- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Co do materacy to ja nawet do kolyski dokupilam kokos gryka pianka do lozeczka tez na allegro ok 60 zl taki materac z opinia instytutu matki i dziecka:)
Ewa1001 moj tez mowi ze chce nowe w sumie u mnie nie ma ciucholandow a zgodzil sie na uzywane od mojej mam bo mam malutkie siostrzyczki. 3i 5 lat i sami im sliczne ciuszki kupywalimy a tak to on chce wszystk nowe bo jak stwierdzil ze jego stac a nowe buty ka siebie to i stac dka dziecka. Nie po to pracuje zeby jego pietwsze dziecko w uzywanych chodzilo. Koniec gatki:D ja nie mam nic o gadania hehe pn zarabia na nasza 3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Kochane MalgorzataWalak i Kinngga87 !!!!
Zdrowia przede wszystkim dla Was i Waszych Maluszków! Oby zmartwienia ich dotyczące ograniczały się do tego jaki kolor ubranka kupić i jak je ubrać Dużo spokoju i pogody ducha, nieustającej pomyślności, miłości i szerokich uśmiechów każdego dnia :D:D
Co do materacyka ja zakupiłam ten o którym była mowa czyli gryka kokos i jak mi przyszedł do domku to już wiem że nie żałuję.
Glukoza czeka mnie z pewnością przed świętami. Czekam tylko kiedy będzie miał czas mój M żeby mógł pójść ze mną bo sama to tam chyba zwariuję....
Do ubranek używanych nie mam nic osobiście tak samo jak mąż. Przecież porządnie się je wypierze, nawet ze dwa razy i będą super. Przecież takie maluszki nawet nie zdążą za bardzo ani w nich pochodzić ani zniszczyć - a jaka oszczędność.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
ja wizyte mam na 15 kwiecień,ale gin kazała mi zrobić troszkę wczesniej glukoze,bo jeśli wyniki wyjdą złe to będą dzwonić by powtórzyć.
wezme cytryne ze sobą,jeśli nie pozwolą jej wcisnąć to trudno,jakoś przezyję
a dzisiaj na obiad zrobie chyba placki po węgiersku bo już w ogóle nie mam pomysłów na obiad.
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia kinga 87 wszystkiego naj niech ci sie spelnia wszystkie marzenia
Dziewczyny super te ciuszki, ja tez musze sie wybrac do lumpka i cos moze wygrzebac dla malego
Agni jakie slodkie te literki
Ja dzis bylam juz w zus- ie i na zakupach i malym spacerku jak milo jest wyjsc z domu i choc przejsc sie po osiedlu
Od wyjscia ze szpitala nie bylam na zadnym spacerze bo balam sie ruszyc...troche nastraszyli mnie ci lekarze w szpitalu, mowili ze mam lezec wiec lezalam i przez poltora tygodnia siedzialam w domu ale po wczorajszej wizycie jak lekarz stwierdzil ze wszystko jest ok i ze nic mi nie jest to zaczynam znowu sie poruszac po miescie
U mnie sliczna pogoda -slonce i bezchmurne niebo
Dziewczyny zycze wam milego dnia
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie dziewczyny na obiad kiełbasa i karczek z grilla z frytkami Samo zdrowie
Wczoraj byłam na wizycie z małym wszytsko w pozadku ale jak podałam mojej gin wage to dwa razy pytała czy napewno tyle bo w tym miesiącu przytyłam 3,5 kg, ale mnie pocieszyla ze nie wie gdzie to mi weszło bo nie widać
Mam do was pytanie kupiłyście juz jakieś kosmetyki dla dzieci? Ja sie zastanawiam nad kosmetykami zjaja bo podobno dobre, i co dziwne co do sudocremu opinie mieszane słyszałam Może coś dorzdzicie? Zwłaśzcza te mamuśki których to nie bedzie pierwsze dziecko??
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja Kropka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Gosiu, Kingo wszystkiego najlepszego! Usmiechu, pogody ducha, spelnienia marzen oraz radosnego i bezproblemowego oczekiwania na Wasze maluszki!
W koncu dzisiaj ide do mojej gin i zobacze moja Kropeczke . A pozniej wizyta w Roztoce i rozmowa z polozna. W koncu cos sie dzieje
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Buteleczki i laktator będę chyba zamawiać dzisiaj z tej apteki, co doradziła mi Agnilla. Jeszcze sobie tylko sprawdzę w internecie tanie apteki w Krakowie, bo może akurat ceny podobne, to mogłabym zaoszczędzić na przesyłce.
Ja na glukozę miałam iśc jutro, ale jak się okazało, trzeba się na to umówic w laboratorium do którego miałam iśc, także odwlekam to na przyszły tydzień. W końcu wizytę mam 15. kwietnia. Jak dobrze kojarzę Gabi28 ma tego samego dnia
Elmirka_20 napisz jak było
Miłego dnia!
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ale mam problem, mam zrobic glukoze az po swietach. Przeciez jak ja sie najem tych mazurkow,sernikow itd.to mi cukier skoczy nie do pojecia:)
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20