BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu #867533 przez rewelka1312
100 lat dziewczyny:)
Co do materacy to ja nawet do kolyski dokupilam kokos gryka pianka do lozeczka tez na allegro ok 60 zl taki materac z opinia instytutu matki i dziecka:)
Ewa1001 moj tez mowi ze chce nowe :) w sumie u mnie nie ma ciucholandow a zgodzil sie na uzywane od mojej mam bo mam malutkie siostrzyczki. 3i 5 lat i sami im sliczne ciuszki kupywalimy a tak to on chce wszystk nowe bo jak stwierdzil ze jego stac a nowe buty ka siebie to i stac dka dziecka. Nie po to pracuje zeby jego pietwsze dziecko w uzywanych chodzilo. Koniec gatki:D ja nie mam nic o gadania hehe pn zarabia na nasza 3 :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #867537 przez rewelka1312
Meniado jakie piekne gory!!!!! Mieszkacie w gorach? Swietnie zazdroszcze:)

10 lata 8 miesiąc temu #867554 przez ggabii
Kurcze ja dopiero po śniadanku a tu tyle już naprodukowane ;)

Kochane MalgorzataWalak i Kinngga87 !!!!

Zdrowia przede wszystkim dla Was i Waszych Maluszków! Oby zmartwienia ich dotyczące ograniczały się do tego jaki kolor ubranka kupić i jak je ubrać :) Dużo spokoju i pogody ducha, nieustającej pomyślności, miłości i szerokich uśmiechów każdego dnia :D:D:D

Co do materacyka ja zakupiłam ten o którym była mowa czyli gryka kokos i jak mi przyszedł do domku to już wiem że nie żałuję.
Glukoza czeka mnie z pewnością przed świętami. Czekam tylko kiedy będzie miał czas mój M żeby mógł pójść ze mną bo sama to tam chyba zwariuję....
Do ubranek używanych nie mam nic osobiście tak samo jak mąż. Przecież porządnie się je wypierze, nawet ze dwa razy i będą super. Przecież takie maluszki nawet nie zdążą za bardzo ani w nich pochodzić ani zniszczyć - a jaka oszczędność.

10 lata 8 miesiąc temu #867567 przez gabi28
Agni oj jestem ciekawa co znowu wyhaczysz w lumpkach. :)
ja wizyte mam na 15 kwiecień,ale gin kazała mi zrobić troszkę wczesniej glukoze,bo jeśli wyniki wyjdą złe to będą dzwonić by powtórzyć.

wezme cytryne ze sobą,jeśli nie pozwolą jej wcisnąć to trudno,jakoś przezyję :)

a dzisiaj na obiad zrobie chyba placki po węgiersku bo już w ogóle nie mam pomysłów na obiad.

10 lata 8 miesiąc temu #867571 przez malgorzatawalak
Hej dziewczyny :)
Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia :) kinga 87 wszystkiego naj niech ci sie spelnia wszystkie marzenia :laugh:
Dziewczyny super te ciuszki, ja tez musze sie wybrac do lumpka i cos moze wygrzebac dla malego :laugh:
Agni jakie slodkie te literki :)
Ja dzis bylam juz w zus- ie i na zakupach i malym spacerku :) jak milo jest wyjsc z domu i choc przejsc sie po osiedlu :)
Od wyjscia ze szpitala nie bylam na zadnym spacerze bo balam sie ruszyc...troche nastraszyli mnie ci lekarze w szpitalu, mowili ze mam lezec wiec lezalam i przez poltora tygodnia siedzialam w domu ale po wczorajszej wizycie jak lekarz stwierdzil ze wszystko jest ok i ze nic mi nie jest to zaczynam znowu sie poruszac po miescie :)

U mnie sliczna pogoda -slonce i bezchmurne niebo :laugh:
Dziewczyny zycze wam milego dnia :)

10 lata 8 miesiąc temu #867577 przez ggabii
Za mną od rana dziś chodzi spaghetti - akurat jak mąż z Włoch wraca hihihi ;)

10 lata 8 miesiąc temu #867592 przez agnieszka89
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI :kiss:

u mnie dziewczyny na obiad kiełbasa i karczek z grilla z frytkami :) Samo zdrowie :)

Wczoraj byłam na wizycie z małym wszytsko w pozadku ale jak podałam mojej gin wage to dwa razy pytała czy napewno tyle bo w tym miesiącu przytyłam 3,5 kg, ale mnie pocieszyla ze nie wie gdzie to mi weszło bo nie widać :)

Mam do was pytanie kupiłyście juz jakieś kosmetyki dla dzieci? Ja sie zastanawiam nad kosmetykami zjaja bo podobno dobre, i co dziwne co do sudocremu opinie mieszane słyszałam Może coś dorzdzicie? Zwłaśzcza te mamuśki których to nie bedzie pierwsze dziecko??

10 lata 8 miesiąc temu #867595 przez Queen89
Czesc dziewczyny! Znowu ostatnia wstalam z lozka :P

Gosiu, Kingo wszystkiego najlepszego! Usmiechu, pogody ducha, spelnienia marzen oraz radosnego i bezproblemowego oczekiwania na Wasze maluszki! :)

W koncu dzisiaj ide do mojej gin i zobacze moja Kropeczke :). A pozniej wizyta w Roztoce i rozmowa z polozna. W koncu cos sie dzieje :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #867603 przez Ali
MalgorzataWalak i Kinngga87 wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń! :kiss:

Buteleczki i laktator będę chyba zamawiać dzisiaj z tej apteki, co doradziła mi Agnilla. Jeszcze sobie tylko sprawdzę w internecie tanie apteki w Krakowie, bo może akurat ceny podobne, to mogłabym zaoszczędzić na przesyłce.

Ja na glukozę miałam iśc jutro, ale jak się okazało, trzeba się na to umówic w laboratorium do którego miałam iśc, także odwlekam to na przyszły tydzień. W końcu wizytę mam 15. kwietnia. Jak dobrze kojarzę Gabi28 ma tego samego dnia ;)
Elmirka_20 napisz jak było :)

Miłego dnia! :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #867607 przez MarzenaBZ
Ja kosmetyku bede kupowac pewnie w czerwcu zeby mialy dluzszy termin waznosci. Wybieram Ziaje albo Oriflame,bo sa naturalne. Sni mi sie ciagle ze juz urodzilam i chodze z dzieckiem na spacery. Chcialabym juz w sumie urodzic:)
Ale mam problem, mam zrobic glukoze az po swietach. Przeciez jak ja sie najem tych mazurkow,sernikow itd.to mi cukier skoczy nie do pojecia:)

10 lata 8 miesiąc temu #867635 przez marzena25
Queen89 masz wybraną położną z tego szpitala ? Czy jedziesz na takie ogólne spotkanie

10 lata 8 miesiąc temu #867639 przez Queen89
Marzena25 ta polozna prowadzila w okolicy szkole rodzenia ale ze wzgledu na mala ilosc chetnych zawiesila szkole ale powiedziala mi ze jest tam polozna i ze moze sie z nami spotkac jak bedzie na dyzurze, oprowadzi nas, moze da sie pogadac z anastezjologiem i popytac o znieczulenia i jesli bede bardzo chciala to moze sie z nami spotkac kilka razy i przerobic to co w szkole rodzenia. Tak wiec spotkanie jest takie bardziej ogolne, bo ona tez pracowala w Tarnowie na nowym szpitalu wiec chce sie dowiedziec jak to wyglada tu i tam i moze to mi pomoze w wyborze szpitala.

10 lata 8 miesiąc temu #867643 przez marzena25
Queen89 aha to daj znać co się dowiesz zwłaszcza o tym znieczuleniu :) jakie badanie trzeba mieć itd.

10 lata 8 miesiąc temu #867656 przez Queen89
Ok wypytam o wszystko i wieczorem zdam relacje :) Gdyby ktoras z Was wiedziala o co jeszcze warto popytac to bardzo by mi to pomoglo :)

10 lata 8 miesiąc temu #867753 przez Magdalen
Agnieszka co do takich kremow jak sudocrem to on akurat byl najlepszym kremem na kazdego rodzaju problmy z pupka malej a ona to skore ma delikatna i linomag ale juz nie tak bardzo. Alantan czy jakos tak juz nie pamietam ale w kremie to tez byl bardzo dobry. Ja teraz napewno zaopatrze sie sudocrem i poki co do sie nad kosmetykami tak jeszcze nie zastanawialam napewno wybiore te najbardziej naturalne zeby obylo sie bez zadnych alergicznych problemow... ;D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka