- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
dzisiaj cały dzien jestem w domku,ale brak czasu na cokolwiek.
wreszcie ogarnełam mieszkanie-zostalo mi tylko umyć podłogi. coraz cięzej mi się już sprząta. nie ma na to sił. I Olkowi też za bardzo się nie podoba jak sie schylam.
Brzuch mi się powieksza w szybkim tempie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
dzisiaj cały dzien jestem w domku,ale brak czasu na cokolwiek.
wreszcie ogarnełam mieszkanie-zostalo mi tylko umyć podłogi. coraz cięzej mi się już sprząta. nie ma na to sił. I Olkowi też za bardzo się nie podoba jak sie schylam.
Brzuch mi się powieksza w szybkim tempie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
ja nie oglądam tych wszystkich Porodowek, bo bym się pewnie zaryczała nie chce tez ogladac jakiś dziwnych akcji i się denerwować, wiadomo ze w takich programach musi się caly czas cos dziac, bo by były za nudne Wole nie ogladac o jakiś komplikacjach, bo się będę stresować
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
Dziewczyny piękne brzuszki Ja chciałam wrzucić zdjęcie swojego, ale coś kabel od telefonu chyba się popsuł bo nie łączy się z laptopem...
ggabii z tymi koszulami to jest naprawde różnie. Ja co prawda nie kupowałam na allegro, tylko na bazarku u mnie w mieście. Mam trzy koszule. Dwie w rozmiarze XL i jedną M. Gdybym nie miała możliwości przymierzenia to pewnie wszystkie kupiłabym w rozmiarze XL ale ta jedna jakaś taka wielka jest, że w XL to się topiłam.
Dzisiaj na bazarku zakupiłam też dwa biustonosze do karmienia. Jeden taki najzwyklejszy, gładki za 12 zł a drugi już taki usztywniany i bardzo ładnie wykonany za 35 zł. Kupiłam o rozmiar większy niż mam. Mi praktycznie piersi odkąd zaszłam w ciąże praktycznie się nie powiększyły nosiłam miseczke B i nadal taką kupuję, tylko przez rosnący brzuch kupuję z większym obwodem pod biustem. Te do karmienia kupiłam z miseczką C, sprzedawczyni mówiła, że piersi na pewno się powiększą po porodzie i będą dużo cięższe od pokarmu.
Dziewczyny, ja to ostatnio mam takiego lenia. Nic mi się nie chce robić i całymi dniami bym spała... Jakaś taka zamulona chodzę...
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Dziękuję Wam za miłe słowa, teraz mojego czeka długi powrót do zdrowia i sprawności, ale codziennie mówi, że czuje się lepiej, także staram się już tak nie denerwować. Humor mu dopisuje, także jest ok!
Byłam dzisiaj u mojej gin. Nasz synuś to mały grubasek. Ma 1771 gram, więc z 30 tygodnia przeskoczyliśmy do 32 i teraz orientacyjnie mam termin na 1 lipca. Także może nawet będziemy już w trójeczkę w czerwcu
Mały jest zdrowy, silny i śliczny! Mam ujęcie jego twarzyczki z 4D. I tym razem nawet się tak nie zasłaniał
Mamy dużo odpoczywać i leżeć. No i mała dieta Ale i tak jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Pozdrawiam Was serdecznie!
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cos mnie chyba bierze, bo zaczelo mnie gardlo bolec na wieczor. Musze się jakos od razu ratować. no nic, najważniejsze ze jutro USG i zobaczymy, co tam u naszej Julki slychac
Dobranoc, Dziewczyny!
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
dzien dobry
ja tez wczoraj zrobilam foto ciuszkow lumpkowych i brzucha, wrzucam Wam i lece sie szykowac, bo dzis brat ma 2 matury wiec umowilam sie z nim, zeby mu umilic przerwe pomiedzy egzaminami i cos zjesc pojdziemy
wczoraj na szkole rodzenia bylo o karmieniu piersia, dostalismy z mezem takiej glupawki ogladaja te wszystkie cycki, ze normalnie płakałam ze smiechu, a jak jeszcze spojrzalam na niego smiejacego sie az sie z nas polozna smiala tez
aaa jeszcze co do skurczy porodowych to mam gazetke reklamowa z tesco i tam akurat jest artykul o tym, moze sie zbiore i Wam to przepisze jak rozpoznac itp
wczoraj nie poszlam po magnez, ale dzis pojde bo Agi vs. Skurcze wczoraj byloa 0:3...łydka lewa, łydka prawa i bark
ok, wrzucam fotki i lece, miłego dnia laski!
ps. dziewczyny, czy Wy zastanawialyscie sie nad pobraniem krwi pepowinowej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety gardlo samo przejść nie chce i dziś się zaszywam w domu z lekami, które mi zostały jeszcze z chorowania w lutym. zrobiłam kanapki dl meza do pracy i wzial sobie auto, rezygnuje dziś ze wszystkich planow (oprócz oczywiście wieczornego USG), cos porobię w domu + pooglądam Przyjaciol (dostałam od koleżanki wszystkie sezony ). aaale się przyczepilo!
Agni piękny brzusek i piękne ciuszki chyba Ci ukradnę te spodnie z rozowymi kwiatkami na bokach, sa cudne
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja wczoraj z mezem usiadlam w koncu i kupilismy malemu pare rzeczy boze jaka to frajda lubie robic zakupy ale szczerze mowiac zakupy dla malego ciesza jeszcze bardziej
Zaczelismy tez kompletowac dla mnie rzeczy do torby bo chcialabym miec to juz zrobione do konca maja
Dzisiaj prania ciuszkow ciag dalszy gdyby nie to ze musze to zrobic to szczerze mowiac lezalabym na kanapie i nic nie robila ....jakos tak dzisiaj sie czuje ze nie mam sily...
Milego dnia dziewczyny
Ps. Dziewczyny sliczne te wasze brzuszki agni ciuszki tez slodkie
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Agni wspaniały brzuszek i ciuszki
Cania spróbuj przepłukiwać gardło wodą z solą. Mi zawsze to pomaga z bólem gardła dość często się w ciąży muszę borykać.
Muszę niedługo też udokumentować mój brzuszek bo już dawno tego nie robiłam przez remont a czuję, że chyba się gdzieniegdzie coś powiększyło
Miałam dziś sen o porodzie. Ale się namęczyłam... A maluszek jak już wyszedł to jak położna mi go pokazała to wykrzyczał "mama..." Moje kochane maleństwo
Pogoda śliczna więc trzeba jakoś ją wykorzystać dziewczyny udanego dnia!!
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
I znowu u mnie ziąb za oknem...eh...
Magdalen, mi też się na telefonie zawiesza forum, z resztą na komputerze też...
Babeczki, ale macie śliczne brzuszki! Ja w 30 tygodniu też sobie planuję zrobić kolejne zdjęcie!
Wczoraj miałam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Powiem Wam, że trochę sztywno było, ale nie najgorzej. Myślę, że grupa się rozkręci.
Czy pisałam Wam, że leżąc w szpitalu stwierdziłam, że mając 27 lat i będąc w 1 ciąży, to jestem już dinozaurem - średnia wieku tam była 18 A jak były jakieś 30stki, to w 2 lub 3 ciąży!
Wczoraj za to chyba byłam jedną z młodszych - i wszystkie byłyśmy w pierwszej ciąży:)
A tak w ogóle położna zapytała podchwytliwie, jak myślimy "czy lepiej urodzić w 7 czy w 8 miesiącu" i parę osób powiedziało, że w 7. Nic dziwnego, wiele razy od mamy, czy innych osób o tym słyszałam. A przecież każdy dzień dla naszych maleństw jest bardzo ważny i im później tym lepiej!
Też u Was powtarzają takie MITY????
Kurcze, czekam aż mi teściowie kupią łóżeczko i będę już urządzać kącik małej! Już bym chciała!
Nic, jem śniadanie! Buziaki:)