- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Wczoraj siedzialysmy nad tymi ślubnymi gratami do 2 w nocy heh... a dziś i tak rano obudzilam się o 6:30 no i nie ma spania ale tu dziś nerwowa atmosfera, bo jeszcze to i to nie gotowe, mama wymyśla ze może by jeszcze takie ozdoby do auta a kolega zazadzwoni ze zmienila mu się osoba towarzysząca, a wszystkie winietki i plan sali gotowe. Istny cyrk na kolorach może później Wam wrzuce jak nam to wyszli, ale póki co jest tu straszny chaos, bynajmniej niekontrolowany ja chyba bylam ciut lepiej zorganizowana
Agnieszka jeśli wszystko jest w porządku to dlaczego Cie zostawili? Nie lepiej żebyś się zajęcia czyms w domu zamiast się sterować w szpitalu?
Dariak, Gabi dolaczam do klubu, tez mi gbs wyszedl dodatni. Ale sprowadza się to do podania antybiotyku w szpitalu i tyle.
A co do kolka to ja mam taka poduszke , kolko z dziura kupione w biedronie i się tez wlasnie zastanawia czy brać. Trochę dużo miejsca mi w torbie zajmuje.
Ok, zmykam do tego wariatkowa jeszcze dzis mam kurs z siostra i jej przyszlym mezem drugim autem z rzeczami na sale, alkoholem itd... potem kwiatki na auto, koszula dla meza, spowiedz, cos na pewno jeszcze wpadnie. Takze musicie mi wybaczyc niedyspozycje w ten weekend ale jesli cos by sie zaczelo dziac to bedziecie pierwsze wiedzialy!
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Agnieszka, trzymaj się Słońce w tym szpitalu! I jaka dobra wiadomość, że i z dzidzia w porządku i już jednak skurcze są... Słabe, ale zawsze! Trzymaj się tej myśli, to może obecne leżenie zaowocuje już dzieciątkiem na reku! I ja też wolałabym spanikować niż zareagować o raz za późno....
Dariak, mi koleżanka, która rodziła w zeszłym miesiącu od razu poleciła kółko takie do pływania dziecięce, żeby kupić, bo własnie to ponoć niesamowita ulga dla obolałego krocza. Pierwszego dnia po porodzie nie miała nawet jak zjeść na łóżku, bo nie mogła usiąść a jak jej mąż dowiózł kółko to od razu i humor lepszy bo sobie usiadła porządnie i przy stoliczku szpitalnym mogła normalnie zjeść i siadac żeby zając się córcia.
Ja kupiłam za niecałe 5 zł takie kółko (z Kubusiem Puchatkiem ) w Inter Marche. Są tanie i akurat pod nasze pupy I już mam spakowane do szpitala.
Co więcej, ta sama kolezanka poleciłam mi, by nie uzywać kleju od wkładek laktacyjnych, bo jak leżała w tych pierwszych obolałych dniach, to przyklejone wkładki nie dawały się przesuwać w staniku, żeby go nie brudzić, bo wiadomo, że na leżąco jednak nam się biust i bielizna inaczje układa.. Ale do takich wniosków to same dojdziemy jak będziemy już na tym etapie
Cania, to miałaś ciężką noc! Ale zawsze to jakaś odmiana i atrakcja szczególnie nam potrzebna teraz w tych dniach pełnych oczekiwania Mam nadzieję, że sie świetnie wybawisz na ślubie siostry i córcia wyjdzie wtedy, kiedy i Tobie będzie juz pasowało! Bawcie się dobrze!!!!
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
za równy tydzien, jak mały nie zdecyduje się wyjść sam, o tej godz bede juz chyba w szpitalu ..
chodzę, układam małego rzezy mimo, że są ułozone, tu wycieram tam cos przekładam hehe
nie mialam ubierac jeszcze łózeczka, mój M miał to zrobić, ale musiałam hehe załozyłąm medaliki do łóżeczka i wózka
Idę przygotować sobie do obiadu, żeby nie świrować więcej hehe
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
A macie możliwość wklejenia zdjęcia, jak to wygląda?
Ja mam nad łóżeczkiem synka powieszony obrazek z Aniołem Stróżem, który czuwa nad chłopcem i dziewczynką
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Agnieszka dobrze że z małym wszystko dobrze i obys wyszła już ze swoją kruszynką
Wiolcia noc pewnie miałaś udaną bo cały dzień się wymęczyłaś super
Misiana ja też miałam dzisiaj myśl ze jak mały się nie urodzi do terminu to za tydzień o tej porze będę w szpitalu także będziemy razem
Mąż oddelegowany do pracy i ja do 23 sama niestety ale jakoś minie muszę zjeść obiad później prysznic żeby się ochłodzić i późnym popołudniem jakieś małe zakupy bo teraz jak bym wyszła to bym umarła chyba z gorąca
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Elmirka Mi mama kazała załozyć i w łóżeczku i w wózku
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
A ja nie mam ani zadnego obrazka ani medalika bo nawet nie mam skad wziasc:( a chcialabym chociaz jakis obrazek poziesic malutkiej
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
P.S. Sympatyczne pościele w łożeczku i w wózku
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj to mnie tak dusi nie wiem czy na zoladek czy na watrobe az mi ciezko oddychac i strasznie niedobrze;/
Leze dzisiaj w pizamie i nie chce mi sie ic robic na obaid ryba wiec nic nie musze szykowac:)
- dariak
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Misiana i Martyska w sumie to ja tez jesli maly nie urodzi sie do tego czasu to za tydzień tez bede juz pewnie w szpitalu, bo moja gin kazala mi sie wlasnie 11 zglosic jesli nie urodze do teh pory. Ale mam ogromna nadzieję, ze jednak maly zdecyduje sie wyjść szybciej
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Własnie dzwonił kurier, czekam za moją karuzelką nad łóżeczko w zyrafki !