BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #816683 przez Agnilla
oj w pt zrobilam dorsza w piekarniku, matko jakie pyszne. kurde zjadlabym juz kolacje, a glodna nie jestem :P poczekam do 20 ;) niech sie fasola przyzwyczaja, jemy co 3 godz ;)
wlasnie rozmawialam z kumpela i doszlam do wniosku, ze ja wlasnie zachcianek nie mam jakihs specjalnych. nie jem ogorkow kiszonych z czekolada ;) a nawet w ciazy bardziej potrafie sie od sloedkiego powstrzymac niz przed ;) oby tak dalej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #816721 przez magduska
ja tez nie mam specjalnych zachcianek,jem prawie to co zawsze,chociaz od paru dni ograniczam chleb,bo to moja zguba ;) na sniadanie wystarczy :silly: a kolacja lekka, jakis jogurt z platkami i owocem lub salatka :silly: wole jesc czesciej,a mniejsze posilki,bo potem jestem taka ociezala,ze nie mam na nic sily ;)

macie jakies sprawdzone sposoby na bol glowy :unsure: mecza mnie takie bole coraz czesciej :dry: wieczorami i w poludnie :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #816898 przez marzena25
magduska też przyłączam się do prośby wczoraj wieczorem myślałam że mi głowę rozsadzi położyłam, się wcześniej spać taki mam tylko sposób :dry:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu #816907 przez Agnilla
dziewczyny, a ciśnienie mierzyłyście?

10 lata 11 miesiąc temu #816916 przez magduska
cisnienie mam w miare ok,staram sobie mierzyc co ktorys dzien, ale wyczytalam gdzies,ze migreny, bole glowy czesto dopadaja kobiety w ciazy ;) takze wszystko przed nami dziewczyny.
marzena ja tak jak ty klade sie do lozka i proboje zasnac ;) albo pije wode mineralna malymi lyczkami i nogi klade sobie wyzej,wczoraj akurat pomoglo :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #816997 przez staślubania
ja też mam bóle głowy :dry: i radzę sobie podobnie ja Wy, co drugi albo co trzeci dzień mnie męczy, a ciśnienie mam prawidłowe

10 lata 11 miesiąc temu #817120 przez marzena25
Ja nie mierzę w domu ciśnienia ale jak byłam u gin to położna mi mierzyła i wszystko ok , jak narazie to 2 razy mnie tak mocno głowa bolała też czytałam że w ciąży to norma.

A dzisiaj dokonałam poważnych zakupów, :laugh: kupiłam super spodnie ciążowe zainwestowałam 90 zł ale myślę że będą na całą ciąże zwłaszcza że ja tyje tylko w brzuchu i kupiłam też rogala do spania taki jak wy macie :laugh: i i kilka wielkich majtorów :P

10 lata 11 miesiąc temu #817202 przez magduska
marzenka ja tez przymierzam sie do zakupu spodni ciazowych,ale jakos nie mam kiedy sie zebrac :silly: a gdzie kupowalas,z jakiejs konkretnej firmy? :woohoo:
narazie pierwszym moim zakupem byl stanik,bo w koncu cycki mi urosly hehe i w starych malych miseczkach sie nie miescily :lol: co za frajda kupowac rozmiar 75C :lol: a majciory tez zmienilam na te mniej sexy :silly: choc staralam sie przy wybieraniu hehe :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #817209 przez marzena25
magduska w sklepie mama i ja , fajny sklep także z ciuszkami dla dzieci i akcesoriami. Znowu mnie zaczyna boleć głowa masakra :angry:

10 lata 11 miesiąc temu #817231 przez magduska
mnie dzis boli,ale mniej niz wczoraj :dry: zjadlam juz kolacje- jajko na twardo z kanapeczka :silly: i jestem najedzona,leze teraz i odpoczywam :woohoo:

10 lata 11 miesiąc temu #817250 przez Agnilla
ten mama i ja to w lodzi i gdansku jest tak? o tym sklepie mówicie?
dołączam do Was, boli mnie głowa, ale na tyle, że jestem w stanie wytrzymać.
ja chcę kupić spodnie/ legginsy ciążow na allegro. nie chcę za wiele inwestować w coś, co ponoszę chwilę. rodzimy poznia wiosna/wczesnym latem to bedziemy juz w getrach latac. kupilam fajne za 40zl w H&M i cos czuje, ze jak je wynosze to beda kolejne, bo są mega wygodne. ale jeansy tez jedne chce, widzialam juz na allegro :) i koniecznie bezszwowy stanik do spania, bo o ile w dzien jest ok to w nocy bardzo mnie piersi bola, moze dlatego ze je zgniatam :P

10 lata 11 miesiąc temu #817276 przez magduska
ja na wyjscia z domu zakladam stanik :silly: ,a tak chodze w biustonoszu sportowym,dla mnie jest mega wygodny

ja bylam na krotkim spacerze i jest o niebo lepiej z glowa :blink:

mi pozostaje skorzystac z sieciowek,ktore oferuja cos dla kobiet w ciazy,niestety nie mam dostepu do tego sklepu,bo jestem ze swietokrzyskiego :silly: chyba,ze bede w lodzi przypadkiem,to zawsze moge zajrzec hehe,teraz jest plus dla nas jesli chodzi o ciuchy,bo jest moda prawie na wszystko oversaze,wiec bluzki beda uniwersalne :silly: a z leginsami sobie poradzimy,ja tez szukam na allegro jakis spodni ciazowych,ale boje sie,ze kupie za duze :blink: wiec moze wybiore sie na zakupy,bo teraz sporo wyprzedazy :silly: :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #817367 przez marzena25
Ten sklep mama i ja chyba jest w każdym mieście nie tylko w łodzi, ja mieszkam w małym maisteczku i jest wiec, najlepiej sprawdzić na necie gdzie są filie

10 lata 11 miesiąc temu #817398 przez margollka
ja chodze w spodniach ciazowych juz od kilku tygodni bo moje mnie cisnely, szczegolnie podczas siedzenia, a ze mam siedzaca prace to nie bylo wyjscia. :)

Od dwoch dni mam okrpne zaparcia, brzuch mam tak dodatkowo wydety ze wygladam jakbym juz byla w 7 miesiacu, o bolu ktory temu towarzyszy juz nie wspomne. :( Jem racjonalnie, rano do platkow dosypuje sobie po kilka suszonych sliwek, rodzynek i zurawine, jem jablka i inne owoce a do tego miedzy posilkami podjadam w pracy suszone morele, pije duzo wody...nie wiem o co chodzi, ale mam nadzieje ze to chwilowe. zrobilam sobie wode z cytryna i miodem do wypicia rano i miejmy nadzieje ze pomoze bo jak nie to juz nie wiem co... :unsure: do tego tez boli mnie prawa pachwina jak chodze, ale czytalam ze to akurat normalne w drugim trymestrze ehhh a to jeszcze nawet nie polowa ;)

[/url]

10 lata 11 miesiąc temu #817406 przez margollka
zapomnialam Wam jeszcze wspomniec, ze od wczoraj juz mamy lozeczko :) nie zamierzalismy tak szybko kupowac, ale zajrzalam na ebay i akurat bylo wystawione na aukcje fajne lozeczko, ktore nam sie spodobalo, a do tego niedaleko od nas wiec nie trzeba bylo daleko jechac zeby odebrac. postanowilsmy wylicytowac myslac ze jak sie uda wygrac aukcje to fajnie a jak nie to trudno bo przeciez nam sie nie spieszy, ale udalo sie i to za nieduze pieniadze :) uzywane, ale praktycznie nie widac sladow uzytkowania, wyglada jak nowe. Kupilismy sama rame chociaz chcieli nam dac tez materac, ale nie chcielismy. Ustalilismy ze materac kupimy nowy. w niedziele tez poszlam na male zakupy i kupilam dwie pary spioszkow z czapeczkami, dwie pary rekawiczek i kocyk :) a jaka wrocilam do domu szczesliwa :woohoo:

[/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka