- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
gabi28 co do morfologii to Ci nie pomogę bo póki co to mam ok - a co do moczu to sam żurawit może czasem nie pomóc - mi pomógł ale dopiero antybiotyk - dostałam taką jedną dawkę do wypicia i tyle i teraz robiłam badania kontrolne i infekcji już nie ma - ale nie wiem na jak długo
Ali a gdzie kupowałaś ten termometr? Bo tez jeszcze nie mam i jestem na kupnie.
Ja dostałam wyniki na krzepliwość krwi i 2 parametry mam podwyższone i bardzo mi spadła liczba płytek krwi - Cania mogę się do Ciebie odezwać na priv skoro sama ten temat wałkujesz? bo wizytę u gin mam dopiero w pt.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Marzena jesli chodzi o hemoroidy to niestety i mnie to spotkalo. mam maść castro stop i robie sobie jakby "okłady " z kory dębu-rewelacja-pomaga bardzo szybko.nasiadówki też są dobre ale nie chciało mi sie z tym bawić,po prostu robiłam wywar z kory debu i nasączałam wacikiem i przemywałam wiadomo jakie miejsce. Spróbuj i Ty.
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
allegro.pl/termometr-dla-dzieci-na-podcz...ola-i4166044916.html
Gorąco polecam! Na razie wypróbowałam tylko na sobie, ale wydaje mi się, że to dobry zakup za rozsądną cenę
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
gabi28 nie wiem jaki jest Twój lekarz ja to na morfologii mam dużo strzałek powyżej i poniżej a mimo to mój gin uważa że w ciąży to takie wyniki są ok
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Gabi28 nie wiem co Ci w tym moczu wyszlo, ale ja miałam tylko bakterie, brałam tez cos na bazie żurawiny tylko się inaczej nazywalo i duuuuzo wody pilam, bakterie sobie poszly. Mam jeszcze erytrocyty w moczu ale z tym dopiero ide do urologa, zobaczymy co mi powie, czy wysle mnie na jakies usg żeby szukac może jakiegoś kamienia, nie wiem, zobaczymy. a co do morfologii to ja tez mam tu za nisko, tu za wysoko ale zarówno ginekolog jak i hematolog twierdza ze w ciąży to normalne i wręcz zaskakująco dobra morfologia jak na ten etap ciąży, nie mam zadnej anemii.
Meniado jasne, co prawda dopiero będę robila w przyszłym tygodniu jakies następne badania i parametry krzepliwości (APTT i INR). Ale sprobuje pomoc na ile mogę. Jakie badania krzepliwości konkretnie robilas? Bo jeśli np. D-dimery to one w ciąży zawsze wychodzą bardzo bardzo podwyższone.
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Niby sama w domu ejstem ale ciagle jest cos do roboty cos do sprzatania gotowania, teraz to juz robie wiecej i mroze zeby miec pare dni z glowy:)
Z tym termomentrem to fajna sprawa znjaomi maja i polecaja, ja patrzylam na allegro najtanszy jaki znalazlam to cos ok 65zl + 10 przesylka a ja znalazlam osttanio z promocji i dalam cale 10 euro czyli - 40zl to chyba nikt mnie nie podbije:D i na dodatek mierzy tez temp. otoczenia:D
teraz jestem na etapie ogladania ciuszkow zeby mzoe cos zamowic i znalazlam kobiete ktora nowe sprzedaje w domu piekne ubranka za smieszne ceny zakochalam sie i namawiam Mojego zeby ze mna podjechal bo jestem na niego skazana-brak prawka, i zawsze musze sie prosic;/
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
No mój synek bardzo duży jest, aż lekarz go dwa razy mierzył bo ciężko było mu uwierzyć.
Dzisiaj musiałam na chwilę zajechać do pracy. Później zajrzałam do hurtowni wózków i zamówiłam Wózek to Adamex Jogger. Wstawię zdjęcie, ale ja mam inny kolor. Do odbioru będzie za 3 - 4 tygodnie
Dziewczyny ja też mam lekką anemię, ale lekarz mówi, że nie ma co panikować. Wyniki moczu i krwi też mam pełne strzałek w górę i w dół ale gin też nic nie mówi, że coś jest nie tak. Ufam mu więc nie panikuje
Ali widzę, że zakupiłaś podgrzewacz do butelek. Też zamierzam zamówić taki na allegro z funkcją sterylizacji.
Pozdrawiam
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jaką kolorystykę wybrałaś?
Bo ten niebieski jest śliczny
Ponawiam pytanie, słyszałyście coś o wózkach firmy Dymex?
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Już się nie mogę doczekać, kiedy będziemy tu wrzucać zdjęcia naszych Maluchów:D
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Szukałam właśnie opinii w internecie o wózkach Dymex, ale jakoś niewiele mogę znaleźć. Myślę, że wyjdzie w użytkowaniu jakie te nasze sprzęty są
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Ali, pewnie nikt po prostu nic nie wie o tych wózkach, skoro za pierwszym razem nikt nic nie pisal. Ja niestety tez nic Ci nie pomoge, bo nie znam tej firmy. My mamy wozek 3 w 1 firmy Chicco. Także musisz chyba wrzucić w wyszukiwarke i zobaczyć, co ludzie pisza.
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Agnii ja tez biore te zelazo ale powiem wam ze nie mam wiekszych problemow z wyproznianiem haa co do wozkow sie nie wypowiadam bo jestem zakochana tylko w jednych ale po porodzie czeka mnie jeszcze zakup drugiego wozka malego lekkiego zwinnego ale tylko w uzywanych bd szukac
Ewa a ten wozek co wybrałas i kolor swietny gdybym musiala wybierac dla synka to taka mniej wiecej byla by kolorystyka.