- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ali Cania to wydaje mi się że o 15 miała mieć ten ślub siostry, mam nadzieje ze gdyby coś się zmieniło dałaby nam znać jakoś hehe
Wiolcia No w końcu sie odezwałaś, bo już myslałyśmy że nam się grono mamus powiększyło :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tosienka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
musiało coś być dzisiaj w nocy że każda nie mogła spać, ja tak samo, , ciężko mi było, duszno, żebra mnie wciąż bolały,
wy tak piszecie że to wam ręce puchną i nogi, a mi kompletnie nic, nawet nie wiem jak to jest, nigdy nie miałam , i chyba dobrze,
mąż nie dawno wrócił z pracy troszke pracy ma a potem do rodziców jedziemy, bo córcia na noc nam wybywa
Rewelka ja też nie mam od jakiś 3 dni wogóle apetytu, jem bo jem, do śniadania się zmuszam, a potem to ewentualnie jakąś kalarepke z ogródka i kisiel, masakra, przez to tez siły nie mam,
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Przepraszam, znów zniknęłam na dłuuugo i nie wyrabiam z nadrobieniem.
Czuję się, jak na początku ciąży, jest mi niedobrze, ciągle jestem zmęczona. Już chciałabym urodzić, bo coraz mi ciężej.
Dodatkowo mam strasznie ścierpnięte, spuchnięte i obolałe ręce. Szczególnie dokucza mi to w nocy, bo nie mogę spać, ale jakoś daję radę!
Mamuśką gratuluję i trzymam kciuki za resztę
Nie wiem, kiedy zaglądnę następnym razem, staram się odpoczywać...
Buziaki
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
To penwie przed porodem juz sie stresuje ze jest ten brak apetytu, jest mi niedobrze wszytsko cisnie i ciagle spie , juz 2 dzien leze na kanapie przed telewizorem zaraz porody polskie bede ogladac na polsat cafe:)
Jak masz szykowac obiad to mnie taka sennosc dopada i niemoc ze nie dam rady reka ruszac, bo jak wiem ze nic nie msuze robic to troche sily znajde, np uprasowalam posciel bo wczoraj nie dalam rady i spalismy bez przescieradla i poszewek haha
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Polozna mowila zebym sie nie denerwowala ze teraz na koniec organizm jest juz tak obciazony ze to wszystko jest normalne i ciagnie ode mnie cala energie
- sabina211
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Upał nieziemski, a mój mąż w nocy się jakoś grypowo rozłożył. Mieliśmy dziś montować szafę, robić drobne przemeblowanie, a on nie jest w stanie wstać z łóżka na dłużej niż pół godziny, ma dreszcze, mdłości, łamanie w kościach. Typowa infekcja wirusowa. Też termin na chorowanie. Byle bym się nie zaraziła, bo to już mogłoby być niebezpieczne.
Czuję się dość ciężko (jak mucha w smole), ale spróbuję przygotować jakieś jedzenie...Zakupy już mam.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
rewelka masz racje, niby niektorzy pisza,ze przed porodem dostaja jakiejs euforii, przyplywu energii lub totalnego oslabienia u nas na lipcoweczkach wiekszosc ma to drugie- brak sil
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Piszesz ze masz cisnieni 140/85 i pijesz kawe ??Czy ja cos pomieszalam albo zle Ci sie wpisalo? Bo kawa to chyba podnosi cisnienie a mi wlasnie dzis ta polozna co byla w domu mowila ze jak cisnienie wysokie i bol glowy to zeby od razu dzwonic a niby ta gorna granica w ciazy to wlasnie 140/90
- sabina211
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- hansel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
dobrze, że są upaly bo latam po domu prawie naga, wietrze ranę po cc, sutki... Maz ma widoki nie ma co
Narazie kombinujemy z kamieniem, Pola raz zjada 50 ml raz 90 [ohmy] za 2 godz pierwsze karmienie bezpośrednio z piersi, niestety wszystko metoda prób i błędów bo po cc była karmiona butla i nikt mi nie zapisywal kiedy ile itp
samo cc luz, całe przygotowania cewnik, wenflony, znieczulenie naprawdę ok. Mile położne, mąż widział mala zaraz po porodzie. Mieliśmy zarezerwowany pokój VIP ale ze urodzilam dzień wcześniej to był zajęty wiec sobie dariwalismy i w sumie było ok.
Poród się sam nie zaczął, po prostu we wtorek po przyjęciu mnie do szpitala przyszedł lekarz i spytal która chce mieć cc dzis. Zanim się zorientowalam to druga laska chciała, los chyba chciał inaczej bo ja cofneli i wzięli mnie
nie wiem co Wam jeszcze pisać jak macie pytania to piszcie ja lecę coś zjeść
wszystkim mamom gratuluję
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Odpoczywaj Słoneczko, wiele przeszłaś, już teraz będzie tylko lepiej ;*** Buziaki ogromne i ściskam Cię bardzo serdecznie ;** Wiele zdrówka dla Was Kobietki **
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Agnilla super że już w domku powodzenia