- Otrzymane podziękowania: 20
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
Ziaje od 1 dnia moge Ci polecic chocby dla tego ze nie jest droga slicznie pachnie i sa to doobre kosmetyki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ja kolejną noc miałam nieprzespaną, tym razem nie zator w nerce, ale mój cudowny sąsiad menel! Ale mój Mąż był ze mną więc już się nie bałam:)
Babeczki, jakie Wy tu cuda wstawiacie! Jak ja bym chciała już urządzać pokoik dla Małej, ale czekam aż teściowie kupią nam obiecane łóżeczko w czerwcu i wtedy zabieramy się za urządzanie! Na pewno porobię zdjęcia, bo na razie większość rzeczy jest schowana w piwnicy:)
A tak a propos zdjęć, to niech mi któraś z Was wytłumaczy, jak się wstawia kilka zdjęć na raz. Bo ja wstawiam po jednym, a potem edytuję, żeby wstawić kolejne. Nie umiem wstawić paru na raz! Jeśli wiecie, to proszę pomóżcie:)
Rewelka- te ubranka są rewelacyjne!!! Dresik cudo!
Lyanka, ja Ci mogę polecić firmę z mojego osiedla. Panie szyją naprawdę dobrej jakości komplety. Ja za pościel z ochraniaczem zapłaciłam 40 zł, a za rożek 18 zł. Tylko, że ja zamawiałam na miejscu u nich w hurtowni, a widzę, że przez internet to wychodzi drożej. Ale pytałaś, to polecam:) almababy.otwarte24.pl/Informacje
A w ogóle, to ja patrzę na te Wasze maleńkie brzuszki i jestem w szoku. Ja to przy Was mam brzuchol a jestem w 29 tc. Chyba się mała obraziła na lekarza ze szpitala, bo powiedział mi, że dziecko jest małe, no i zaczęła rosnąć jak na drożdżach. (Mój ginekolog wyśmiał tamtego, bo wzrost dziecka jest w normie, więc nie martwię się tym zbytnio).
PS. Rozstępy? Pewnie mi wylezą na koniec. Choć ja codziennie używam balsamu z Ziaji od 4 miesiąca ciąży!
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jestem tegoroczną Kwietniówką i mam do sprzedania laktator elektryczny Lovi. Używany był przez tydzień, więc stan jest bardzo dobry.
Fajnie ściaga pokarm i pobudza laktacje. Nadaje się jeśli będziecie chciały wychodzić bez dzidziusia ale żeby w domku zjadł wasz pokarm.
Cena: 250zł + ewentualna przesyłka
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Magdalen no wlasnie sa dostępne tylko 2 kolory, ale akurat ja chciałam albo zielone albo niebieskie i cena no wlasnie... dla tej ceny przymknelam oko na krowe a po rozlozeniu wydaje się naprawdę stabilne i mam nadzieje ze będzie sluzyc
misiana witamy, witamy
meniado rozlozylam to lozeczko sama tylko za pierwszym razem trzeba dokładnie czytac instrukcje co dokładnie po czym. a potem już idzie myk myk tylko jedyny problem jaki napotkałam to zapakowanie wszystkich gadgetow spowrotem do torby tak, jak bylo, nie wiem jakie male raczki to pakowaly, ale miesci mi się tylko polowa dodatkow albo jeszcze rozpracuje temat, albo sprawie sobie dodatkowa mniejsza torbe na nie. Kurcze, a zawsze pakowanie wszystkich namiotow i spiworow szlo mi znakomicie!
MarzenaBZ ja tez tak wstawiam po jednym... jeszcze nie odkryłam tej magicznej funkcji wstawiania kilku roznych na raz
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Pogoda brzydka aż nic się nie chcę, mam dzisiaj szkołę rodzenia to może po drodze wstąpię do szperaczka wczoraj mieli nowa dostawę .
Któraś pytała o pościel ja polecam z firmy mamo tato mają fajny wybór tylko na ich stronie wychodzi taniej niż na allegro. www.poscieldladzieci.pl/ .
meniado no może nie przesadzajmy z tym samotnym przeżywaniem ciąży bo są telefony i można porozmawiać na Skype więc nie mam tutaj mowy o samotnej ciąży bo jeśli się chce to nawet na odległość można to przeżywać razem, wszystko zależy od człowieka i uwięzi jak jest między ludźmi bo niekiedy jest tak, że mimo iż pary są cały czas razem to nie potrafią tego razem przeżywać wspólnie, zresztą mój mąż odkąd jestem w ciąży był prawie cały czas bo miał zastoje w pracy a jak już wyjeżdżał to na max 2 tyg. także w moim przypadku i tak nie jest źle.
MarzenaBZ całkiem zgrabniutki brzuszek
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Lożeczko turystyczne fajne tez musze takie zakupic.
Magdalen czyli plecasz kosmetyki z ziaji???
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Na dobry dzień mam dla Was fajny filmik
Niesamowite i wzruszające ...
A czy któraś patrzyła na ten termometr co ostatnio wstawiałam?
Pomimo deszczu życzę Wam dobrego humoru Ja dziś stawiam na błogie lenistwo hehe
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
ggabi super filmik a podklad muzyczny normalnie wyciskacz łez:)
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
Cania a tam gadasz . Krówka jest suuuper heh nie czepiaj sie
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak na marginesie nam też bardzo podobało sie imię Nina, ale bedziemy mieli synka i wybralismy imię Igor
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
Noo Nina to moj wybral mial takie upatrzone dla corki i koniec ale sie przekonałam wkoncu do Ninuchy:D i sie smieje, ze to bd Ninosława :D No a popatrz gdyby sie nam trafił synus to miałam upatrzone miedzy innymi Igorka:D
Ta pogoda mnie juz osłabia, wyszlo sloneczko rozpogodzilo sie juz sie szykowalam na spacer wyszlam na balkon a tu pada ... eh
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Za krem do pielegnacji zapłaciłam od 1 dnia zycia 4,25zł
płyn do kapieli dla dzieci i niemowlat natluszczajacy od 1 dnia zycia 11,35złzko do ciała dla dzieci i niemowlat po 1 miesiacu 10,49 zł
kremowy olejek myjacy dla dzieci na ciemieniuchę hypoalergiczny powyzej 1 miesiaca zycia 6,75zł