BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #891948 przez Ali
Jakie śliczne brzuszki :)
Dziewczyny moje łowy z H&M, zaczęły się promocje i akurat trafiłam w samo metkowanie :)
Załączam co kupiłam dla mojego małego marynarza :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #891949 przez Ali
i jeszcze jedna koszulka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #891951 przez ggabii
Lyanka masz rację :) Kupiłam jeszcze jedną taką zieloną. Też bardzo fajna. Ale połasiłam się również na sukienkę którą można też była w promocji, a moim błędem było nie otwarcie jej z folii i zobaczenie jak ona wygląda w rzeczywistości. Pomimo, że wzięłam S to okazało się że tak naprawdę to chyba 5XL. masakra... Dałam ją teściowej która jest taka zbita ale widzę że jej też nie nosi to widocznie ją komuś ofiarowała dalej....

Ali cudne ubranka :) Ja już nic nie kupuję bo mi półek braknie ;) Ale tego rampersika to zabieram heheheh :D
Podziękowania: Ali

10 lata 6 miesiąc temu #891952 przez rewelka1312
Lyanka wlansie ja tez slyszalam ze niektore kobiety jak mialy na poczatku mdlosci to moga je dopasc w ostatnim trymestrze, ja strasznie przechodzilam poczatek ciazy i osttanio w nocy obudzil mnie brzuch zoladka i bylo mi strasznie niedobrze:(
Storczyk super ladna odmiana, ja nawet nie wiem ile tych odmian jest a sama mam 4 storczyki i kazdy inny:)
Elmirka masz ksztalt taki jak ja taka pileczka kazdy mowi:)
Cania to faceta ze swieca szukalas???? moj tez zakupy nosi ale wiekszosc rzeczy robie sama a Twoj to Ci widze pomaga doslownie we wszytskim:)
Gabbi no to dobrze tesciowa mowi haha moja tesciowa do swojego syna powtarza jej złote powiedzenie-"chciałej Pania to rób na nią" tak jak mowi do swojego meża hahahahha tez jest artystka
Marzena25 pierwsyz raz slysze o tych papugach, polozna na poczatku pytala sie o zwierzeta mowilismy ze mamy papuge ale nic nie mowila, tyle ze mojej to nawet nie da sie dotknac i jej nie dotykam bo to dzikus a ma taki dziub wielki ze jakby mnie ugryzla to by mi obgryzla palca na pol haha ewentualnie jak dotknac to tylko w rekawicy a co do wieku to moja jescze z 15 lat powinna pozyc jak nie wiecej bo ma juz podobno cos około4-5 lat,
nie umiem wstawic nagrania ale jakbys Cania uslyszala co ona daje to faliste przy niej wymiekaja czasami az na nia krzycze albo kocem nakrywam bo na zlosc robi a najgorzej jak na skype z kims gadamy to przekrzykuje i boje sie ze jak mala zacznie plakac to ona bedzie zazdrosna małpa jedna iz acznie na zlosc krzyczec taka jest wredna:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 6 miesiąc temu #891954 przez rewelka1312
czekamy na zdjecie wózka marzena!!!:)
Ali masz koszulke z papjem zajebista hahaha
a tu mooj storczyk reszta rosnie na gorze dopiero wykwita i ja bambaryłka mała bo juz zaczelam puchnac poprostu jak patrze na swoje zdjecia sprzed ciazy to nie moge uwiezyc jak sie zmienilo cialo :) i nie mowie tu tylko o brzuszku tylko o calym ciele teraz widac jak napuchnieta jestem

Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #891955 przez Ali
Jakbym mogła to bym pół sklepu wyniosła hehe :lol:
Rewelka wszystkie tak wyglądamy, ale już niedługo wracamy do formy ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #891956 przez Lyanka
Ali cudne ubranka :laugh: rzeczywiście mały marynarz będzie ;)
Ale ja już też nic nie kupuję (przynajmniej mam takie postanowienie, ale okaże się jak wyjdzie).... Mam już sporo ubranek, a pewnie jeszcze trochę dostanę, bo mamy dużą rodzinę, więc też zastanawiam się gdzie ja to wszystko zmieszczę - bo już teraz zaczyna być ciasno :)

A ja dziewczyny dzisiaj zapytałam męża (z naciskiem na komunikat hihih) co dostanę za urodzenie synka :laugh:
A co....facetom trzeba mówić wprost niektóre rzeczy ;)
Niestety odpowiedzi nie usłyszałam, ale chyba mocno się zastanawia i myśli teraz :laugh:

Rewelka no niestety jesteśmy w takim "stanie", że ciężko wyglądać jak modelki hihih :laugh: Ale i tak wszystkie jesteśmy śliczne....a figurę odzyskamy po porodzie. Zepniemy się i całą naszą lipcówkową gromadką weźmiemy się za siebie, a co :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu #891958 przez wiolcia1004
Rewelka nestety nie mam sposobu na te rece chyba nam pozostalo sie troche z nimi pomeczyc:)
Dziewczyny sliczne brzuszki:)
Rewelka ja tez napuchnieta i czuje sie jak slon ale za niedlugo sie to skonczy:P

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #891960 przez marzena25
Lyanka hehe też się z moim kiedyś targowałam i coś mówił że się zastanowi albo pierścionek albo jakaś złota biżuteria, łańcuszek i kolczyki :) :) :)
Ali no ładnie się obkupiłaś, ja nie mam ani jednego rampersa ;) , myślałam nad nimi ale doszłam do wniosku że pewnie ich nie założę i nie kupiłam żadnego hmm w razie czego dokupię jeszcze :)

10 lata 6 miesiąc temu #891961 przez Cania
marzena25 ja prałam wszystko co się dalo, ale ja mam używany wozek. Nowego chyba bym nie prala. Sama nie wiem... Dziewczyny?

Ali prześliczne ubranka! chyba się wybiorę jutro jak wroce z poradni :) tylko musze gdzies meza zgubic, bo będzie krzyczał na mnie, ze znow cos kupuje :D :) a mamy naprawdę cala szafe ciuszków...

Rewelka nie wiem, jakos tak sam się znalazł :D a mieszkal dwie ulice dalej :P a Twoja tesciowa to widze przebiegla jest :D :) powiedzenie dobre :P a co do papugi to niezle koncerty musi dawac :) i faktycznie może być o mala zazdrosna, jak się będziecie nia zajmować kiedy będzie plakac. Moja psinka to raczej będzie zazdrosna ale o zabawki :D :)

Lyanka dobreee :D :) tez musze swojego zapytać :P :) a co, niech się postresuje i pomysli :P :D

to i ja może swoje storczyki wrzuce... :) zaraz cos obfotografuje :D

10 lata 6 miesiąc temu #891963 przez wiolcia1004
Ja mam nowy i nie piore bo po co i tak podloze kocykczy cos wiec mysle ze to nie potrzebne.

10 lata 6 miesiąc temu #891964 przez Cania
a to moje storczyki :) z jednego okna :) tez chce się pochwalić :D
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #891969 przez wiolcia1004
Cania sliczne storczyki tylko pozazdroscic ale popatrzec chociaz moge heehe

10 lata 6 miesiąc temu #891970 przez agnieszka89
Ale wy dziewczyny wygadane dzisiaj jestescie :) tyle juz naskrobalyscie że nie wiem kiedy nadrobie bo jakos weny nie mam.
Ja miałam dzisiaj sprzatac ale od samego rana goscie na zmiene wchodza i wychodza tak że 3 ona zdarzyłam tylko umyć ale zawsze cos

widziałam zdjecia waszych storczyków, piekne sa :) moje w zime ppadły wyschły zwiedzły i miałam je wyzucic ale nie wiem czy z lenistwa czy z sentymentu zwlekałam i w koncu czary mary i cudownie na wiosne odzyly :) teraz ciesza oko w koncu :)

Brzuszki macie mega dziewczyny, ja wczoraj znow narzekałam mezowi ze hipcio jestem ale dzisiaj od rana juz lody i cala babolade wsunełam :evil:

Ali ja to chyba w jakis cudowny sposob podwedze Ci te piekne ciuszki :)

10 lata 6 miesiąc temu #891971 przez wiolcia1004
Agnieszka ja tez narezkam na swoja wage i na swoj wyglad a chwile potem wcinam lody albo czekolade i takto z nami jest hehehe:)
Ali ciuszki swietne a te buciki obłedne juz nie moge sie doczekac jak malemu fote w tym zrobisz.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka