- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Moja tez sie teraz juz coraz mniej rusza, bedziemy matkami to teraz sie denerwujemy i to smao bedzie przez koejne lata, teraz czy wsyztsko wporzadku czy nic sie zlego nie dzieje, urodza sie male skarby to bedziemy patrzec czy spi czy oddycha i tak bedzie z roku na rok, pozniej zaczna sie wycieczki wypady z domu a matka jak to matka cala noc nie spi czeka na dziecko, pamietam moja mama zawsze na nie czekala i czeka do tej pory jak u niej jestesmy:)
Mi tez dzisiaj doskwieraja plecy a jescze nie zdazylam sie nigdzie nachodzic dopiero zjadlam sniadanie obiad mam naszczescie gotowy z wczoraj tylko przygotowac , ladna pogoda sie robi to wstawie pranie i moze sie przejde do sklepu jak dam rade:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Elmirka... ja mam juz troche wiecej bo 125! takze to jest pokazny brzuchol ale ja nigdy szczupla nie bylam wiec gdzie by mi sie to mialo schowac
malgorzatawalak mi teraz tez tak puchna na non stopie... to chyba juz tak bedzie do konca. Bo ani upalu ani sie nie ochodze, a tu banie piekne. Dzis juz tez zaczynaja, ale poki co lekko. Gin mi mowila ze pod koniec moze sie tak zdarzyc, ze bedzie sie wiecej puchnac.
ja tez dzis rano liczylam, bo chcialam mezowi przekazac ile nas juz rozpakowanych i tez sie 8 doliczylam wiec rachunki nie klamia!
meniado to masz zalatwien faktycznie! trzymam kciuki zeby poszlo CI sprawnie i nie bylo kolejek
Martyska ale czujesz malenstwo tak troche, ze jest leniwe? czy nie czujesz w ogole? Bo jesli to drugie to w te pedy do szpitala, a jesli czujesz ze sie gdzies tam przeciagnie, to juz zawsze inaczej. Oczywiscie jesli nadal bedziesz zaniepokojona to pewnie warto sie do szpitala przejechac, zrobia KTG, zawsze to Cie uspokoi.
Lyanka niestety to tak nie dziala ze po jednym razie malenstwo sie pospieszy zalezy jakie uparte moja sie zaparla rekami i nogami ale teraz niech sie zapiera jeszcze 2 dni
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Pochwaliłam się stopami i już puchną no ale cóż zrobić
ja mierze i mam 98 cm na linii pępka ale żebyście mi nie zazdrościły plus 17 kg na wadze
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Ale jak narazie od 2 tyg waga w maire stoi co prawda ograniczam sie jak moge w jedzeniu podjadam zamiast zcekoladek sucharki
Mnie to dzisiaj tak dusi, chyba mala uciska na zoladek i oprzepone ciezko zlapac powietrze i czuje jakby cos mi cisnelo nie wiem czy na zoladek czy watrobe tak mi ciezko ....
Moze przejde sie do sklepu poprosze mojego mnie podrzuci jak bedzie jechal po przerwie i tylko na piechotke w 1 strone bede musiala isc bo juz ciezko chodzic a sklepy o 13 maja przerwe to moze akurat zdaze bo cche isc popatrzec butelki:)
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rewelka poogladaj butelki jak ja stalam przed regalem z butelkami to wszystkie sie do mnie smialy i nie mogla sie zdecydowac ale kupilam takie antykolkowe, do ktorych mam laktator, zeby bezposrednio do butelki mozna bylo sciagac takze trudne zadanie przed Toba, zdecydowac sie na ktores
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Ja w obwodzie mam 112 i 16 na plusie
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja mala tez dzis mniej aktywna, ale czuje ze gdzies tam od czasu do czasu sie wypchnie pupa albo wystawi noge, wiec wydaje mi sie ze wszystko w normie. Moze ma tez bardziej leniwy dzien. takie jej prawo.
Skonczylam farbowac wlosy, pierwszy raz od kiedy jestem w ciazy od razu mi lepiej zniknela lekka rudosc zyskana na sloncu
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przed chwila wpadl wujek, ktory przylecial na slub siostry i Julka dostala kilka prezentow!
m.in. karuzele FIsher Price grajaca muzyke klasyczna albo szum oceanu
Załącznik nie został znaleziony
i rozowe ciuszki Sama slodycz! chyba nawet troche za bardzo Sama bym pewnie az tak falbaniastych nie wybrala Ale i tak sa ladne, a darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada Bedzie cukiereczek jak nic.
Załącznik nie został znaleziony
- tosienka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
zaglądałam tu do was, ale nie miałam siły pisać, przez 2 dni nie mogłam wogóle chodzić, ból pachwin, bioder, skórcze w udach, jakaś masakra, wczoraj stwierdziłam że ból nie wygra ze mną i poszliśmy z mężem i córcią na spacer, i odziwo dzisiaj już lepiej,
ja narazie +13 kg,
dziewczyny nie wiem czy był poruszany już ten temat ( skleroza w ciąży nie boli ) pijecie może tą herbatę z liści malin?
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Po obiedzie mały trochę się rozruszał przepraszam ze wam tu panikowałam
Wiolcia u mnie mąż z urlopem ma tak samo idzie teraz od poniedziałku na dwa tygodnie nie miał wyboru wiec od jutra od 23 bo wtedy wraca musimy robić wszystko żeby mały chciał wyjść parę sposobów jest szczególnie że nie wiadomo jak to u niego będzie tacierzyńskim czy da rade dostać go od razu po urlopie czy będzie musiał czekać
Cania śliczności takie słodkie i karuzelka super
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania