BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 7 miesiąc temu #880677 przez Magdalen
Hey Misiana własnie zostawiłam Ci post odnosnie kosmetykow :D
Ziaje od 1 dnia moge Ci polecic chocby dla tego ze nie jest droga slicznie pachnie i sa to doobre kosmetyki :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880688 przez MarzenaBZ
Cześć Dziewczyny!
Ja kolejną noc miałam nieprzespaną, tym razem nie zator w nerce, ale mój cudowny sąsiad menel! Ale mój Mąż był ze mną więc już się nie bałam:)

Babeczki, jakie Wy tu cuda wstawiacie! Jak ja bym chciała już urządzać pokoik dla Małej, ale czekam aż teściowie kupią nam obiecane łóżeczko w czerwcu i wtedy zabieramy się za urządzanie! Na pewno porobię zdjęcia, bo na razie większość rzeczy jest schowana w piwnicy:)
A tak a propos zdjęć, to niech mi któraś z Was wytłumaczy, jak się wstawia kilka zdjęć na raz. Bo ja wstawiam po jednym, a potem edytuję, żeby wstawić kolejne. Nie umiem wstawić paru na raz! Jeśli wiecie, to proszę pomóżcie:)

Rewelka- te ubranka są rewelacyjne!!! Dresik cudo!
Lyanka, ja Ci mogę polecić firmę z mojego osiedla. Panie szyją naprawdę dobrej jakości komplety. Ja za pościel z ochraniaczem zapłaciłam 40 zł, a za rożek 18 zł. Tylko, że ja zamawiałam na miejscu u nich w hurtowni, a widzę, że przez internet to wychodzi drożej. Ale pytałaś, to polecam:) almababy.otwarte24.pl/Informacje
A w ogóle, to ja patrzę na te Wasze maleńkie brzuszki i jestem w szoku. Ja to przy Was mam brzuchol a jestem w 29 tc. Chyba się mała obraziła na lekarza ze szpitala, bo powiedział mi, że dziecko jest małe, no i zaczęła rosnąć jak na drożdżach. (Mój ginekolog wyśmiał tamtego, bo wzrost dziecka jest w normie, więc nie martwię się tym zbytnio).

PS. Rozstępy? Pewnie mi wylezą na koniec. Choć ja codziennie używam balsamu z Ziaji od 4 miesiąca ciąży!
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880718 przez agulka901
Hej! Przepraszam że się wtrącę w dyskusję :)

Jestem tegoroczną Kwietniówką i mam do sprzedania laktator elektryczny Lovi. Używany był przez tydzień, więc stan jest bardzo dobry.

Fajnie ściaga pokarm i pobudza laktacje. Nadaje się jeśli będziecie chciały wychodzić bez dzidziusia ale żeby w domku zjadł wasz pokarm.
Cena: 250zł + ewentualna przesyłka

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880728 przez Cania
Agni, co do rozlaki, to ja z moim mezem jestem od 10 lat, tez cale studia w odleglosci 100km a potem 4 lata pracy tez w tej samej odleglosci :D moja mama sie z nas smiala caly czas, ze jesteśmy malzenstwem weekendowym. i dopiero od kiedy jestem na zwolnieniu czyli od polowy marca jesteśmy caly czas razem :) i tak już zostanie, bo przenosimy się do krakowa i maz będzie zmienial prace :)

Magdalen no wlasnie sa dostępne tylko 2 kolory, ale akurat ja chciałam albo zielone albo niebieskie :D i cena no wlasnie... dla tej ceny przymknelam oko na krowe :P :) a po rozlozeniu wydaje się naprawdę stabilne i mam nadzieje ze będzie sluzyc :)

misiana witamy, witamy :D

meniado rozlozylam to lozeczko sama :D tylko za pierwszym razem trzeba dokładnie czytac instrukcje co dokładnie po czym. a potem już idzie myk myk :) tylko jedyny problem jaki napotkałam to zapakowanie wszystkich gadgetow spowrotem do torby tak, jak bylo, nie wiem jakie male raczki to pakowaly, ale miesci mi się tylko polowa dodatkow :P albo jeszcze rozpracuje temat, albo sprawie sobie dodatkowa mniejsza torbe na nie. Kurcze, a zawsze pakowanie wszystkich namiotow i spiworow szlo mi znakomicie! :P

MarzenaBZ ja tez tak wstawiam po jednym... jeszcze nie odkryłam tej magicznej funkcji wstawiania kilku roznych na raz :D

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880736 przez marzena25
Witajcie ciężarówki :)
Pogoda brzydka aż nic się nie chcę, mam dzisiaj szkołę rodzenia to może po drodze wstąpię do szperaczka wczoraj mieli nowa dostawę :).

Któraś pytała o pościel ja polecam z firmy mamo tato mają fajny wybór tylko na ich stronie wychodzi taniej niż na allegro. www.poscieldladzieci.pl/ .

meniado :) no może nie przesadzajmy z tym samotnym przeżywaniem ciąży bo są telefony i można porozmawiać na Skype więc nie mam tutaj mowy o samotnej ciąży bo jeśli się chce to nawet na odległość można to przeżywać razem, wszystko zależy od człowieka i uwięzi jak jest między ludźmi bo niekiedy jest tak, że mimo iż pary są cały czas razem to nie potrafią tego razem przeżywać wspólnie, zresztą mój mąż odkąd jestem w ciąży był prawie cały czas bo miał zastoje w pracy a jak już wyjeżdżał to na max 2 tyg. także w moim przypadku i tak nie jest źle.

MarzenaBZ całkiem zgrabniutki brzuszek :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 7 miesiąc temu #880742 przez Magdalen
Cania ale co Ty chcesz od tej krówki hue :D jest fajooowa :P

10 lata 7 miesiąc temu #880762 przez wiolcia1004
Hejka dziewczyny! Ile fotek az fajnie poogladac:) Marzena ile masz cm w brzuchu??
Lożeczko turystyczne fajne tez musze takie zakupic.
Magdalen czyli plecasz kosmetyki z ziaji???

10 lata 7 miesiąc temu #880769 przez Cania
Magdalen wolalabym wszystko inne jak krowke, może zyrafe, misia, cokolwiek :P :) no ale obleci :P :D

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880770 przez marzena25
Dziewczyny wstawiam Wam jeszcze zdjęcie sukienki na lato ze szperaczka za całe 10 zł :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880771 przez ggabii
Cześć Kochane :)
Na dobry dzień mam dla Was fajny filmik :)

Niesamowite i wzruszające ...
A czy któraś patrzyła na ten termometr co ostatnio wstawiałam?
Pomimo deszczu życzę Wam dobrego humoru :D Ja dziś stawiam na błogie lenistwo hehe

10 lata 7 miesiąc temu #880787 przez wiolcia1004
Marzena25 super sukienka jak nówka sztuka!
ggabi super filmik a podklad muzyczny normalnie wyciskacz łez:)

10 lata 7 miesiąc temu #880795 przez Magdalen
Wiolcia noo jakby nie patrzec tak .:)Marzena chyba pisała o tych kosmetykach tez zakupila badz ma zamiar :P Nie kazdemu musza podpasowac ale to w sumie dla maluszkow wiec jesli tylko nie bd zadnych "alergii" to tylko stosowac bo sa swietne ii jaaak paachnaaa aaah :D :D Moja Amelka tak jak juz pisałam kiedys po tych najdrozszych kosmetykach i niby najlepszych miala uczulenie ...
Cania a tam gadasz . Krówka jest suuuper :P heh :D nie czepiaj sie :D

10 lata 7 miesiąc temu #880798 przez misiana
Magdalen :) Właśnie wróciłam z zakupów, kosmetyki firmy ZIAJKA zakupione. Mialaś rację do zapachu, pachna niesamowicie i za niewielkie pieniadzę.

Tak na marginesie nam też bardzo podobało sie imię Nina, ale bedziemy mieli synka i wybralismy imię Igor ;)

10 lata 7 miesiąc temu #880804 przez Magdalen
Ciesze sie :D No taak drogie to one nie sa, płaciłam chyba za szampon cos kolo 12 zl za oliwke tak samo i po 5 cos za masc i do pielegnacji krem .:D
Noo Nina to moj wybral mial takie upatrzone dla corki i koniec ale sie przekonałam wkoncu do Ninuchy:D i sie smieje, ze to bd Ninosława :P:D No a popatrz gdyby sie nam trafił synus to miałam upatrzone miedzy innymi Igorka:D

Ta pogoda mnie juz osłabia, wyszlo sloneczko rozpogodzilo sie juz sie szykowalam na spacer wyszlam na balkon a tu pada ... eh

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880814 przez misiana
U mnie było przeciwnie hehe ;) Kiedyś obiecalismy sobie że dla syna on wybiera imie a dla córeczki ja i tak pozostało Igora wybrał narezczony a Ninkę ja :)

Za krem do pielegnacji zapłaciłam od 1 dnia zycia 4,25zł
płyn do kapieli dla dzieci i niemowlat natluszczajacy od 1 dnia zycia 11,35złzko do ciała dla dzieci i niemowlat po 1 miesiacu 10,49 zł
kremowy olejek myjacy dla dzieci na ciemieniuchę hypoalergiczny powyzej 1 miesiaca zycia 6,75zł

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka