- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
laski pojawia się Wam kreska na brzuchu moja jest mega blada ale jest. W ogóle widać, że pompuje więcej krwi bo żyły mam bardzo widoczne i mi się pajaczki tworzą, gdzie nigdy w życiu nie miałam, zmiany zmiany
magduska a co to za ból? Pytam bo moja koleżanka zmagala się z bólem w ciąży z powodu ciesni nadgarstka, nawet magnez nie pomagał a zabiegi nie były możliwe bo laser. Moja mama np to miała z przepracowania, miała zabiegi i przeszło. Tej znajomej przeszło wraz z porodem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
ja wlasnie nie widze u siebie zadnej kreski
staslubania ja jak bede 20- tego na wizycie u mojego gina tez wypytam sie o wszystko :)zapisuje sobie na karteczce zeby nie zapomniec
- marta0488
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Przedwczoraj byłam u doktorka i miałam cichą nadzieję na poznanie płci Dzidziusia a tu nic. Pooglądałam sobie go fajnie w trójwymiarze, ale cały czas siedział po turecku i ssał palec, nie chciał pokazać co ukrywa między nóżkami
Jeśli chodzi o ciuszki to już się nie mogę doczekać kupowania. Jeśli okaże się, że jest dziewczynka to mam mnóstwo od koleżanki, a jak chłopiec to będę mogła zaszaleć zakupowo:) Te neutralne tak mnie nie zachwyciły jak oglądałam w sklepie więc się jeszcze trochę powstrzymałam.
Fajnie, że już macie niektóre rzeczy do Dzidziusia załatwione:)
Ja teraz myślę o kolorach ścian, podłodze i szafach bo musimy zrobić remont pokoju u teściów bo się będziemy wiosną przeprowadzać.
Ps: odnośnie ciążowych objawów to już myślałam, że mi minęło a tu nawrót wymiotów i podobnie jak u was powtarzający się ból głowy.... ale damy rade
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
martuska super,ze u twojego lekarza masz mozliwosc ogladania malenstwa w trojwymiarze, ja,zeby moc zobaczyc swoje w 3D musze sie udac do innego lekarza,ktory wykonuje takie usg postanowilam,ze w lutym zapisze sie na taki zapis bedzie piekna pamiatka dla dzidziusia
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja siostra mi kiedyś powiedziała, że jak usłyszy od kogoś, że ciąża to stan błogosławiony, to mu strzeli i powie, że ma wziąć jej wszystkie objawy na siebie akurat ona żadnych mdłości nie miała, ale np w ciąży miała jak nigdy kołatania serca i problemy z tarczyca.
Ja juz mam pomysł na pokój córeczki, jak będzie chłopak to wtedy będę miała problem
w styczniu chyba pokusze się o kupno butelek i wanienki, z ubraniami wstrzymuje się do samego końca, bo po bliźniakach siostry sporo tego będzie. Koleżanka mi po swojej córce tez chce dać, wiec nie ma sensu szaleć, choć nie powiem te wszystkie ubranka są boskie
która z Was ma teraz wizytę najbliżej?
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Póki co to dzisiaj znowu gorzej,wymiotuje i ten okropny ból brzucha
edit. Marzena ,Agni pisała o magnezie ASMAG i ja również własnie asmag dostawałam w szpitalu i kazali mi brac w domku.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
ja tez mam pomysl na pokoj corki,a dla syna to bedzie zabawa,bedzie sie dzialo,ze hoho ja wizyte mam dopiero 20 stycznia
gabi trzymaj sie kochana
marzenka wczesniej jak nasze mamy rodzily,braly normalne witaminy i magnezy i wszystko ok jest i bylo a teraz,to poprostu szukaja zarobku dodatkowego,bo wiedza,ze kobieta w ciazy nie oszczedza na takich rzeczach i chce dla malenstwa jak najlepiej.Ja to rozumiem poniekad,bo jesli jest taka potrzeba, to nie ma zlituj sie, sobie moge kupic cos pozniej,a dziecku nigdy nie odmowie
jeszcze ja,jak stracilam w zeszlym roku prace,to jestem bezrobotna hehe,dom chcemy dokonczyc,zeby malenstwo mialo swoj kacik, kasa na kazdym kroku potrzebna,a konto oszczednosciowe kurczy sie pomalutku hehe raczej nie mam szans,ze ktos zatrudni ciezarna,chociaz na trzy miesiace bylam na kilku rozmowach o prace,ale chcialam byc szczera wobec pracodawcy i przyznalam sie,ze jestem w ciazy nie umiem klamac chyba hehe. I chyba zatrudnie sie u znajomego i sama sobie oplace Zus,zeby miec jakies swiadczenie
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi, wiem, ze to nie jest pocieszenie, ale naprawdę w 2 trymestrze samopoczucie się polepsza
ja teraz sciskam porty i jeszcze odkladam na oszczednosciowe, bo potem moze byc ciezko ale jak madzia nie pracujesz, to sie nie dziwie. kurcze, jakby Cie ten znajomy zatrudnil to by bylo super, macierzynski bys miala, pogadaj z nim
laski, kolega meza, ktory ma synka malego podsunal mu dzis tą stronke www.promobaby.pl może sie przydac
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
my to juz nie mamy co odkladac na oszczednosciowe wykonczenie domu i to nie calego,narazie czekamy na kuchnie, schody trzeba zrobic i jakas szafe do przedpokoju wstawic i cos tam do siedzenia do salonu i na tym koniec, gora zostanie na kiedys indziej, narazie o sypialni nie marze ale jakbym gdzies pracowalo,to napewno malenstwu juz bym pomalutku szykowala sie do urzadzania pokoiku,a tak bedzie mieszkalo z nami na dole w pokoju dla gosci do pewnego czasu
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
a dziś nie boli głowa, czuję się bardzo dobrze, mam wrażenie, że przybywa mi energii
chyba na dobre wkroczyłam w drugi trymestr:) Wam życzę tego samego
a wizyte mam 16:)
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33