- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny moje łowy z H&M, zaczęły się promocje i akurat trafiłam w samo metkowanie
Załączam co kupiłam dla mojego małego marynarza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Ali cudne ubranka Ja już nic nie kupuję bo mi półek braknie Ale tego rampersika to zabieram heheheh
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Storczyk super ladna odmiana, ja nawet nie wiem ile tych odmian jest a sama mam 4 storczyki i kazdy inny:)
Elmirka masz ksztalt taki jak ja taka pileczka kazdy mowi:)
Cania to faceta ze swieca szukalas???? moj tez zakupy nosi ale wiekszosc rzeczy robie sama a Twoj to Ci widze pomaga doslownie we wszytskim:)
Gabbi no to dobrze tesciowa mowi haha moja tesciowa do swojego syna powtarza jej złote powiedzenie-"chciałej Pania to rób na nią" tak jak mowi do swojego meża hahahahha tez jest artystka
Marzena25 pierwsyz raz slysze o tych papugach, polozna na poczatku pytala sie o zwierzeta mowilismy ze mamy papuge ale nic nie mowila, tyle ze mojej to nawet nie da sie dotknac i jej nie dotykam bo to dzikus a ma taki dziub wielki ze jakby mnie ugryzla to by mi obgryzla palca na pol haha ewentualnie jak dotknac to tylko w rekawicy a co do wieku to moja jescze z 15 lat powinna pozyc jak nie wiecej bo ma juz podobno cos około4-5 lat,
nie umiem wstawic nagrania ale jakbys Cania uslyszala co ona daje to faliste przy niej wymiekaja czasami az na nia krzycze albo kocem nakrywam bo na zlosc robi a najgorzej jak na skype z kims gadamy to przekrzykuje i boje sie ze jak mala zacznie plakac to ona bedzie zazdrosna małpa jedna iz acznie na zlosc krzyczec taka jest wredna:)
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Ali masz koszulke z papjem zajebista hahaha
a tu mooj storczyk reszta rosnie na gorze dopiero wykwita i ja bambaryłka mała bo juz zaczelam puchnac poprostu jak patrze na swoje zdjecia sprzed ciazy to nie moge uwiezyc jak sie zmienilo cialo i nie mowie tu tylko o brzuszku tylko o calym ciele teraz widac jak napuchnieta jestem
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rewelka wszystkie tak wyglądamy, ale już niedługo wracamy do formy
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale ja już też nic nie kupuję (przynajmniej mam takie postanowienie, ale okaże się jak wyjdzie).... Mam już sporo ubranek, a pewnie jeszcze trochę dostanę, bo mamy dużą rodzinę, więc też zastanawiam się gdzie ja to wszystko zmieszczę - bo już teraz zaczyna być ciasno
A ja dziewczyny dzisiaj zapytałam męża (z naciskiem na komunikat hihih) co dostanę za urodzenie synka
A co....facetom trzeba mówić wprost niektóre rzeczy
Niestety odpowiedzi nie usłyszałam, ale chyba mocno się zastanawia i myśli teraz
Rewelka no niestety jesteśmy w takim "stanie", że ciężko wyglądać jak modelki hihih Ale i tak wszystkie jesteśmy śliczne....a figurę odzyskamy po porodzie. Zepniemy się i całą naszą lipcówkową gromadką weźmiemy się za siebie, a co
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Dziewczyny sliczne brzuszki:)
Rewelka ja tez napuchnieta i czuje sie jak slon ale za niedlugo sie to skonczy:P
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Ali no ładnie się obkupiłaś, ja nie mam ani jednego rampersa , myślałam nad nimi ale doszłam do wniosku że pewnie ich nie założę i nie kupiłam żadnego hmm w razie czego dokupię jeszcze
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Ali prześliczne ubranka! chyba się wybiorę jutro jak wroce z poradni tylko musze gdzies meza zgubic, bo będzie krzyczał na mnie, ze znow cos kupuje a mamy naprawdę cala szafe ciuszków...
Rewelka nie wiem, jakos tak sam się znalazł a mieszkal dwie ulice dalej a Twoja tesciowa to widze przebiegla jest powiedzenie dobre a co do papugi to niezle koncerty musi dawac i faktycznie może być o mala zazdrosna, jak się będziecie nia zajmować kiedy będzie plakac. Moja psinka to raczej będzie zazdrosna ale o zabawki
Lyanka dobreee tez musze swojego zapytać a co, niech się postresuje i pomysli
to i ja może swoje storczyki wrzuce... zaraz cos obfotografuje
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja miałam dzisiaj sprzatac ale od samego rana goscie na zmiene wchodza i wychodza tak że 3 ona zdarzyłam tylko umyć ale zawsze cos
widziałam zdjecia waszych storczyków, piekne sa moje w zime ppadły wyschły zwiedzły i miałam je wyzucic ale nie wiem czy z lenistwa czy z sentymentu zwlekałam i w koncu czary mary i cudownie na wiosne odzyly teraz ciesza oko w koncu
Brzuszki macie mega dziewczyny, ja wczoraj znow narzekałam mezowi ze hipcio jestem ale dzisiaj od rana juz lody i cala babolade wsunełam
Ali ja to chyba w jakis cudowny sposob podwedze Ci te piekne ciuszki
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
Ali ciuszki swietne a te buciki obłedne juz nie moge sie doczekac jak malemu fote w tym zrobisz.