BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 6 miesiąc temu #891973 przez agnieszka89
Wogole powiem wam dziewczyny, że jestem troszke zaskoczona bo myslałam że od czerwca zaczna sie dzieciaki na forum sypać :) a tu po za Marcelkiem z marca i Wiktori Kingi cisza jest :)
u nas w czwartek na zajeciach ze szkoly rodzenia własnie położna mowiła że maja duzo po terminie kobitek,

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #891982 przez Ewa1001
Wiolcia, ja mam tak samo... Narzekam na swoją wagę a za chwilę zajadam lody... haha
Właśnie zjadłam całą górę lodów i dalej czuję ochotę na coś słodkiego...

10 lata 6 miesiąc temu #891983 przez Ewa1001
Coś forum szwankuje,,, nie pojawiają się posty.
Ali cudne ciuszki. Ja już nic nie kupuję bo mam pełne szuflady. Mam nadzieję, że wszystko zdążę małemu założyć :)
Podziękowania: Ali

10 lata 6 miesiąc temu #891984 przez michaskowa
Hej, długooo się nie odzywałam :) w sumie ostatnio w listiopadzie tak jak się zalogowałam..pewnie większość z Was mnie nie pamięta ;) ale może uda mi się jakoś na nowo wkręcić w Wasz rytm pisania ;) jeśli oczywiście mi pozwolicie ;) Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki :*

10 lata 6 miesiąc temu #891985 przez Ali
Dzięki dziewczyny:) taka jestem podekscytowana tymi ciuszkami :) nic tylko bym oglądała :silly: ale szczerze to wiem, że trochę przesadzam, za dużo mam już ciuchów a jeszcze dokupuję, ale nie mogłam się oprzeć :evil: Mój G. będzie zadowolony z naszego małego marynarza, bo nie wiem czy Wam mówiłam on jest kapitanem jachtu także będzie sie na pewno bardzo cieszył z małego klonika :D B)
Wiolcia hehe też właśnie nie mogę się doczekać jak mu te butki ubiorę :woohoo:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #891990 przez wiolcia1004
Ali to maz bedzie dumny ze swojego klona:):)
Michaskowa zapraszamy do rozmow:)
Agnieszka poczekaj jak sie sypna to jeden po drugim hehehe narazie zadna nie jest" przeterminowana" wiec dalej czekamy :woohoo:
Podziękowania: michaskowa, Ali

10 lata 6 miesiąc temu #891991 przez Agnilla
Rewelka, moja mama miala zespol ciesni z powodu pracy a kumpela wlasnie w ciazy, uwierz ze gdybysmy to mialy to bysmy sie dopiero posrały z bolu. te nasze bole dloni to ewentualnie zaczątek tego, ale zanim sie rozwinie zdazymy urodzic ;) kumpela sie zmagała z tym pol ciazy, strasznie cierpiala, moja mama tez
Misiaian trzymaj sie tam, czas szybko zleci i bedziesz w domu, masz trening przed kilkudniowym pobytem szpitalnym po porodzie ;)
Rewelka jaka masz papuge? :) ja tez jestem papuzia mama ;) chociaz odkad mieszkan na swoim to tylko moje nimfy odwiedzam, jak jestem u rodzicow :)
a storczyki mi kwitly 2 lata teraz jest...dupa :/ lepiej zebym ja foty nie wrzucała :P
cholera, coraz gorzej ze mna, a jeszcze i ja dodam, ze mnie maz wkurzyl :P bo mnie pospiesza od siostry, bo szybko szybko do domu a potem mi mowi, ze idzie na 20 na kosza...i kuwa znowu samam w domu zostane, az mi sie wyc chce. on mysli, ze siedzenie w domu i nic nierobienie jest taaaaakie fajne :angry:
o kurczaki, moze i ja sie do H&M wybiore ale czad :)

10 lata 6 miesiąc temu #891992 przez wiolcia1004
Michaskowa moze napisz cos o sobie to bedziemy wiecej wiedzialy , zcekasz na corcie czy na synka??

10 lata 6 miesiąc temu #891993 przez michaskowa
Dzięki dzięki :) może na początek wspomne coś o sobie ;) za tydz cc czekamy na Kubusia :D jak widać po suwaczkach mam już jednego Lobuziaka Michaśka :D mam też męża :) od półtora roku mieszkamy w DE :) we czwartek wylądowałam w szpitalu z regularnymi skurczami ale mój doktorej stwierdził że najlepiej by było jak by mały jeszcze posiedział w brzuszku no i wyciszyli mi skurcze i na drugi dzień rano już w domku byłam : D

10 lata 6 miesiąc temu #891994 przez Cania
Agnieszka nawet nie strasz, ze po terminie dużo... ja tam wole wcześniej niż później, bo już troszkę mam dość :D i bardzo bym chciała jednak nie przenosić :D :)

a co do słodyczy to ja staram się ograniczać i mam wyrzuty sumienia jak zjem cos słodkiego heh... ale nie mogę się powstrzymać od owocow, choć one tez zawierają duuuzo cukru i gin mnie przed nimi przestrzegala, żeby jest dużo warzyw a owocow tylko troszkę :)

michaskowa od listopada to faktycznie trochę czasu minelo :) masz dużo do nadrobienia w kwestii pisania, wiec pisz dużo :D :) na pewno się wkrecisz :)

Ali ja bym musiala kupic jakiegoś małego elektryka albo małego projektanta :P :) takich nie robia :P :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #891995 przez marzena25

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Laski wstawiam zdjęcie wózka ale bez spacerówki bo mężowi nie chciało się znosić bo zapakował i zaniósł na strych

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #891996 przez michaskowa
Bede się starała :D o ile moje starsze dziecko mi na to pozwoli :D

10 lata 6 miesiąc temu #891997 przez wiolcia1004
Agni rozumiem cie nienawidze siedziec sama tzn bez meza a ze budujemy dom to go ciagle nie ma ciagle cos tam robi, ja wiem ze to dla nas i wogole ale moje hormony tego nie rozumieja. To jest juz osatni czas kiedy jestemy sami, ta chwila juz sie nie powtorzy wiec chcialabym jak najwiecej z nim czasu spedzac pozniej cala milosc przelejemy na corke:)

10 lata 6 miesiąc temu #891998 przez wiolcia1004
Tez bym chciala wczesniej urodzic dlatego jak skoncze 37 tydzien to zastosuje wszystkie zalecenia jakie sa do przyspieszenia porodu oprocz srodkow farmakologicznych hehehe:) Ale jakies mam takie przeczucie ze bede tu ostatnia ktora urodzi:(

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #891999 przez Cania
Ewa fajny ten wozek :) wygląda bardz pro :)

Wiolcia ja się jeszcze wstrzymuje ze sposobami przysieszenia... ale od kolejnego tygodnia cos pomyślimy :D

moje maleństwo ma wlasnie czkawkę, ale podskakuje!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka