- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
zrób sobie badania moczu, jeśli nie wykryje Ci białka to zatrucie ciążowe to napewno nie jest , spokojnie. Woda Ci sie zatrzymuje w organizmie i trzeba ograniczyc sól do minimum. A nawet jesli pojawi sie ślad białka to tez spokojnie, ja miałam, dostałam leki i jest juz ok no ale puchnę nadal a stopy z 36 skoczyły do 38..:OO uroki ciąży takie piękne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
a tak 120/60, 110/60 wiec niskie ksiazkowe:)
Ja tez sie tego boja bo jak czytalamz e to stan moze byc przedrzucawkowy i ratuja matke pierwsza nie dziecko to az mi stanelo cos w gardle ale jezeli dobrze sie czujesz tylko nogi napuchniete to powinno byc ok:)
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
zrób sobie badania moczu, jeśli nie wykryje Ci białka to zatrucie ciążowe to napewno nie jest , spokojnie. Woda Ci sie zatrzymuje w organizmie i trzeba ograniczyc sól do minimum. A nawet jesli pojawi sie ślad białka to tez spokojnie, ja miałam, dostałam leki i jest juz ok no ale puchnę nadal a stopy z 36 skoczyły do 38..:OO uroki ciąży takie piękne
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Rewelka nie mam w domu cisnieniomierza,ale pozniej przejde sie do sasiadki mamy, ona ma napewno bo kiedys u niej mierzyłam
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Misiana ja tez pozyczalam od siostry mojego zeby miec w domu i sobie sprawdzac bo czasami dziwnie sie czuje
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Meniado trzymam kciuki!!!!!!! Teraz jak już maleństwo powiedziało swoje A, że chce już wyjść na zewnątrz to musi powiedzieć i B i sfinalizować szybko swój plan Będzie dobrze, jesteśmy z Tobą !!!
Misiana ja też przypuszczam, że to nie jest zatrucie. Teraz na tej ostatniej prostej budzę się z już gotową opuchlizną zwłaszcza na stopach. A pod wieczór to już mam wrażenie jakby skóra przy chodzeniu chciała mi pękać bo takie szczypanie przy poruszaniu się pojawia.
W nocy odwiozłam mężulka w kolejną trasę, wróciłam do domu około 3 więc jak się położyłam to się obudziłam o 11 Teraz muszę się doprowadzić do porządku i jadę do teściowej bo wieczorem jest msza w rocznicę śmierci teścia. Aż wstydzę się te moje nogi pokazywać no ale cóż, takie uroki i nie ja pierwsza i nie ostatnia z takim wyglądem
A ciśnienie? cóż... 140/70 .... ciut to pierwsze chyba podwyższone....
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja juz obiadek ugotowany, za godz M będzie z pracy i jedziemy do jego babci na imieninową herbatkę. A w drodze powrotnej chcielismy nad jezioro wjechac nogi pomoczyc ale coś sie pogoda psuje, chmurzy sie i zawiewa.
Też jestem ciekawa jak tam Wiolciaa bo się nie odzywa i jak tam się czuje Staślubania Gabi28 i maleństwa ;*
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Pytala mnie wlasnie czy boli mnie glowa bo mnie osttanio dosyc czesto bolala i czy mroczki przed oczami a ja mialam 2 razy i wlasnie mowila odnosnie cisnienia jakie sa objawy ze cos nie pokojacego, jak spuchnie sie cala jakby mnie cala glowa golala jakby ktos mi paskiem scisnal glowe i jakby na gorze brzuch mnie bolal tez jakby ktos mnie scisnal i mrockzi przed oczami to od razu zadzwonic bo to wlasnie moga byc objawy tego zatrucia a tak tow syztsko dobrze jestesm spokojniejsza, w ponaiedzialek te usg mi jednak zrobia to tez sie bardzo ciesze bo sie wiecej dowiemy i ja sie nie bede tak stresowac:)
Bardzo mila sympatyczna ta polozna a jak badala serduszko malej jak bije to jak moja papuga uslyszala jak zaczela gadac az sie wszyscy smielismy:)
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Ciekawe jak tam Cania? ale myślę, że w związku z tym weselem nie miała dzis po prostu czasu do nas napisać. No chyba, ze Julka jej zrobiła psikusa także czekamy na wieści.
Rewelka fajnie, ze wszystko ok i że w końcu zrobią Ci to usg.
Mój mały mi wierci dziurę z prawej strony brzucha, zabawnie to wygląda a muszę się pochwalić, właśnie stanęłam na wadze i co się okazało? Schudłam cały kilogram! Jem tak samo, to dziwne, a tu cały kilogram zniknął w 2 dni, bo w czwartek się ostatnio ważyłam.
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- ASIczka 07
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dziś od rana troche czasu nie miałam żeby cokolwiek poczytać czy napisac . Bo tak to rano spanie do 9 , potem sniadanko , zakupki , obiadek i teraz chwila spokoju .
A mały mnie tak kopie , wierci sie dzis strasznie . A wczoraj troszke mniej , dopiero coś tam wieczorem.
Dziewczyny dziekuje za opinie na temat imienia dla małego , myśle , ze ktore wybierzemy . Mi tez sie bardziej podoba Filip ale koleżanka tak dała wiec nie wiem czy też tak damy . A chłopakowi Kubuś bardziej - zobaczymy
Mowicie tu o nie przespanej nocy i wstawaniu na siku . Ja mam tak , że zawsze wstaje tylko raz na siku a potem szybko zasypiam , ale też czasem jest tak , zazwyczaj budze sie 4 rano i nie moge zasnąc dosc dłuzszy czas .
Też mi noga puchnie cały czas jedna - lewa , nie wiem czemu tylko jedna , dłonie też . Ale to tylko jak jest upał .
Wczoraj mnie na wieczór tak dziwnie brzuch bolał - jakby na okres , nie wiem jak to opisac . Może to jakies bóle przepowiadajace - bo to juz nie dużo zostało do rozwiązania .
Również pozdrawiam jutrzejszą mamusie i żeby poród przeszedł bez problemu . Ja na sama myśl sie boje ..
Miłego popołudnia życze Wszystkim Wam ;*
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Meniado kochana trzymaj sie dzielnie juz niedlugo bedziesz miala kruszynke obok siebie:)
Rewelka tez stracilam apetyt tzn jem mniej nawet na slodkie odeszla mi ochota ciekawe:)
Misiana teraz sa te upaly itd wiec przez to pewnie te opuchniecia tak jak pisala Carmen jezeli nie masz bialka w moczu w poprzednich badaniach to sie nie obawiaj:)
Noc tez mialam fatalna nie moglam spac masakra jakas:(
Witam nowa mamuske, udzielaj sie nam tu czesto
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka