- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Chyba kazda matka by tak zrobiła nie bede meczyc dziecka.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
asienka Maks jakoś huśtawki średnio lubi ale może dlatego że nie jest nauczony bycia w nich Był może z trzy albo cztery razy bo my u siebie nie mamy.
inna hmm a może idź do innej kosmetyczki spytać o radę? Jeśli Ci zależy na tych kolczykach, a Nadia cierpi to może daj zarosnąć dziurkom? Będzie większa i wtedy jej przebijesz, może obędzie się bez problemów. Lepiej tak niż doprowadzić do paskudztwa. Trzymam kciuki by się ładnie zagoiło ! bardzo mocno to ma 'brzydkie' ?? octaniseptem psikaj
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Byliśmy dziś na zakupach w kauflandzie, Kacper zawsze siedzi w wózku zakupowym w miejscu do tego przeznaczonym i niestety non stop sie kręci bo wszystko go interesuje...ale znaleźliśmy sposób kajzerka dostaje do ręki bułeczke (za którą płacimy przy kasie) powoli sobie ją je i jest zajęty cały czas zakupowy
Inna dobrze zrobiłaś, ze zdjęłaś, teraz musisz wyleczyć dziurki, no i zobaczysz co dalej... albo założysz z powrotem, bo wątpie aby dziurki tak szybko zarosły, albo odpuścisz i przebijesz znów jak będzie większa... czas pokaze, a Ty najlepiej będziesz wiedzieć, co robić
u nas znów piaskownica rządzi albo huśtawki, uwielbia w ogóle, jak wychodzimy z bloku, to on od razu w strone placu sie kieruje
Aggi u mnie z obiadem zawsze jest problem, co ogólnie zrobić bo Kacper je to, co my dziś np mamy gulasz... on w ogóle uwielbia mięsne potrawy, ale zupkami też nie pogardzi a kalafior uwielbia
u nas huśtawka jest codziennie albo w domu, albo na placu plac obowiazkowo, jak wychodzimy mamy na przeciwko bloku, wiec Kacper juz wie, gdzie sie kierować a wyjść z placu czasem jest cieżko
a Wasze dzieci jedzą same, sztućcami, rączkami, z Wami na kolanach ? Bo Kacper, jak jem jakąs zupe, czy coś, to je ze mną na kolanach i podaje mu łyżka, a jak jakas stała potrawa, jak mięsko, ziemniaki, warzywa, to je sam w krzesełku, ale rączką... próbowałam mu podawać sztućce, ale nie jest zainteresowany... lubi je tylko gryźc i bawić sie nimi
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jak zwykle w pracy
Aggi brzydkie to juz nie jest tylko po strupku ma z tylu i dzis jednego zdjelam i trpche krwi znowu podeszlo.
Troche mi szkoda bo jednak ma juz przebite, ale i wy macie racje i ja tak sadze zeby dac sobie z tym spokój.
No narazie pielegnujemy uszka i czekamy az zupelnie dojda do siebie a pozniej sprobuje włożyć chodz nadia nawet przez sen jak probuje dotkac kreci sie i bierze raczka jakby jakas musza natretna jej tam latala takze ja jestem bardziej za tym by dac sobie spokój i przekuc jej jak juz bedzie rozumna i sama powie ze chce. Wiec zobaczymy narazie bic z tym nie robie poczekamy zobaczymy
Asiu tez mysle ze dziurki nie powinny az tak szybko zarosnac chodz tu byly krotko kolczyki i nie wiem jak to jest u dzieci. Szczerze mam wrazenie ze jej wygodniej jest bez z jednej strony troche szkoda a z drugiej wywalone na te kolczyki tylko aby Nadia byla zdrowa
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Ale nie raz jak jest karmiona chce zabrac lyzeczke i ona trafia do buzi tyle ze z polowa zawartosci hihi mialam fajny komplecik lyzeczke i widelczyk plastikowe ale widelczyk zostal gdzies zagubiony.
Asienka moje dziecko jak widzi mięso to sie po prostu az trzesie zeby je zjeść. Dzis kolejny raz przyklad daje chlebek z maselkiem na to wedlinka , odwracam sie zrobic kanapke a z Nadii kanapek wedlinki juz nie ma wiec klade druga 5 sek i znowu chleb jest wedliny nie ma ale koniec koncow wiekszosc chleb jednak zje
Nadia kalafiora wprost nie trawi od malenkosci w zadnej postaci.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Śliczne zdjecie piękny uśmiech Nadii
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Aggi u mnie znów Kacper kolacji wczoraj nie zjadł, nie chciał i de facto obudził się o 1 i jadł mleko.. i dospał do 6 i znów mleko i jeszcze drzemka do 7
a to jakaś sesyjka roczkowa ? ale fajnie mam nadzieje, ze pochwalisz się efektami
nooo, Kacper też wszystkim zainteresowany w marketach, najbardziej cenówkami wiszącymi z półek
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Ja teraz większość czasu na polku z Kacprem spędzam teraz już biega na całego nawet nauczył się dzisiaj już sam wstawac, jak upadnie
często na placu zabaw jestesmy przed blokiem, ale to też jakieś oderwanie dla mnie, bo mogę z innymi mamusiami porozmawiać, a jest ich sporo a i Kacper ma kompanów do zabawy w piaskownicy i biegania
miłego weekendu :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asienka sesja była roczkowo normalna hehe Bo tak naprawdę to nasz fotograf weselny sam zaproponował zdjęcia Maks ma też zdjęcia w spodenkach i muszce z roczku ale niestety bez koszuli bo zdążyłam ją sprzedać już Jak będę miała zdjęcia to napewno pokażę o ile coś wyszło z tego super że Kacperek taki rozbiegany, też szczerze chciałabym by Maks na własnych nóżkach chodził... no ale pewnie niedługo narazie u nas nic się nie zmienia, wciąż chodzi przy meblach, za ręce.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Także weekend u nas na plus
pozdrawiam !