- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
A u mnie padalo od rana,za to teraz pieknie swieci slonko. Wyszlam na spacer z mezem i teraz do kolacji siadamy,ale nie moge jesc przez te zgage. To masakra jakas!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kinngga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Udało kupić mi się we wtorek pampersy w lidu jedną ostatnio paczkę rozmiaru 2 i jedną rozmiaru 3, jeszcze zastanawiam się czy kupić new born.
Byłam dziś w rossmannie i kupiłam w promocji płyn do prania bobini baby, chyba 7 zł zamiast 10, w internecie ma dobre opinie i jeszcze proszek lovela też był w promocji.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Mam dziś takiego doła że szok. Ryczę do poduszki bez sensu. Nie potrafię nad sobą zapanować. Dziś niby wraca mój M ale czuję, że i to nie poprawi mi humoru...
ehhh te hormony.....
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Rewelka, dobrze ze już goście sobie pojechali. W końcu będziesz mogla odpocząć
Agni fajny komplecik raz weszłam do mothercare w jakiejś galerii, ale widzac ceny szybciej stamtąd wyszłam, niż weszłam
ja jestem uziemiona w domu przez to chorowanie, za to moja mama buszuje po szmateksach i to dzisiejszy lup:
najbardziej rozbroil mnie tekst przy tych śpioszkach (rozmiar 50)
i jeszcze sliczna sukieneczka w motylki, ach... jak mi szkoda ze mala tak krotko w tym wszystkim pochodzi... nawet nie zday tego zniszczyć. no nic, zostanie dla następnej niuni albo może siostra w międzyczasie wezmie się do dziela i dostanie w spadku
kinngga87 ja mam jedna paczke pieluszek dla noworodka z Dady, ale to jest taka mala paczka 28 sztuk. Mysle ze więcej nie ma sensu, bo kolejne pampersy które mam sa od 3 do chyba 7 czy 9 kilo już nie pamiętam do ilu.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Cania te sukienusie sa slodkie, dobrze, ze rodzimy jak bedzie cieplo to moze male ponosza, choc ja to bardziej spodniowa jestem i pewnie moja cora tez bedzie
co do pieluch ja mam 1 paczke "jedynek" pampersow tych bialych...premium care? i trzy paczki "dwójek" tez tych premium care, a ostatnio dostalam paczke bella happy "jedynek" wiec mysle, ze to wystarczy. jedynki nawet nie tyle roznia sie wielkoscia, ale na pewno sa "szczuplejsze". nawet taki klopsik 4 kg wejdzie w nie
kinga a lovela do białych też może była? ja mam jeden zel do bialych jelpa i kilka próbek, zastanawiam sie czy loveli nie dokupic w promocji jak bedzie, niech lezy. mam jeszcze pol jelpa do kolorow i dwie lovele do kolorow, takze zapas jest
wzielam sie za pakowanie torby do szpitala, pewnie to na raty bede robila spakowalam 10 wkladek laktacyjnych, najwyzej maz mi dowiezie, nie bede wszystkiego w kartonach wozila jedynie wielkie podpachy wsadzilam 2 opakowania, nie zaszkodzi mam nadzieje, ze do niedzieli sie spakuje, bo u mnie zawsze pakowanie trwa kilka dni
a ja dzis kupiłam materac do łóżeczka, klin i pokrowiec na materac, kolejna rzecz z głowy
i pani w piekarni powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i mam mały brzuszek
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja mala dziś caly dzień rozrabia wypycha nozki i nawet mi się udało nagrac filmik telefonem
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobranoc!
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ok, znikam już, pora najwyzsza dobranoc, Dziewczyny! zycze przespanej nocy
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Chyba jestem druga
Ja od 6 na nogach...już po śniadanku, bo synuś się domagał, trochę ogarnęłam mieszkanie i wstawiłam pralkę. Teraz buszuję na swojej ulubionej stronie kucharskiej i szukam pomysłu na obiad, bo dzisiaj mąż wraca z delegacji, więc muszę go też trochę porozpieszczać
Ja wczoraj odebrałam wyniki badań. Żelazo po nowych tabletkach poprawiło mi się o 0,2....zawsze to coś. Ale chyba w moczu mam jakieś bakterie I niby biorę po jednej tabletce codziennie żurawit, a i tak nie pomogło No nic, w poniedziałek będę u swego gina, to zobaczę co mi powie. Nic dziwnego, że tak latam na siku.....ech
Pozdrawiam wszystkie ciężaruweczki cieplutko na udany i spokojny dzionek
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Mnie obudził mąż, bo wrócił z nocki i już nie mogę zasnąć. Poza tym już mnie tak ssało! A tu problem bo Euthyrox muszę pół godz przed śniadaniem zażyć!
Lyanka nie martw się za bardzo bakteriami w moczu! Ja jak leżałam w szpitalu przez ten zator w nerce, miałam bardzo liczne bakterie. Po wyjściu ze szpitala i po antybiotyku, powtórzyłam badania i też miałam liczne. Więc się przejęłam, a mój ginekolog stwierdził, że bakterie w moczu zawsze są i to po zawartości białka się stwierdza czy coś jest nie tak.
A ja wczoraj umierałam przez zgagę! No masakra była! W dodatku mnie nie piecze, nie pali tylko cholernie boli...i kłuje aż w łopatkach! no i jeszcze odbija się niemiłosiernie i wtedy czuję ogień!
Macie jakieś własne sposoby na zgagę? Piłam wieczorem mleko ale nie pomagało!
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MarzenaBZ wlasnie miałam pisać ze dobrze tym dziewczynom które mogą zagladac do lodówki jak je ssie! bo ja tez musze czekac o Euthyroxie czasami robie tak, ze jeśli wstane o 5 na siku to wtedy wezme tabletke i ide spac dalej wtedy jak wstaje nie mam problemu ale najczęściej tak dobrze nie ma i jednak trzeba trochę odczekać.
A na zgage podobno migdaly dzialaja. Ja nie miałam okazji ich stosować, bo jakos kiedy potrzebuje to nigdy ich w domu nie mam! ale to był jedyny sposób, który dzialal na moja mame
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MarzenaBZ wlasnie miałam pisać ze dobrze tym dziewczynom które mogą zagladac do lodówki jak je ssie! bo ja tez musze czekac po Euthyroxie czasami robie tak, ze jeśli wstane o 5 na siku to wtedy wezme tabletke i ide spac dalej wtedy jak wstaje nie mam problemu ale najczęściej tak dobrze nie ma i jednak trzeba trochę odczekać.
A na zgage podobno migdaly dzialaja. Ja nie miałam okazji ich stosować, bo jakos kiedy potrzebuje to nigdy ich w domu nie mam! ale to był jedyny sposób, który dzialal na moja mame
wyskoczyl mi dziwny komunikat ze administrator wlaczyl ochrone przed nadmierna iloscia postow i ze mam odczekać chwile... w sensie ze co, za dużo piszemy? chyba po to wlasnie jest forum... najpierw mi wykrzaczylo blad przy dodawaniu posta, a teraz widze ze jednak dodalo i stad komunikat. Wunderbar. Co za dziadostwo. a skasować posta się oczywiście nie da przemyślane jak nic