BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880417 przez Cania
Ali, znalazłam tylko na forum gazeta.pl ze wozki sa ciężkie (od 17kg w gore) i w jakims tam modelu trzeba było sciagac kola żeby go wlozyc do samochodu. Ale sa tez pozytywne opinie. Może sama poczytaj: index.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/dymex

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #880424 przez Ali
Dziękuję Cania, właśnie te wypowiedzi czytałam. Sama nie wiem co myśleć, ale chyba umówię się z tą babeczką i pooglądam.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880431 przez Ewa1001
Wydaje mi się, że ile ludzi tyle opinii. Zależy czego do danego wózka się oczekuje. Ja mieszkam na wsi, mam równą nową asfaltową drogę. Samochody praktycznie nie jeżdżą więc ja nie muszę mieć niewiadomo jakiego wózka. Wózek będę tylko pakować do auta aby jechać na zakupy spożywcze, dlatego zależało mi żeby był lekki. Ten należał do największych i zarazem najlżejszych wózków dlatego się na niego zdecydowałam.

Chwalę się brzuszkiem :)

Oraz moimi dzisiejszymi zakupami:

Przy okazji robienia zdjęć zrobiłam też zdjęcie pokoiku Olka:
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880433 przez Cania
Ali chyba tak będzie najlepiej :) pojdziesz i poogladasz :) wszystko zależy od tego, czego od wozka oczekujesz :)

Ewa1001 wrzucily CI się trzy takie same zdjęcia. Ale pokoik piękny! ech, my będziemy mieć taki przez chwile w trojke, wiec to bardziej będzie kacik dla malej niż jej pokoik... Pokoik będę robila w sierpniu/wrześniu :D wtedy Julka w końcu będzie miała swój! :)

O, już zmienilas, może za szybko weszlam na strone :D piękne zakupy i ladniutki brzuszek :)

10 lata 7 miesiąc temu #880434 przez Ewa1001
Cania, faktycznie dodały mi się trzy takie same :)
już poprawiłam

10 lata 7 miesiąc temu #880438 przez rewelka1312
a ja proboje wstawic zdjecia rzeczy ktore chce podjechac kupic:)
Ewa juz brzuszek Ci podrósl jak i moj podobnych rozmiarów, praktyczne miec lozko w pokoju malucha, meza nie ebdzie budzil w nocy, u nas mala bedzie z nami w kolysce ale wrazie czego jakby MOJ sie nie wysypial do pracy to mam jescze jeden wolny pokoj z lozkiem doscinny

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880439 przez Magdalen
Ale masz zgrabny brzuuchool :D co Wy macie za skore ze nie macie rozstepów ???? :D aj cieszcie sie ;)
Zakupki fajne i pokoik taki skromniutki faaajnie :D eeeh .ja sie nie moge doczekac az wkoncu zrobie kacik dla malej eh :D
Haaah Ewelina świetny ten komplecik heh :D az mi sie mordka usmiechneła , swietny ;)

10 lata 7 miesiąc temu #880441 przez rewelka1312
dresik jest na 0-3 miesiace :) mam nadzieje ze uda mi sie go kupic ze namowie mojego aby mu sie chialo do miasteczka jechac bo warto

Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880442 przez rewelka1312
Magdalen ja o dziwo tez jescze nie mam rozstepów i mam nadzieje ze nie bede miala chociaz mowia ze w osttanich 2 miesiacach najszybciej brzuch rosnie, ja sie smaruje oliwka, mam tez kremy specjalne ale jednak oliwa jest niezastapiona

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880483 przez marzena25
Heyka podczytywałam Was przez telefon bo byłam na zakupach z teściową na mieści i kilka spraw musiałam pozałatwiać. Pogoda coś się popsuła na jutro zapowiadają opady deszczu które mają potrwać kilka dni super bo miałam zabrać się za pranie i nawet dzisiaj kupiłam płyn do płukania z Jelpa na promocji za 8 zł w Dayli ale chyba będę musiała z tym poczekać. A wy już macie tak wszystkie poprane poprasowane ? Czy tylko ja tak zostałam na koniec z tym? Teraz miałam chwilkę to zamówiłam wreszcie pościelkę z baldachimem do łóżeczka (Poniżej wstawiam zdjęcie) na stronie producenta taniej nuż na allegro. Wzięłam jeszcze prześcieradło na zmianę i śpiworek w tym samym kolorze oczywiście różowym a nich ma ta moja księżniczka chociaż to różowe bo przeważnie wszystko ma białe tylko wanienkę ma różową. Jeszcze mam zamówić poduszkę klin. A i wiecei co dziewczyny kupiłam kiedyś termopakowanie z canpola na butelkę i dopiero wczoraj go rozpakowałam i co się okazało że żadna butelka nie wejdzi a mam z Avent a na ooakowaniu pisałao że pasuje do kazdej buteleki i musiałam kupić nowe opakowanie jak byłam w Tesco ostanio to wzięłam z lovi takie różowe.

Elmirka MarzenaBZ dzięki za rady na temat hemoridów . Ja już chyba wiem z czego mi się to zrobiło bo nigdy wcześniej nie miałam problemów takich chodziłam do kibelka co rano i był spokój a teraz ostatnio więcej czasu spędzałam w pozycji siedzącej bo pisałam tą pracę i uczyłam się i przez to mało się ruszałam a i jeszcze pod drodze były małe słodkości i tak to się skumulowało. Ale dzisiaj już coś ruszyło i jest lepiej .
Ewa1001 super wózek ja zamówiłam bardzo podobny tyle że z firmy tutek i w eko skórze oczywiście nadal go nie mam i nie wiem kiedy będzie ehhh. No i bardzo ładny pokoik i brzuszek zgrabniutki
rewelka1312 ale wypasione te rzeczy jak nie drogie to kupujjj

Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880492 przez Lyanka
Dziewuszki, śliczne te wasze ubranka, pokoiki, pościel.... :laugh:
Ja to się teraz śmieję do męża, że wcześniej to miałam frajdę i cieszyłam się jak sobie coś kupiłam, a teraz jestem w niebo wzięta jak kupię coś dla synka ;)

Dziewczyny, może macie jakichś sprawdzonych sprzedawców / strony internetowe, gdzie można fajną pościel dla maleństwa zamówić? Bo tego jest tyle w necie, że głowa mała...a zawsze to lepiej jak ktoś jest sprawdzony ;)

Ja dzisiaj byłam na obiedzie u teściowej i w drodze powrotnej zahaczyłam o lumpka i zobaczcie co wyszperałam :lol:
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880499 przez rewelka1312
marzena 25 mam taka sama posciel zamowilam na allegro caly komplet tylko ze fioletowy:)
Lyanka spiworek jak nowy, ja to podziwiam te wasze rzeczy z ciucholandów tam mozna takie ladne jak nowe rzeczy kupic , u mnie takich nie ma:(
a posciel wlasnie kupilam na allegro:)

10 lata 7 miesiąc temu #880500 przez Magdalen
Kolejny wieczor saama , moj sobie na rybki jedzie jakby nie mial co w domu robic eeh :( Ewelina to sie ciesz pewnie nie bd miala a te buciki tez slodkie :D wiekszosc tu nie ma chyba sklonnosci do rozstepow , brzuch mnie cos kuurcze poboolewa:( eh . a wczoraj po pieszczotkach mialam pol nocy skurcze az sie wystraszylam .;D nic takiego dzisiaj nie robilam a w pachwinach mam taki bol ze szook :( eh. Szkoda gadac i jeszcze huumoor do duupy wrrr.. :(

10 lata 7 miesiąc temu #880506 przez meniado
marzena25 ja dopiero zaczynam pranie i prasowanie - większość ubranek mam uzywanych wiec musze się nimi bardziej zająć aby wszystkie plamki popuszczały także się nie przejmuj, zestaw pościeli piękny chociaż ja to staram się dla Helenki unikać różowego - bo dla małych dziewczynek większość rzeczy jest różowa

Ewa1001 jak na taką wagę dzidziusia to masz bardzo zgrabniutki brzuszek - zazdroszcze :)

rewelka1312 śliczne te rzeczy - namawiaj, namawiaj swojego i jedźcie na zakupy - to będzie sama radość dla Was

Magdalen gdybyś zobaczyła mój brzuszek to byś się nie martwiła o rozstępy - ja pomimo tego że od 3 miesiąca smaruje się codziennie oliwkami, kremami z musteli i innymi mam cały brzuch w czerwonych rozstępach - nie chce myśleć co będzie do końca

10 lata 7 miesiąc temu #880509 przez Lyanka
Ja też jeszcze czekam z praniem na lepszą pogodę, bo u mnie to od wczoraj przelotne deszcze i zapowiadają cały tydzień taki :dry:
No ale jeszcze trochę czasu mamy....wyrobimy się ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka