- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polikaaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Ali czyli skoro tyle czasu masz rozwarcie to u mnie tez moze wcale tak szybko nie natapic. ale oszczedzasz sie czy wszystko robisz?
pozdrowienia dla nastepnej lipcoweczki:)
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Meniado trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze! Nic się nie stresuj, przynajmniej wiesz, ze to już tuż, tuż... aż Ci zazdroszczę, tak pozytywnie czekamy na wszelkie info!
Mnie w nocy obudził skurcz, ale łydki... Myślałam, że sobie nogę odetnę z bólu, bo był do zwariowania. Nie biorę wogóle już magnezu, żeby nie tłumić skurczy, ale te tylko takie przepowiadające. No nic muszę cierpliwie czekać.
Polikaaa u mnie rozwarcie pojawiło się jakoś półtora miesiąca temu, ale dostałam kompletny reżim łóżkowy. Dokładnie trzy tygodnie leżałam, tylko mogłam wstać na siku. Miałam 4 x 2 magnez dziennie na skurcze do tego i wszystko się uspokoiło. Teraz już robię wszystko, a nic się nie dzieje. Czasem to nawet trochę żałuję, że wtedy leżałam, może już tuliłabym maluszka w ramionach. Ale wiem, że to głupota, bo byłby wcześniakiem. Myślę jednak, że teraz jak juz jesteśmy przy końcówce to prędzej czy później coś ruszy także funkcjonuj sobie normalnie i na pewno wkrótce coś się powinno wydarzyć
Cania udanej zabawy! Wesele już dziś! doczekałaś o ile po nocce dalej jesteś w dwupaku?
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Menado trzymaj się tam to już blisko niedługo będziesz miała malutką przy sobie i nie zapomnij ucałować jej od forumowych cioci które czekają
Ale miałam straszną noc okropnie bolał mnie krzyż i podbrzusze mały był bardzo niespokojny strasznie się wiercił bardzo nisko wyprostować się nie mogłam już myślałam że rodze a jeszcze mąż ma grypę także same wiecie... jakoś zasnęłam ale już znów czuje że boli
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Meniado bądź dzielna, trzymamy kciuki! ;* Wszytsko bedzie dobrze, kwestia kilku godzin i masz swoja malutka przy sobie ah jak fajnie
Ja tez miałam dzisiaj straszną noc Czułam się zmęczona, więc połozyłam się wczoraj spać około 22. Zasnęłam od razu. Około 24 obudziłam się siku i przez bite 2 godz nie wiedziałama co mam ze sobą zrobić, oglądałam sufit, kreciłam się po domu i w łózku szukałam jakiejś pozycji. Zasnęłam i po pół godz znow sie na siku obudziłam ;/ i znowu zasnac nie moglam ;/ okolo 4 udalo mi sie zasnac i spalam do 9:30 ! Poza tym rece mi dretwieja strasznie nawet teraz jak pisze post ;/
Idę trochę sprzatać, zakupy zrobie jakies po poludniu jak moj M wróci bo teraz na dworzu taka duchota, że aż sie wychodzić nie chce z chlodnego mieszkania.
Miłego dnia ;*
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Meniado, i ja jestem całym sercem z Tobą, byś szybko mogła tulić córcię w ramionach i obie zdrowe i szczęśliwe mogły wrócić do domku Trzymajcie się dzielnie obie Dziewczynki! ;**
Ja też dołączam do mam majacych gorszą noc... A właściwie to ranek :/ Obudziłam się po 4.00 i było mi strasznie niedobrze, bolał brzuch... Skończyło się na dłuższej wizycie w toalecie i lekkim odwodnieniu, ale juz jest dobrze. Teraz jem lekkie śniadanko, więc czekam na efekt... Mam nadzieję, że nic mi po nim nie bedzie.
Witam Nową Koleżankę Asiczkę! Gdyby Agni nie robiła porządku w tabelce to już by nas pewnie było ponad 40! No, no....
Zapowiada się potworny upał więc pewnie nawet nigdzie się nie ruszę, choć.... Jak nie nawali mi brzuch, to mam tu obcykana zacienioną trasę do piekarni i do cukierni w razie czego Do piekarni po chlebuś chrupiący a do cukierni po serniczek na zimno i rogaliki drożdżowe z dżemem Mniam Łeee... Apetyt widzę że mam to już mi chyba brzuch przejdzie ... Oby ...
Miłego i owocnego dnia Drogie Mamusie!
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja to sieboje zeby nie orzeoczyc jak wody mi odejda hehe bo w nocy strasznie sie poce i wstaje rano cala mokra i zawsze nogi mam mokre i patrze czy to nie wody czy materac suchy hahaha:)
Elmirka mi od 2 dni niedobrze, dzis tez lekkie sniadanie mieta do picia i kanapki z bialym serkiem bo az boje sie jesc:( zeby mnie zoladek nie bolal
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Elmirka a jakieś wieści od Gabi?
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Słyszała któras coś o zatruciu ciążowym albo miała styczność z osoba która to miała?
Bo mi przez całą ciążę nie puchły nogi ani rece, tylko delikatnie palce od rak. Od wczoraj mam tak napuchniete nogi, juz staram sie nir chodzic tylko lezec i nic. Mama mnie nastraszyła że to może być zatrucie ciążowe. Dziś jest sb wiec nie załatwie nic, zostaje mi tylko ewentualnie szpital, ale nie wiem czy to jest na tyle powazne zeby tam jechać.
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja tez nie moge sie juz naszej coreczki doczekac i faktu tego juz juz prawie jestem mama to jeszcze do mnie nie dociera- ja mama? Niemozliwe hehehe i to ze juz zawsze bedziemy we 3 a nie we 2 a pozniej bedzie biegac tako potworek maly krzyczec - mama tata mama hehehee , ciekawe czy bedzie do mnie choc trche podobna:) bo mowia ze corki to do ojca bardzoej, ja to jestem wykapany tato
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania