- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
A u mnie padalo od rana,za to teraz pieknie swieci slonko. Wyszlam na spacer z mezem i teraz do kolacji siadamy,ale nie moge jesc przez te zgage. To masakra jakas!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kinngga87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32
Udało kupić mi się we wtorek pampersy w lidu jedną ostatnio paczkę rozmiaru 2 i jedną rozmiaru 3, jeszcze zastanawiam się czy kupić new born.
Byłam dziś w rossmannie i kupiłam w promocji płyn do prania bobini baby, chyba 7 zł zamiast 10, w internecie ma dobre opinie i jeszcze proszek lovela też był w promocji.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Mam dziś takiego doła że szok. Ryczę do poduszki bez sensu. Nie potrafię nad sobą zapanować. Dziś niby wraca mój M ale czuję, że i to nie poprawi mi humoru...
ehhh te hormony.....
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Rewelka, dobrze ze już goście sobie pojechali. W końcu będziesz mogla odpocząć

Agni fajny komplecik

ja jestem uziemiona w domu przez to chorowanie, za to moja mama buszuje po szmateksach i to dzisiejszy lup:
najbardziej rozbroil mnie tekst przy tych śpioszkach (rozmiar 50)

i jeszcze sliczna sukieneczka w motylki, ach... jak mi szkoda ze mala tak krotko w tym wszystkim pochodzi... nawet nie zday tego zniszczyć. no nic, zostanie dla następnej niuni albo może siostra w międzyczasie wezmie się do dziela i dostanie w spadku

kinngga87 ja mam jedna paczke pieluszek dla noworodka z Dady, ale to jest taka mala paczka 28 sztuk. Mysle ze więcej nie ma sensu, bo kolejne pampersy które mam sa od 3 do chyba 7 czy 9 kilo

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Cania te sukienusie sa slodkie, dobrze, ze rodzimy jak bedzie cieplo to moze male ponosza, choc ja to bardziej spodniowa jestem i pewnie moja cora tez bedzie

co do pieluch ja mam 1 paczke "jedynek" pampersow tych bialych...premium care? i trzy paczki "dwójek" tez tych premium care, a ostatnio dostalam paczke bella happy "jedynek" wiec mysle, ze to wystarczy. jedynki nawet nie tyle roznia sie wielkoscia, ale na pewno sa "szczuplejsze". nawet taki klopsik 4 kg wejdzie w nie

kinga a lovela do białych też może była? ja mam jeden zel do bialych jelpa i kilka próbek, zastanawiam sie czy loveli nie dokupic w promocji jak bedzie, niech lezy. mam jeszcze pol jelpa do kolorow i dwie lovele do kolorow, takze zapas jest

wzielam sie za pakowanie torby do szpitala, pewnie to na raty bede robila

a ja dzis kupiłam materac do łóżeczka, klin i pokrowiec na materac, kolejna rzecz z głowy

i pani w piekarni powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam mały brzuszek

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

moja mala dziś caly dzień rozrabia

- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dobranoc!

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ok, znikam już, pora najwyzsza

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Chyba jestem druga

Ja od 6 na nogach...już po śniadanku, bo synuś się domagał, trochę ogarnęłam mieszkanie i wstawiłam pralkę. Teraz buszuję na swojej ulubionej stronie kucharskiej i szukam pomysłu na obiad, bo dzisiaj mąż wraca z delegacji, więc muszę go też trochę porozpieszczać

Ja wczoraj odebrałam wyniki badań. Żelazo po nowych tabletkach poprawiło mi się o 0,2....zawsze to coś. Ale chyba w moczu mam jakieś bakterie

Pozdrawiam wszystkie ciężaruweczki cieplutko na udany i spokojny dzionek

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Mnie obudził mąż, bo wrócił z nocki i już nie mogę zasnąć. Poza tym już mnie tak ssało! A tu problem bo Euthyrox muszę pół godz przed śniadaniem zażyć!
Lyanka nie martw się za bardzo bakteriami w moczu! Ja jak leżałam w szpitalu przez ten zator w nerce, miałam bardzo liczne bakterie. Po wyjściu ze szpitala i po antybiotyku, powtórzyłam badania i też miałam liczne. Więc się przejęłam, a mój ginekolog stwierdził, że bakterie w moczu zawsze są i to po zawartości białka się stwierdza czy coś jest nie tak.
A ja wczoraj umierałam przez zgagę! No masakra była! W dodatku mnie nie piecze, nie pali tylko cholernie boli...i kłuje aż w łopatkach! no i jeszcze odbija się niemiłosiernie i wtedy czuję ogień!
Macie jakieś własne sposoby na zgagę? Piłam wieczorem mleko ale nie pomagało!
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

MarzenaBZ wlasnie miałam pisać ze dobrze tym dziewczynom które mogą zagladac do lodówki jak je ssie!

A na zgage podobno migdaly dzialaja. Ja nie miałam okazji ich stosować, bo jakos kiedy potrzebuje to nigdy ich w domu nie mam! ale to był jedyny sposób, który dzialal na moja mame

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

MarzenaBZ wlasnie miałam pisać ze dobrze tym dziewczynom które mogą zagladac do lodówki jak je ssie!

A na zgage podobno migdaly dzialaja. Ja nie miałam okazji ich stosować, bo jakos kiedy potrzebuje to nigdy ich w domu nie mam! ale to był jedyny sposób, który dzialal na moja mame

wyskoczyl mi dziwny komunikat ze administrator wlaczyl ochrone przed nadmierna iloscia postow i ze mam odczekać chwile... w sensie ze co, za dużo piszemy? chyba po to wlasnie jest forum... najpierw mi wykrzaczylo blad przy dodawaniu posta, a teraz widze ze jednak dodalo i stad komunikat. Wunderbar. Co za dziadostwo. a skasować posta się oczywiście nie da