- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja jutro ide do gina i szczerze mowiac juz zdazylam sie nakrecic...dopiero sie skonczyl 30 tydzien i boje sie o mojego smyka...moge lezec i brac leki ale szczerze boje sie przedwczesnego porodu...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
spokojnie, ciocia Agi dala przeciez zakaz wczesniejszego wychodzenia!
laski kupujecie lezaczki bujaczki? zakochalam sie allegro.pl/bright-starts-lezaczek-hybryd...nna-i4209597716.html moje kolory ale kurde taki to dlugo dziecku nie posluzy niestety. ja sie z zakupem wstrzymam a jak np ktos po urodzeniu da mi kase to wtedy kupie
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Agnilla to ile ta Twoja córcia teraz ma? Bo widzę, że cały czas piszesz, że największa a mój synek miał 1771 g tydzień temu, przez co termin nam się przesunął o dwa tygodnie do przodu. I może nawet się pojawić już w drugiej połowie czerwca
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nawet moja gin stwierdziła, że mały grubasek hehe także cudownie. Chyba mnie rozerwie, bo ja strasznie drobna jestem
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Mój synuś tydzień temu ważył 1800 więc myślę że przez ten tydzień też co nieco mu doszło
Jest tydzień do przodu jak to lekarz powiedział wiec też myślę że terminu nie doczekam
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe jeszcze sie okaze, ze polowa z nas bedzie mamami z czerwca
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
A co do terminow porodu to i tak zycie zweryfikuje, sa 3: pierwszy z OM, drugi z usg, a trzeci coz... Dziecko ma swoj jeszvzr inny, kiedy zdecyduje sie przyjsc na swiat
A jesli o ta eurowizje chodzi to ja nie twierdze ze mi sie podobalo tylko ze pare piosenek sie do czegos nadawalo. Bo zazwyczaj to bylo totalne dno
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Ale ze mnie fujara! :/ teraz jak jest już za późno i okazało się - co się okazało - z moją cud-"szkołą rodzenia" znalazłam w necie inną - płatną 270 zł, ale z bardzo fajnym programem i ćwiczeniami, spotkaniami z lekarzami specjalistami (w tym z anastezjologiem), no super! Tylko zapisy w 5 i 6 miesiącu ciąży, więc przegapiłam
Widzicie Kobietki - wygląda na to, że jednak co płatne to płatne - tak jak pisałyście - zaplaciłyście, ale zajęcia i spokój ducha warte każdej wydanej złotówki.
Dobrze, że u Ciebie Kinngga87 choć szkoła bezpłatna, to fajnie zorganizowana i podeszli do tematu odpowiedzialnie.
Oby ta moja faktycznie zaczęła się chociaż zanim urodzę
Będę nalegać, żebyśmy my - mamy - ze względu na tak duże opóźnienie same zdecydowały, któe tematy chcemy omówić od najwcześniejszych zajęć - położnej przecież wszystko jedno, a my (ja i inne osoby z mojej grupy) choć trochę zdołamy się dowiedzieć tego, co nas interesuje najbardziej.
Mam nadzieję, że położna nie będzie robiła problemów....
Ali, to widzę, że usłyszałaś to samo co ja Mój synek też może pojawiać się z nami w II połowie czerwca a już super by było gdyby się pojawił na Dzień Ojca 23 czerwca. Przynajmniej tata miałby prezent Acha! Bardzo zgrabny brzusio!
Agnilla, ja planuję kupić taki leżaczek-bujaczek w kolorze zielonym :
allegro.pl/lezaczek-bujaczek-3w1-wibracj...bmk-i4225529678.html
I to zanim skończy się aukcja, czyli już w ciągu 8 najbliższych dni.
Obiecałam synkowi, że jak się ułoży główką do dołu, to go kupię, żeby mu było wygodnie jak będzie się z mamusią i tatusiem bawił, a jak urośnie będzie miał swoje krzesełko
No i synuś posłuchał Ale już podjęłam decyzję, że jak tylko sie urodzi, to koniec z przekupstwem, bo mi wyrośnie na cwaniaka i materialistę (Pierwszy raz obiecałam mu zabaweczkę jak sie ładnie ułoży na USG w 21 tygodniu, żebyśmy poznali płeć, to tak się ładnie ułożył, że płeć mamy na kilku fotkach a nie mozna było zrobić niektórych pomiarów bo tylko siusiaczka z dupką wystawiał A zabaweczka na niego czeka.... ).
Miłej niedzieli Kobietki
P.S. Tez odnosze silne wrażenie, że w czerwcu już kilka z nas zostanie szczęśliwymi Mamusiami z dzieciątkiem na ręku
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Elmirka, mowisz ze przekupstwa dzialaja? To musze moja mala przekupic zeby sie urodzila w tym 38 tygodniu bo ka caly czas chce isc na slub mojej blizniaczki, ktory wypada niemal dokladnie na date porodu wiec musze mala jakos przekabacic, zeby urodzila sie jednak ciut wczesniej
Ogralam meza w bilarda, trzy razy