BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 5 miesiąc temu #897597 przez rewelka1312
ja czekam na MOJEGO az wroci z silowni bo po dorodze ma wspoczyc po bulki i wziasc mi milke z oreo w batoniku juz normlanie nei moge wytrzymac taka glodna jestem zjem na raz a na kolacje jakos ostatnio nie mam pomyslów, osttanio robilam salatke z tunczyka z ryzem i kukurydza a wczoraj zwykle kanapki naładowane warzywami takie kolorowe i jajka na miekko do tego:) czyli zadna rewelacja ale czasami cos uda mi sie cieawego wymyslic jak mam wene jakas, a moze tez zrobie sobie kisiel co prawda nie mam tego kaktusowego a bym sprobowala bo lubie te lody ale mam zurawinowy:) Wiecie tutaj nie jedza kisielków ani takich budyni jak u nas wiec jak ktos jedzie to mala liste zrobie :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #897601 przez agnieszka89
Zdjecia woza :) nawet psiak sie załapał oczywiscie kola musiał obwachac :evil: spacerówka juz schowana wiec nie cykałam a fotelik na gorze w sypialni juz czeka

a tu tymczasowy domek synusia

Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #897602 przez agnieszka89
wkurza mnie to forum co wstawie posta to musze czekac pare minut zeby wskoczył :/

10 lata 5 miesiąc temu #897603 przez Lyanka
A oto moje dzieło ;)
Mąż już jest, to można rodzic...tylko jeszcze synka trzeba przekonać ;)
Ps....mąż już pół ciasta pochłonął :cheer:
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #897607 przez agnieszka89
Lyanka prosze o porcjr kurierem bo az mi slinka cieknie :)

10 lata 5 miesiąc temu #897608 przez martyska
Agnieszka super wózek i brzuszek fajniutki :laugh:

Lyanka no kurcze ja chcę ciasto! B)

Wiecie mój synuś chyba w ogóle nie sypia.... :blink: ciągle się wypycha rozpycha nie ma znaczenia czy leże czy chodze non stop się wierci

OOo skurcz mnie złapał ... ech ta nadzieja :blush:
Podziękowania: agnieszka89

10 lata 5 miesiąc temu #897621 przez staślubania
Cześć dziewczyny:-) Stas urodził się sn dziś 2.07 o 15.00 . WAŻY 4290g, 57 cm długi:-) nie mam siły na więcej. Zdjęcie wrzuce jak będziemy w domu.
Podziękowania: malgorzatawalak, elmirka_20, Ali

10 lata 5 miesiąc temu #897622 przez agnieszka89
staślubania gratuluje i zycze wam wszystkiego najlepszego :kiss: duzy ten Twoj synus :)

10 lata 5 miesiąc temu #897625 przez martyska
Staślubania gratuluje!!!! :kiss: super i jaki duży chłopak :woohoo: jestem pełna podziwu dla Ciebie że urodziłaś sama takiego dorodnego chłopca trzymajcie się :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897626 przez Cania
Ali, kupilam buty o rozmiar wieksze niz zwykle :D :) takze moze jakos przetrwam :) a kreacji nie pokazywalam. Szukalam w necie zdjecia jakiegos, ale nie znalazlam.
Fason jest identyczny jak tej tutaj, czyli zebrana pod biustem (zdjecie z neta bo lepiej widac, ale inny wzorek):

Załącznik nie został znaleziony

Ale wzorki takie: (dosyc kiepskie zdjecie zrobilam, telefon...)

Załącznik nie został znaleziony

a tez dzis na deszcz w klapkach poszlam :D :P

meniado wlasnie tez slyszalam ze stopy moga juz nie wrocic do poprzedniego rozmiaru. I troche mnie to przeraza bo nie wyobrazam sobie wymieniac wszystkich butow, z zimowymi wlacznie :) relaksyna dziala nie tylko na biodra, ale wlasnie tez na stopy, ramiona itd, wiec podobno jesli sie poszerzylysmy w ramionach to tez moze to zostac. Straszne heh :)

Marzena
ooo milka! ale robicie smaka...

Wiolcia to zalezy, czy bardzo chcesz sie orobic i jaka okazja :D jesli po prostu ot kolacyjka, to proponuje tosty z oliwkami :D :) chyba ze jakas uroczystosc, to juz cos bardziej wyszukanego :P

Agnieszka bardzo lasny wozek! :) i sliczny brzuszek :)

Lyanka podrzuc troche tego ciasta :D

Staslubania gratulacje! :) jej, Staś duuzy chlop... dalas rade! podziwiam! jestesmy z Wami i zyczymy zdrowka! :) Gratuluje jeszcze raz :) teraz odpoczywajcie, zasluzenie!

10 lata 5 miesiąc temu #897629 przez misiana
Staslubania gratuluję synka ! rzeczywiście duży chłopak ! odpoczywaj ;*

Caniasukienka bardzo ładna
Podziękowania: Cania

10 lata 5 miesiąc temu #897633 przez Ali
Staślubania gratulacje! Chłopak konkretny! B) Odpoczywaj teraz, dużo zdrówka i czekamy na zdjęcie przystojniaka :)
Cania sukienka bardzo ładna! :) Już tylko 3 dni i na weselicho :woohoo:
Oby nam te stopy większe nie zostały :huh: bo taka wizja mi się bardzo nie podoba :dry:
Agnieszka fajna fura! Teraz tylko "kogoś" musimy tam włożyć i możemy się wozić ;)
Podziękowania: Cania

10 lata 5 miesiąc temu #897645 przez Cania
misiana, Ali, dziekuje. Wolalam wlasnie kupic cos, co bede mogla ubrac i po porodzie :) moze jakas super elegancka nie jest, ale najwazniejsze ze dobrze sie w niej czuje i zmiesci sie tam duzy brzuszek :D :) I nie jest to kreacja ktora ubiore naprawde tylko jeden raz... a tak by pewnie bylo jakbym kupila jakas typowo ciazowa wieczorowa sukienke. Siostra musi mi wybaczyc :D :P

Ali tez mam taka nadzieje, ze nam to nie zostanie :D zdecydowanie nie byloby to po mojej mysli :P

jej, ale sie Jula wierci... tak na wieczor rozrabia i sie wypycha, ze az mnie boli heh. Nie dziwne, tez rosnie kawal baby! :)

10 lata 5 miesiąc temu #897649 przez ggabii
Staślubania jaka wspaniała wiadomość!!!!! Gratuluję bardzo! Staś to nie Staś tylko już Stanisław :D Konkretny chłopak. A teraz czas na zasłużony odpoczynek.Oby wszystko jak najszybciej wróciło do normy.

Agnieszka wózek pierwsza klasa :) Ale teraz nim będziecie śmigać na spacery :woohoo:

Cania bardzo mi się podoba Twoja sukienka. Jest akurat w moim stylu i też pewnie bym taką wybrała gdybym była na Twoim miejscu. Jest przynajmniej funkcjonalna. Mi też dziś cały dzień się mały tak wierci że hej. Czuję, że stara się obrócić.

W ogóle dopiero teraz usiadłam. Jestem padnięta. Ale wysprzątałam chyba tak jak trzeba, koktajl arbuzowy gotowy, kanapy poustawiane, jestem gotowa na jutrzejszy babski wieczór :D

10 lata 5 miesiąc temu #897650 przez Lyanka
Staslubania GRATULACJE!!! Dużo zdrówka dla was z maluszkiem życzę!!! No i podziwiam takiego klocuszka siłami natury urodzić. Dzielna kobietka z ciebie, synuś i mąż mogą być z ciebie bardzo dumni ;) Czekamy na zdjęcia Stasia....no i szybkiego powrotu do domku życzę :kiss:

Dziewczyny, ciasto takie tam...na szybką rękę jak ja to mówię ;) ale w smaku nawet nawet ;) więc podrzucam wirtualnie każdej chętnej ciężaróweczce po kawałku, puki jeszcze jest hihih ;)

ps....my z mężem przed chwilą kupiliśmy nosidełko dla synka Maxi Cosi :silly: Kupiliśmy używane, ale w bardzo dobrym stanie, bo dzieciaczek szybko wyrósł z nosidełka i rodzice musieli większy fotelik kupić ;) A my 50% zaoszczędziliśmy na wartości....
Teraz tylko muszę wszystko wyprać i tyle ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka