirka_20, Agnilla Bardzo mi pomogłyście! Dziękuję! :) Mam nadzieję, że sprzęty będą nam znakomicie służyły ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #867428 przez elmirka_20
MalgorzataWalak, Kinngga87 !!!

W dniu Waszych urodzin życzę Wam mnóstwa zdrówka -> dla Was i Waszych dzieciaczków !!! :), wszelkiej pomyślności, uśmiechu na co dzień i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń ... :)

Wszystkiego NAJLEPSZEGO Kobietki! :)

Zaraz wypije za Wasze zdrówko -> glukozę (idę na badanie) <- ale lepsze to niż nic! :)

I tu ode mnie przynajmniej wirtualnie :) :

Buziaki ogromne ;***

Miłego dnia wszystkim Mamusiom! :)

10 lata 8 miesiąc temu #867454 przez kinngga87
elmirka_20
Ślicznie dziękuje za życzenia i za ciasto,zapraszam wszystkie lipcówki na kawę i ciasto :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #867456 przez gabi28
Gosiu,Kingo wszystkiego co najlepszego i najsłodsze. Samych ciepłych i kolorowych dni :)

Elmirka,powodzenia na glukozie,mialam iść dzisiaj ale zdecydowałam,że nie.

wczoraj kupiłam tą glukozę i myślałam,że to już taki gotowy płyn,a to biały proszek,nie mam pojęcia ile wody trzeba do tego. Cytrynę również zakupiłam,oj czuję,że będzie to dla mnie cięzkie przeżycie.

wracam do łóżka-oglądne serial :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #867465 przez Ewa1001
Dziewczyny, ja również składam Wam najlepsze życzenia :) 100 lat!

Któraś z was pytała czemu sprzedawczyni odradziła mi materac piankowy. Stwierdziła, że może szybko się odkształcić i tworzą się w nim grudki. W dodatku pianka "nie oddycha" tak jak materace np z gryki czy kokosu i u dziecka mogą tworzyć się potówki. Przekonało mnie to co mówiła, bo materac piankowy kosztował zaledwie 25 zł a ten który kupiłam czyli kokos-pianka-gryka 80 zł.

Noc minęła mi strasznie. Coraz bardziej bolą mnie biodra jak śpię na jakimś boku. Potem mam problem z przewróceniem się na drugi bok, tak strasznie boli mnie to biodro. Dodatkowo mam straszne zgagi i spać muszę prawie na siedząco... Ehh

Postanowiłam, ze wstrzymuje się z zakupami do świąt. Zaraz po świętach dokupię już wszystko czego mi brakuje.

Co do glukozy to nie jest tak strasznie. Ja nie miałam cytryny,bo nawet nie wiedziałam, że można ją wziąć. Smakuje jak bardzo słodka herbata. Do przeżycia :silly:

10 lata 8 miesiąc temu #867472 przez Agnilla
Gabi, przybij piątkę :P ja też odwlekam glukoze i chyba pójdę w przyszłym tygodniu, skoro wizytę mam dopiero 11.04 ;)
Solenizantkom życzę wszystkiego najpiękniejszego! :kiss: zdrowia dla Was i Waszych maluszków :kiss:
co do materaca, my raczej zdecydujemy się na materac lateksowy, ale to później.
miłego dnia, ja niebawem wybywam na łowy ;)

10 lata 8 miesiąc temu #867475 przez meniado
MalgorzataWalak, Kinngga87 wszystkiego najlepszego!!! Zdrowia, szybkiego porodu :), zdrowego dzidziusia, spełnienia jako mamusia i nie tylko :)!

Dziewczyny będę musiała Was nadrobić bo produkujecie i produkujecie i jesteście w szaleństwie zakupowym.

Pochwalę Wams się kilkoma zdjęciami z wyprawy na krokusy do Doliny Chochołowskiej. Było pięknie i cieplutko, krokusy w pełni. Ludzi jak na poniedziałek sporo - bardzo dużo dzieci w wózeczkach bo to jest bardzo fajna trasa spacerowa. Polecam:)
Niestety pomimo zmniejszania zdjęć nie moge ich tutaj załączać - zapraszam do galerii:
plus.google.com/photos/11399397755781182.../5997417757455664689

10 lata 8 miesiąc temu #867481 przez Ewa1001
Meniado, piękne widoki i piękny brzuszek :)

Agni, materac lateksowy ponoć jest najlepszy. Pani w sklepie bardzo mi go zachwalała ale kosztował 320 zł :ohmy: Jak dla mnie sporo...

Dziewczyny, ja dzisiaj zaczynam 27 tydzień czyli już 7 miesiąc! ale zleciało... :)

10 lata 8 miesiąc temu #867488 przez Magdalen
Witam !
Malgorzatko i Kingo :kiss:
Miłości po kres i radości do łez, promyków słońca i bukietów róż bez końca. Mnóstwo wrażeń i spełnienia marzeń. Wiele szczęścia i trafnych decyzji podjęcia. Dla Was kochane Lipcowki :kiss:
Radosci z blogoslawionego stanu przdewszytskim i w zdrowku wytrwajcie do rozwiazania :kiss: Stoo Laat !! :kiss:

a co do glukozy to rozrabiac powinna pani z laboratorium mi zabronili cytryne dodawac bo moze zle wplynoc niby na wynik...

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #867490 przez marzena25
Hey dziewczynki, ja również przyłączam się do życzeń dla naszych solenizantek, dużo zdrówka i uśmiechu i zdrowych maluszków :).

Też czytałam że ten lateksowy jest najlepszy ale faktycznie koszt takiego materaca to od 200 zł ja zamówiłam z łóżeczkiem pianka, gryka, kokos, za 80 zł .

Angila powodzenia na łowach a to moje wczorajsze, powiem wam że to człowieka trochę uzależnia :laugh: takie buszowanie po szperaczkach

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #867491 przez Ewa1001
Marzena, tyle dziewczyny wczoraj naprodukowałyście, że zapomniałam wspomnieć o Twoich mebelkach. Bardzo fajne. Duża szafa i komoda na pewno pomieszczą mnóstwo ciuszków :)
Możesz napisać ile kosztował ten zestaw?

A pokój dla dziecka ogrooomny... :)

Ciuszki piękne. Sama byłam w lumpku i zakupiłam fajne spodenki które wyglądają jakby wogóle nie były używane. Mój mąż jednak powiedział, że mam nie kupować używanych bo on chce wszystko nowe. Czytałam, że kilku z waszych mężów ma takie samo podejście...

10 lata 8 miesiąc temu #867494 przez wiolcia1004
Solenizantkom życze duzo duzo zdrówka, dużo uśmiechów, dużo wytrwałości i cierpliwości do końca ciąży, i żeby maluszki były zdrowe:) Sto lat!!!!
Szperaczki uzalezniaja cos o tym wiem sama co tydzien biegne jak jest dostawa towaru:)
Dziewczynki miłego dnia:):) u mnie słonecznie .

10 lata 8 miesiąc temu #867515 przez marzena25
Ewa1001 dziękuje , za całość wyszło 3 tyś bo jest jeszcze do tego łóżko z materacem i biurko.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 8 miesiąc temu #867520 przez Cania
Kinga, Malgorzata, sto lat! :D wszystkiego naj! czego sobie tylko zażyczycie i zamarzycie! :)

nie wiem co ma kwiecień do siebie, bo miesiąc taki jak każdy inny, ale w kwietniu jest najwięcej urodzin :) przynajmniej ja tak obserwuje wśród znajomych :D

meniado piękne zdjęcia :) w poniedziałek jade z siostra, pierwszy plan to wlasnie Chocholowska :D ale wyjdzie jeszcze w praniu :) najważniejsze, ze można się gdzies wyrwac :)

Dziewczyny, uwaga na cytryne w glukozie, bo ja uslyszalam od pielęgniarki w zabiegowym podobnie jak Magdalen, ze cytryna zaburza wynik badania i nie wszyscy lekarze się na takie badanie godza. Ja pilam bez i się dalo przezyc. Wazne tez żeby w ciągu tych 2 godzin nie pic ani szklanki wody, ani nie zuc gumy itd.

marzena25 ladne ciuszki :)

miałam dziś niezbyt dobra noc, mimo ze polozylam się o 22 a wstałam o 7, to jestem trochę wymeczona, bo budziłam się i krecilam co chwile. Na szczęście obudzilo mnie słoneczko i moja mala kruszynka :) wiec zrekompensowalo mi to kiepska noc :) Jestem już po zakupach, dziś wymyslilam sobie leczo - mam straszna chcice :D Może zabiorę się tez za pranie jakiś ubranek? Zaczne z najmniejszymi rozmiarami :) chwilowo konczy mi się miejsce w pokoju, wiec musze chyba na razie te większe zapakować i wynieść, żeby nie przeszkadzaly, skoro i tak przez najbliższe pol roku nie będzie się ich uzywac :)

miłego dnia, Dziewczyny! :)

10 lata 8 miesiąc temu #867524 przez MarzenaBZ
Cześć Dziewczyny!!!!
marzena25 ja mam w swoim zbiorze chyba identyczna sukieneczkę! Na pewno identyczną ale tyle mam tych ciuszków, że leżą złożone w szafie i nawet nie chce mi się teraz szukać:)

Ali ja jeszcze a propos butelek Tommee Tippee. Najlepsze z możliwych!
ja kupiłam te z plusem, które mają odpowietrzać w rurce, od razu w smoczku. Tam też jest ten termometr, który robi się czerwony, gdy mleko jest za gorące. Ale ja kupiłam bardzo tanio bo zestaw 2 butelek każda po 260 ml za 43zł. Akurat była promocja w sklepie:)

Angila - ale cudowne literki:D Planuję zrobić takie na ścianę mojemu Maleństwu:)
Nic idę znów do endokrynologa, tym razem po wyniki i zobaczymy jak tam mój poziom TSH.
Pozdrawiam!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka